- 30 Ocak 2021
- 21
- -3
- 36
- 26
- Konu Sahibi Handeuygunnn
-
Üvey oğlu biz 4 kardeş annem hatta komşular bile şait olabilir kardeşleri bırakım kimsesizler mezarlığına gömülsün dediler şimdi birde miras mı alacaklar yaniSence böyle bir video ile böyle bir şey olur mu? Olmaz.
Üvey oğlu biz 4 kardeş annem hatta komşular bile şait olabilir kardeşleri bırakım kimsesizler mezarlığına gömülsün dediler şimdi birde miras mı alacaklar yani
Merhabalar halam yakın zamanda vefat etti çocuğu yok ölen eşinin çocuğu hamamdan 6 yaş büyük o bakıyordu Halama. Hiçbir kardeşi ile görüşmüyor şu hatta cenazesine bile gelmediler bu kardeşlerini mirastan men edebilir miyiz lütfen bilen biri yazsın üvey oğlu da böyle düşünüyor cenazeye gelmedikleri ne dair video var elimizde
Halamın kardeşleriKimin kardeşleri hiçbir şey anlamadım
Küs olmaları cenazede bile olmamaları hiç birşey değiştirmez miÜvey oğlu evlat edindi mi? Edindiyse ona geçer. Edinmediyse anne babası varsa halanızın onlara geçer yoksa kardeşlerine geçer. Mirastan falan çıkaramazsınuz
Offf yazma sen kardeşim birşeyden anladığın yok okuduğunu bile anlamıyorsun halamın kardeşleri bana sende gitme kimsesizler mezarlığına gömülsün dediler ben gittim halamın cenazesine koşturdum gömdük anladın mıSen yeğeni değil misin? Ne alaka cenazenin kimsesiz mezarlığına kalması?
Değiştirmez diye biliyorum bi avukata danışsanız daha iyi. Öldürmeye teşebbüs etmiş olmaları falan gerekiyor bildiğim kadarıyla, onun vasiyetnamesini de halanız düzenleyecekti ölmeden önce. Ama dediğim gibi en iyisi bi danışmanlık almanızKüs olmaları cenazede bile olmamaları hiç birşey değiştirmez mi
Alt soy, yoksa üst soy, o da yoksa üst soyun alt soyu yani kardeşlere geçiyorrMiras haladan mı kalıyor babadan mı? Anlamadım ki? Haladan kalan miras kardeşlerine geçmez diye biliyorum.
Babanız mı yani?Halamın kardeşleri
Offf yazma sen kardeşim birşeyden anladığın yok okuduğunu bile anlamıyorsun halamın kardeşleri bana sende gitme kimsesizler mezarlığına gömülsün dediler ben gittim halamın cenazesine koşturdum gömdük anladın mı
Hayır değiştirmez haklarını alırlarKüs olmaları cenazede bile olmamaları hiç birşey değiştirmez mi
Ciddi olduğunuzu düşünmüyorumKüs olmaları cenazede bile olmamaları hiç birşey değiştirmez mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?