- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.718
- 518
- Konu Sahibi Yildizlisorunlar
-
Aynı şehirde yaşamıyolar ki? Aileler memlekette.Ayrica yazmadan edemicem sizin anne babaniza da sastim kaldim konu sahibi.. Benim halamin kocasi hasta olacak bende kalacak. Babam hayatta musade etmez ben varken nereye gidecekler der. Annem senin eşinle aran iyi olsun sonucta yabanci istemez bana gelecekler tabi der.. Kusura bakmayin anneniz babaniz enişteyle haladan vahim..
Y Yildizlisorunlar sürekli konu açıyorsunuz.. başka konularda sitede aktifsiniz ama zahmet edip gelip konunuza yorum yapıp cevap vermiyorsunuz..
konu sahibesinin sitede yeni olması, ilk açtığı konunun bu olması, başka konulara yazdığı halde bu konuda cevap yazmaması size ne düşündürüyor???
fake konu???
ben 5 tane açılmış konu görüyorum konu sahibine ait
3ü bu konuyla ilgili ama diğer ikisi alakasız
yeni üye olması konusunda haklısınız da, hemen hüküm vermek doğru gelmiyor bu durumda
konu sahibine hakaret anlamında söylemiyorum zaten. görünen tablo onu düşündürüyor sadece. bunca insan dert edinip yorum yapıyor. epey de popüler oldu. eski fake çıkan konular geldi direk aklıma...
Benim de aklıma arka arkaya 3 konu olup bu kadar popüler olunca zeynepguven geldi. Bana da fake gibi geliyor
çok haklısınızBabanıza Allah rahmet eylesin.
Şimdi tamam hoş güzelde , bu durumun ne kadar süreceği belirsiz...Belki 6 ay sürecek belki 3 sene...Konu sahibi bir iyilik yapıp bir hafta kalacaklar diye evine almış ağırlamış,olmuş neredeyse 3 ay. Ne zaman birşey söylemeye hakkı olacak ?Ne zaman gitmelerini istemesi normal sayılacak...5 ay,6 ay , 1 sene ?
Çocuklar öğrenci,kardeşler ilgisiz , ilgilenen eden yok.Şimdi kadın bir hafta on gün için evine aldı diye aylarca bakma durumu normal mi sizce .Kaldı ki ayrı ev imkanları sunulmuş , fırsatlar yaratılmış,ama basit sebeplerle hep geri çevirmişler,üstüne de şükürsüzlük.
Bu durumda taş olsa çatlar.Bu insanlarında bir psikolojisi var,yazıktir bu kadarda düşüncesizlik olmaz...
Kanser olmak,kimsenin evini gaspetme,duzenini altüst etme,ihtiyacı olmadığı halde yük olma hakkı vermez kimseye.
Merhaba popüler olunca ne oluyor kikonu sahibine hakaret anlamında söylemiyorum zaten. görünen tablo onu düşündürüyor sadece. bunca insan dert edinip yorum yapıyor. epey de popüler oldu. eski fake çıkan konular geldi direk aklıma...
Merhaba popüler olunca ne oluyor ki
Bi faydası mı oluyo anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?