• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Halamın kocası son durum kavga

Yildizlisorunlar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2018
218
232
18
31
Hanımlar merhaba..bugün kavgamızı ettik rahatladık ...salonda otururken eşim ben çok bozuldum çadırda yatarız mevzusuna sizin için elimizden geleni yaptık Dddi eniştede buna gelene kadar ben nelere nelere bozuldumda bişey demedim kavga olmasın diye dddi bizde şok yaşadık bi ..elimizden geleni yaptık daha ne yapalım artık sabrımız kalmadı dddi eşim senide çok seviyorum ama buna çözüm bulmalıyız ev bulmalıyız sen iyiyken dddi ...kovuyormusunuz git mi diyorsunuz yani dddi öyle demiyorum ama nasıl anlarsan dddi ..eniştede dahada bu evde durmam ben merak etme dddi bi kötü oluyor gbi oldu yüzü değişti bizde neyse kapatalım mevzuyu dedik sustuk çıktık...üzüldüm çok fazla o kadar yıprattım kendimi sonu böyle oldu ..çocuğuyla konuştum bbam çok üzülmüş hastalığı strese gelmiyor niye böyle oldu dddi bende bnm vicdanım rahat elimden geleni yaptım ama artık sabrımız kalmadı dedim tmm dedi sadece...yarın sabah nasıl olucak bakalım ..bir yanım rahat bir yanım üzgün

Son durum :daha gitmediler hep birlikte ev arıyoruz bakalım

Son düzenleme:
İyi olmuş canım iyice kendi evleri gibi yerleşmişlerdi zaten ev beğenmemeler falan hiç takma kafana inşallah bozulmuşlardır da giderler sende rahat edersin artık kendi evinde mülteci gibi yaşıyordun. Sen elinden geleni yaptın.

İyilikten maraz doğar dememişler boşuna. Sen doyur besle sonra bide laf işit oldu canım...

Adam hasta çıkıp gidemez akşam vaktide yarın nasıl olucak bilmiyorum belki yarın gidelim derler
Çok beklersin daha gidicekler diye. adam biz nelere sustuk diye daha uste cikiyo azcik yüz olsa hederlenirler. sanki siz onların evinde siginti gibi yasiyosunuz

Ben birşey olacağını sanmıyorum.
Yavuz hırsız misali çok güzel bastırmışlar sizi,
Baksanıza meğer onlar daha dertliymiş sizden yana.
Vay anasını sayın seyirciler, merhametin maraz doğurduğunu bir kez daha tescilledik!

Not: Gideceklerini sanmıyorum
Demeyin öyle ..yarın inş giderler ya

Demeyin öyle ..yarın inş giderler ya
Önceki konuda bir üye tavsiye etmişti ya hani; siz bence onlara anahtarı bırakın kendiniz yeni eve çıkın :) ben gideceklerini sanmıyorum hatta yarına kadar tüm sülaleye duyurup duygu sömürüsünü tavan yaptırıp baskı oluşturtacaklar

İyi olmuş canım iyice kendi evleri gibi yerleşmişlerdi zaten ev beğenmemeler falan hiç takma kafana inşallah bozulmuşlardır da giderler sende rahat edersin artık kendi evinde mülteci gibi yaşıyordun. Sen elinden geleni yaptın.

İyilikten maraz doğar dememişler boşuna. Sen doyur besle sonra bide laf işit oldu canım...
Suçlu gibi olduk biraz sma eninde sonunda olucaktı bu sanırım ...buraya yazıp sizinle ayni düşüncede olmak rahatlattı biraz

İyilik yapıyorsun, tebrik ederim.
Biraz sabret demiştim ilk konunda ama yok artık ya.

Evdekileri ayrı idare etmeye çalışıyorsun
Evladına telefondan ayrı hal anlatıyorsun.

Ona da evlada da diyeceğim şimdi artık..

Hayırlısıyla bi kurtulaydınız iyiydi..

Back