- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.525
- 528
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
:)) çok ilginçgüzel soru
valla on senedir buradayım o tipleri çözmüş değilim
hadi yalanı ortaya attın, bitmiyor ki
bi de buraya gelip elli kişinin sorusunu cevaplıyosun, kolay iş değil
Duymak istemediklerinizi söylüyoruz diye nerdeyse dayak yiyeceğiz. Bu benim düşüncem. Ben konu sahibine fikrimi belirttim. Siz ister beğenin ister beğenmeyin hissettiklerim bu. Eğer benim evime muhtaç biri gelseydi üstelik çok ciddi hastalığı olan,o an yardımıma çok ihtiyacı olan biri mutlaka bakardım. Kavga çıkartıp kapının önüne koymaya çalışmazdım. Ben böyleyim sizde öylesiniz. Aynı fikri paylaşma zorunluluğumuz yok. Siz bakmayın,vicdan azabı çekin bu sizin bileceğiniz iş. Şu ölümlü dünyada elimize iyilik yapmak için fırsat geçmiş neden iyiliği değilde kötülüğü seçelim?sizin aracılığınızla tüm böyle düşünenlere yazıyorum özelden adresinizi de konu sahibine verin de bi süre de siz ağırlayın su halayla küçük enişteyi bi zahmet,kınamakta masallahınız var bi de sahalarda görelim sizleri
Durum aynı olunca ne yazayım değişik farklı bi durum olunca yazıyorum ayrıca fake konu diye niye bu konuyu seçeyim bu konu eğlenceli bişey mikonu sahibine hakaret anlamında söylemiyorum zaten. görünen tablo onu düşündürüyor sadece. bunca insan dert edinip yorum yapıyor. epey de popüler oldu. eski fake çıkan konular geldi direk aklıma...
Hangi konuda aktifim acaba günde 1-2 yorumlara bakıyorum değişik bi durum olsa yazarımY Yildizlisorunlar sürekli konu açıyorsunuz.. başka konularda sitede aktifsiniz ama zahmet edip gelip konunuza yorum yapıp cevap vermiyorsunuz..
Ailemle ayrı şehirdeyiz doktor için burayı seçtiler başta uçakla gidip döneriz dediler ondan tmm dedik ama işin boyutu değişti hasta kötüleşti ..ailemde bişey diyemediAyrica yazmadan edemicem sizin anne babaniza da sastim kaldim konu sahibi.. Benim halamin kocasi hasta olacak bende kalacak. Babam hayatta musade etmez ben varken nereye gidecekler der. Annem senin eşinle aran iyi olsun sonucta yabanci istemez bana gelecekler tabi der.. Kusura bakmayin anneniz babaniz enişteyle haladan vahim..
Başınıza gelirse siz benim yaptığımı yapmazsınızEniştenizin durumuna çok üzüldüm. Yazık olmuş hasta adamcağıza.. hem canıyla hemde bunlarla uğraşıyor. Kovmaktan beter etmişsiniz. Bence sizin de içiniz rahat değil ki sürekli konu açıp yaptığınız ayıba onay istiyorsunuz. Yazık çok yazık
Hâlâ sizde mi kalıyorlar?Başınıza gelirse siz benim yaptığımı yapmazsınız
Geçici ev tutacak durumları var ama rezidans olsun yok güzel olsun diye bakınıyorlar çok yüksek fiyatlardada oturamazlar bnce arayışa girdiler bakalım ne zmn sonuçlanacakÇaresiz değiller işte sorun bu. Geçici eşyalı bir ev tutacak güçleri var ama beğenmiyorlar. Konu sahibine yakın bir yerde ev tutarlar, kızcağız yine gider gelir ilgilenir onlarla. Ama iyi niyetini suistimal ediyorlar
Evet ev aroyorlarHâlâ sizde mi kalıyorlar?
gelisme olmamis olabilir ancak bu kadat imsan kac sayfadir yorum yaziyor , en azindan okuyana ve yorum yapana saygidan konunuza girip gelisme yok diyebilirsinizEvet ev aroyorlar
Başta yazdığım seye zaten düzenleme yapmıştımgelisme olmamis olabilir ancak bu kadat imsan kac sayfadir yorum yaziyor , en azindan okuyana ve yorum yapana saygidan konunuza girip gelisme yok diyebilirsiniz
buraya konu acan herkes gelisme olmasa da yorumlara cevap veriyor
eger konuya yorum yapilmasini istemiyorsanizMune u etiketleyip konuyu yoruma kapatabilirsiniz
Profiliniz de hangi konuları okuduğunuz yazıyo.. en son şu konuyu okudu fln diye.. sitede aktifsiniz ama bi sürü üye size soru soruyor cvp vermiyorsunuz..Hangi konuda aktifim acaba günde 1-2 yorumlara bakıyorum değişik bi durum olsa yazarım
Cevap vermek istediklerime veriyorumProfiliniz de hangi konuları okuduğunuz yazıyo.. en son şu konuyu okudu fln diye.. sitede aktifsiniz ama bi sürü üye size soru soruyor cvp vermiyorsunuz..
İnş benden uzak olsunlar nerden olursa artıkNeyse daralmayın, umarım en kısa zamanda o rezidans, lüküs dair bulunur.
Hayır ama sorulan sorulara cevap bekliyoruz...Ne yapsın ki kadın gün gün girip hiçbir gelişme yok diye bildiri mi dağıtsın. Zaten yeni gelişme olduğunda ya yazıyor ya konu açıyor.
Hayır ama sorulan sorulara cevap bekliyoruz...
Cnm ben seni haklı buldum.. özel bi sorum yok.. genel olarak arkadaşlar soru sormuşlar.. bende inan kaç kere girdim baktım bi gelişme var mı girmişmisin diye.. yoksa sana bi garezim yokne sordun cevap vereyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?