Halamın kocası son durum kavga

Duymak istemediklerinizi söylüyoruz diye nerdeyse dayak yiyeceğiz. Bu benim düşüncem. Ben konu sahibine fikrimi belirttim. Siz ister beğenin ister beğenmeyin hissettiklerim bu. Eğer benim evime muhtaç biri gelseydi üstelik çok ciddi hastalığı olan,o an yardımıma çok ihtiyacı olan biri mutlaka bakardım. Kavga çıkartıp kapının önüne koymaya çalışmazdım. Ben böyleyim sizde öylesiniz. Aynı fikri paylaşma zorunluluğumuz yok. Siz bakmayın,vicdan azabı çekin bu sizin bileceğiniz iş. Şu ölümlü dünyada elimize iyilik yapmak için fırsat geçmiş neden iyiliği değilde kötülüğü seçelim?

konu sahibine hakaret anlamında söylemiyorum zaten. görünen tablo onu düşündürüyor sadece. bunca insan dert edinip yorum yapıyor. epey de popüler oldu. eski fake çıkan konular geldi direk aklıma...
Durum aynı olunca ne yazayım değişik farklı bi durum olunca yazıyorum ayrıca fake konu diye niye bu konuyu seçeyim bu konu eğlenceli bişey mi

Ailemle ayrı şehirdeyiz doktor için burayı seçtiler başta uçakla gidip döneriz dediler ondan tmm dedik ama işin boyutu değişti hasta kötüleşti ..ailemde bişey diyemedi

Başınıza gelirse siz benim yaptığımı yapmazsınız

Geçici ev tutacak durumları var ama rezidans olsun yok güzel olsun diye bakınıyorlar çok yüksek fiyatlardada oturamazlar bnce arayışa girdiler bakalım ne zmn sonuçlanacak

Başta yazdığım seye zaten düzenleme yapmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…