hala umut varmı kızlar yardım edin

kardelen_05

İNANIRSAN GERÇEK OLUR...
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2009
51
0
86
Amasya
4 yıl süren büyük ve tutkulu bir aşk nasıl olur da böyle acımasız ve basit bir sebeple sona erer?

Yorumlarınıza çok ihtiyacım var...

Sevildiğimi hiç bu kadar derinden hissetmedim. O çok ayrı bir insandı benim için. Ta ki askerden dönene kadar...

Sanki askerliğin bitti gün bir başkası geldi.

Askerlik boyunca bile hergün en az iki defa arardı. Beni öyle çok severdi ki kendimi çok özel hissederdim.

Askerden geldikten sonra çok umursamamaya başladı beni. Bu 6 ay kadar sürdü ama fena değildi. Farklı şehirlerdeyiz zaten şu an.

Her ikimizin de ailesi bu durumu biliyor ve onaylıyordu. Ekonomik problemlerinin çok olduğunu biliyorum. Kendisi esnaf ve askerden gelince bir hengamenin içine girdi.

Bir gece bana "Bir an önce evlensek ve farzet ki ailemle bir süre yaşamak zorunda kalsak kabul eder misin" dedi.

Ben de "Hayır" dedim ve biraz kızdım.

2 gün alttan aldı, "Yanlış anlama, seni üzmek için sormadım" dedi. Sonra da aramamaya başladı.

3 gün sonra aradım ve çok tepkiliydi, "Sen benim ailemi sevmiyosun" dedi. Ben de "Yok öyle bir şey" diye savunmaya geçtim. Yine kavga ettik ve yine aramadı.

10 gün sonra tekrar aradım ve bitirdiğini söyledi. 3 gün yalvardım adeta, alttan aldım, annesi bir şekilde ikna etti ve tekrar başladık. 1 hafta sürdü ve çok soğuk davrandı ve tekrar ayrıldık.

1 ay kadar görüşmedik.

Sonra kuzenim onu aramıs ve kuzenime biraz benden şikayet etmiş, arkadaşlarımdan kopardı beni diye...

kuzenim bana bunu anlatınca bir mesaj çektim, uzun bir mesajdı.

Arkadaşlarından neden ayırdığımı, o kişilerin onun hayatına nasıl zarar verdiklerini ve bu durumun ailesi tarafından ne kadar memnuniyetle karşındığını hatırlattım ve mesajın sonunda aynen şunu yazdım: "Evet bu ilişki bitti ama sana son sorum sence de yazık olmadı mı?"

Şöyle bir cevap aldım:

"Yazık olmadı, her şey düzelecek, söz sana, bu da geçecek, bana zaman ver. Çok zor bir süreçteyim ve şunu bil ki kimse yok hayatımda, için rahat olsun."

Aramadım ve o bir kaç günde bir aşk mesajları çekti ve cevap verdim sadece. Tabii aynı sıcaklıkta.

"Sensiz hiçbir şeyin tadı yok, sen bana ben sana aitiz" gibi mesajlardı ve bir de tabii ki seni seviyorum mesajı.

Bu böyle 10 gün kadar devam etti ve aramalara başladı.

Her şey güzel fakat çözemediğim bir gerginlik vardı arada. Kasılıyor gibiydi benimle konuşurken ve ben de çok alttan alıyordum.

Benim ne kadar sevdiğimi ve vazgeçemeyecemi anladı, hiç hesap sormadım çünkü.

Yine 10 gün kadar böyle devam etti ve yine bir kavga ve kaçınılmaz son ayrılık.

Konuşurken sevdiğini ve özlediğini dile getiren adam artık "Seni sevmiyorum, olmuyor, bu işin sonunu göremiyorum, biz birbirimizi artık mutlu edemiyoruz" dedi ve bitti.

Ben yine çok ısrar ettim, ağladım fakat ertesi gün "Gerçekten bitti mi" diye mesaj attım.

Cevap olarak "Daha fazla üzmeyelim birbirimizi, zorla olmuyor bir şeyler" yazdı.

Ben de son iki aydır çok yalvardım ve çok şımarttım diye "Tamam o zaman, daha fazla ısrar etmeyeceğim" yazdım ve bitti...

Sizce bizde umut kalmış mı?

Ben inanın ki çok acı çekiyorum.

Yorumlarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Sevgiyle kalın...
:a015:

Bı yerde okumusdum ama hatırlamıyorum nerede okudugumu ama cumle tam olarak suydu
-Aşkın ilk ve en acı meyvesı.ACI
Sanırım sen ılk meyveyı yemışsın.Anlattıklarından anladıgım kadarıyla bu hale gelmenızdekı sebep senın sadece onun aılesıyle bırlıkde oturmak ıstememen.Erkekler bunu nedense ılk olarak evet benım aılemı sevmıyor olarak degerlendırıyor.Oysa ısın özü o degıl.Kadınların aynı evde oturmak ıstememelerındekı sebebı asla dusunmuyorlar bıle.Bız kadınlar ısterız kı sabahları kahvaltıyı esımızle yapalım.Sabah sabah aceleyle ust degıstırmek yerıne sabahlıkla hatta gecelıkle kahvaltıya oturalım.Hafta sonu ogleye kadar cay keyfı yapalım.Aksam tv ızlerken dızıne uzanıpda ızlıyım.Asla bunlar onların aklına gelmıyo.Ben bu anlattıklarında evet senın de sucun bunu yapmak olmus dıyemıyorum.Belkı fazla ısrarcı olmasaydın en basında daha ıyı olabılırdı.Evet umut var yada hayır umut yok da dıyemem ama hakkında en hayırlı olan neyse onu yasa.Sadece tecrubelerımden yola cıkarak bır sey soylemek ıstıyorum.Bır erkek evlenmeden once aılesıne karsı tutumu neyse evlendıkden sonra o artarak ılerlıyor.Umarımkı senın karsınada ılerıde aılesını de senıde farklı yerlerde tutmasını basarabılen bırı cıksın.Eger umut yoksa ve olmassada sadece ayrılıgın tazelıgı acısını yasa ve bıtır daha da uzme kendını.
Hersey en istediğin gıbı olması dılegıyle....

ağzına sağlık ne güzel gecenin bu vaktinde hemen cevap alabilmek.evet benim hayallerim aynen bahsettiğin şeylerdi ama olmayacak yerden yargılandım.tabiki hayırlısı ama böylesine sevip sevilirken bunca emek vermişken ve evliliğe ramak kala olmamalıydı.çok yazık

eğer bir ilişkide gidiş varsa dönüş olsa bile hiç bir şey eskisi gibi olmaz
sen sana yaşattığı üzüntüyü unutabilecekmisin
durmadan içinden çektirdiği üzüntünün acısını çıkarmak geçmeyecek mi
bizim tek suçumuz çok değer veriyoruz çok....
kendimize vediğimiz değerden daha çok değer veriyoruz malesef
onlar bunun farkında değil ancak hayatlarına onlara değer vermeyen biri girdiği zaman anlayacaklar
ama çok geç olmuş olacak o zaman çok geç
bırak giden gitsin...
dönecek bir gün nasıl olsa elbet bir gün aklı başına gelince pişman olacak
devam etmek senin için hayırlı yada hayırsız olur diyemem
sadece hiç bir şey eskisi gibi olmayacak bunu düşünerek kararını ver diyebilirim....

çok haklısın.söylediklerin benimde kafamı çok kurcalıyo eskisi gibi olup olmama konusunda.hiç bilmiyorum sadece giden 4 seneme yanıyorum o nun için teptiğim fırsatlarıma anlıyacağın salaklığıma

askerlik dönüşü artık hayatın sorumluluklarıyla yüzleşme zamanı geldiğinden erkekler bir tuhaflaşıyor... evet artık senin sorumluluğunu alması gerekiyordu bu biraz ağır gelmiş ona... biraz da şartları zorlamak ; o zorluklarda senle olan tartışmalar aranızı açmış...

aslında o ilk ayrılıktan sonra da kendini zorlamış ve ve evet zorla olmuyor diye de yazmış... aslında orda zaman vermeliydi kendine ve sana ... ama demek ki ona da gücü yokmuş...

canım bence biraz zaman tanı kendine... bu 4 yılın üzerine elbette yeni bir ilişki için zaman ihtiyacın olacak... o süreçte biraz daha dışardan bakmaya başlayacaksın ilişkine... kendi yanlışlarını ; onunkileri hepsini tartma fırsatın olacak... ve en güzeli ders alacaksın...

ama sakın unutma hayatta her acının bitip ; güzelleştiği anlar var ve hiç tükenmiyor... sana sabır ve güç diliyorum ... 3,5 aydır ayrılığı çeşitli evrelerde yaşıyorum üstelik ilk kez yaşayan biri olarak ; inanabilirsin ki daha iyi olacaksın...

ve şu an senin elinden gelen tek şey hiçbir şey yapmadan beklemek olacak... hem kendin için hem de eğer o senin için doğru insansa sizin için... üstüne gitmek hiç ama hiç çözüm değil... kendini iyi hissettirecek ne varsa onu yap tatlım ... :teselli:

çok haklısın.söylediklerin benimde kafamı çok kurcalıyo eskisi gibi olup olmama konusunda.hiç bilmiyorum sadece giden 4 seneme yanıyorum o nun için teptiğim fırsatlarıma anlıyacağın salaklığıma

canım sen fedakarlık yaparken bir gün ayrılacağım düşüncesi ile yapmıyosun ki
bunları yaparken aşkın gözünü kör ediyo
belki o kişi yaptıklarını hak etmiyor ama bunu o zaman göremiyosun
o çekip gittikten sonra hak etmediğine karar veriyorsun
o yüzden yaptıkların için üzülme sen yaptıklarını değer verdiğin için yaptın
sevdiğin için yaptın ayrılacağım fikri taşımadığın için yaptın
bunları geri almanın bir yolu yok
yine söylüyorum çok değer veriyoruz kendimizden bile çok...
haketmiyorlarrrr :mymeka:
boşver üzülme sende sevgini hak eden birine ver elbette vardır
senin sevgini hak edecek biri... :teselli:

çok sağol canım.ne yapmam gerektiğini çok şaşırdım gerçekten.tamam bitti diyodum oda unuttu.5 gün önce aradı sesimi dinledi ve kapadı.bende donuk bi vaziyette bekliyorum hala.bi umut veriyo bana ve ardından sessizliğini koruyarak benim dengemi bozuyo.beni silmiyo msn den şifrelerini değiştirmiyo internet oyunları oynardı orala kullacı adı olarak benim ismimim tersini yazardı onlarıda değiştirmi.karşımdaki adam çocuk değil 30 yaşında.bunlar bana hem umut veriyo hemde sessizliği acı veriyo acaba dönecekmi umudu oluyo içimde.ve arada kalmak artık deli ediyo.böyle işte canım çok çaresizim :1hug:

canım bu adamda hem askerlık donusu bunalımı war.bır tuhaf olurlar duzelene kadar.hayata adapte olana kadar.ve askerlık onlar ıcın karar verme yerıdır.hayatlarıyla yalnız kalıp dusunme yerıdır.aılesınde konusuluyosanaız olumsuz denemıstır senı.bıraz duskunse aılesıne (kı aılelere hıc guvenmem.sever gıbı gorunur en ufak bır durumda gercek yuzlerı cıkar)belkı ondan,bıraz ayrılmak ıcın bahane etmıs.hepsınden war karısık.tek tavsıyem arama.bırak kendı halıne.eger gercekten sevıyosa gelecek.ama sen once dusun senın ıcın dogru ınsanmı dıye?en onemlısı o.yasadıklarınızı sen bılırsın.

canım bilemiyorumki artık bu son olaylara kadar doğru kişi olduğunu düşünüyodum.ama artık net bişey söyleyemiyorum.işin garip tarafı daha çok seven oydu.tamam askerden geldikten sonra biraz değişti ama bunun bende adaptasyon olduğunu düşünüyorum.eğer askerde benimle ilgili olumsuz bir karar vermiş olsaydı nişan ve düğün tarihlerini belirlemezdi diye düşünüyorum.kesin tarihi ramazan bayramında vermişlerdi çünkü ailecek toplanıp ve bana bildirmişti nisanda gelmeye karar verdik diye.hani biri girdi desem 5 gün önce niye arayıp sesimi dinledi.ve biri olsa yaşadığı şehirde arkadaşlerım var biri duymasa biri duyar.bide maddi durumu okadar kötüki şuan esnaf zaten eminim bi kıza harcıyacak parası bile yok.valla bende şaşırdım artık ne düşüneceğimisenağlama

kızlar merak eden varsa bu gün annesi aradı.ağzımı aradı.ben benim içinde bitti dedim oda bitemez biz seni istiyoruz bu saatten sonra geri dönüş olmaz dedi.bende seni sevmiyorum diyene hiç bişey yapılmaz dedim.oda ben bu işin peşini bırakmıcam sevmediğine inanmıyorum dedi.hala evde resimlerinlerin vitrinde dedi onları bile kaldırmadı dedi çok acı çekiyo dedi.sevmediğine inanmıyorum filan dedi.akşam babasıyla önümüze alıp konuşucaz dedi.

güzel bir gelişme canım... en azından onun ailesi de durumun farkında... ama işte onun biraz kendine gelmesi lazım... zorla da birşey olmaz elbet... sen sakin kalmaya ; bir şekilde zamanını değerlendirmeye çalış... hayırlısı olsun senin için...

inşallah canım bundan sonra güzel şeyler olur.hoş çocuk değilki 30 yaşında öyle önüne alıp konuşmayla olacak şeyler değilya.bakalım ben yine sessizliğimi korumaya devamCADIARZU

Canım aynı kaderi paylaşıyoruz inan, benimkide askerden sonra çok değişti. Hakkari Çukurcada yaptı vatani görevini, bir geldi ki artık o başka biriydi. Bizim askerden gelene kadar en küçük bir tartışmamız ayrılığımız olmamıştı ama dediğim gibi askerden geldikten sonra her günümüz ayrı bir problem olarak geçmeye başladı ki bizim aile arasında sözümüz dahi olmuştu. Eğer ayrılmasaydık bnm geçtiğimiz Eylül'de düğünüm vardı ben çok kere ayrılalım olmuo artık dedim ama yapamadım, çünkü özleyeceğimi bir şekilde geri dönmek isteyeceğimi düşündüm. Kaç ay böyle geçti, sonunda bir gece saat kaçtı bilmiorm gidip yüzüne ayrılmak istediğimi söyledim ve o gün bitti bir daha da arkama dönüp bakmadım. Şuan nasılım die sorarsan iyi ki bitmiş diyorum. Çünkü hayatımda çok daha iyi birisi var ve çok mutluyum:teytey: hayat bir kapıyı kapıyor bir kapıyı açıyor tatlım o yüzden hiç üzülme ve şunada emin ol ki bir gün geri dönecek ama o zmn sen istemeyeceksin.:dilcikar:

bilmiyorumki canım şuanki aklım isterim diyo ama zaman deyi değiştitir bilmiyorum.yukarda yazmıştım annesi aradı diye ertesi gün bida aradı.konuştuk diyo.güya ben telefondan onun numarasını engellemişim bana ulaşamıyomuş çok aramış beni bu süre içinde yalanında daniskası yani.bende yapmadım ben böyle bişey naptımı bilmeyecek kadar şuurumu yitirmedim dedim annesine.hem dedim bana ulaşmak isteyen adam bana herşekilde ulaşırdı bu bahane değil dedim.yalan söylemiş sana dedi sevmiyorum derken dedi bende sadece ağzından çıkanlarla değil hareketleriylede ispat etti sevmediğini dedim.bitti artık soğuttu beni dedim.oda öyle deme bitmez dedi işte öyle konuştuk başkada haber yok.belkide bende senin gibi bi, gün iyki bitmiş derim kimbilir...fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…