- Konu Sahibi kardelen_05
-
Bı yerde okumusdum ama hatırlamıyorum nerede okudugumu ama cumle tam olarak suydu
-Aşkın ilk ve en acı meyvesı.ACI
Sanırım sen ılk meyveyı yemışsın.Anlattıklarından anladıgım kadarıyla bu hale gelmenızdekı sebep senın sadece onun aılesıyle bırlıkde oturmak ıstememen.Erkekler bunu nedense ılk olarak evet benım aılemı sevmıyor olarak degerlendırıyor.Oysa ısın özü o degıl.Kadınların aynı evde oturmak ıstememelerındekı sebebı asla dusunmuyorlar bıle.Bız kadınlar ısterız kı sabahları kahvaltıyı esımızle yapalım.Sabah sabah aceleyle ust degıstırmek yerıne sabahlıkla hatta gecelıkle kahvaltıya oturalım.Hafta sonu ogleye kadar cay keyfı yapalım.Aksam tv ızlerken dızıne uzanıpda ızlıyım.Asla bunlar onların aklına gelmıyo.Ben bu anlattıklarında evet senın de sucun bunu yapmak olmus dıyemıyorum.Belkı fazla ısrarcı olmasaydın en basında daha ıyı olabılırdı.Evet umut var yada hayır umut yok da dıyemem ama hakkında en hayırlı olan neyse onu yasa.Sadece tecrubelerımden yola cıkarak bır sey soylemek ıstıyorum.Bır erkek evlenmeden once aılesıne karsı tutumu neyse evlendıkden sonra o artarak ılerlıyor.Umarımkı senın karsınada ılerıde aılesını de senıde farklı yerlerde tutmasını basarabılen bırı cıksın.Eger umut yoksa ve olmassada sadece ayrılıgın tazelıgı acısını yasa ve bıtır daha da uzme kendını.
Hersey en istediğin gıbı olması dılegıyle....
eğer bir ilişkide gidiş varsa dönüş olsa bile hiç bir şey eskisi gibi olmaz
sen sana yaşattığı üzüntüyü unutabilecekmisin
durmadan içinden çektirdiği üzüntünün acısını çıkarmak geçmeyecek mi
bizim tek suçumuz çok değer veriyoruz çok....
kendimize vediğimiz değerden daha çok değer veriyoruz malesef
onlar bunun farkında değil ancak hayatlarına onlara değer vermeyen biri girdiği zaman anlayacaklar
ama çok geç olmuş olacak o zaman çok geç
bırak giden gitsin...
dönecek bir gün nasıl olsa elbet bir gün aklı başına gelince pişman olacak
devam etmek senin için hayırlı yada hayırsız olur diyemem
sadece hiç bir şey eskisi gibi olmayacak bunu düşünerek kararını ver diyebilirim....
çok haklısın.söylediklerin benimde kafamı çok kurcalıyo eskisi gibi olup olmama konusunda.hiç bilmiyorum sadece giden 4 seneme yanıyorum o nun için teptiğim fırsatlarıma anlıyacağın salaklığıma
askerlik dönüşü artık hayatın sorumluluklarıyla yüzleşme zamanı geldiğinden erkekler bir tuhaflaşıyor... evet artık senin sorumluluğunu alması gerekiyordu bu biraz ağır gelmiş ona... biraz da şartları zorlamak ; o zorluklarda senle olan tartışmalar aranızı açmış...
aslında o ilk ayrılıktan sonra da kendini zorlamış ve ve evet zorla olmuyor diye de yazmış... aslında orda zaman vermeliydi kendine ve sana ... ama demek ki ona da gücü yokmuş...
canım bence biraz zaman tanı kendine... bu 4 yılın üzerine elbette yeni bir ilişki için zaman ihtiyacın olacak... o süreçte biraz daha dışardan bakmaya başlayacaksın ilişkine... kendi yanlışlarını ; onunkileri hepsini tartma fırsatın olacak... ve en güzeli ders alacaksın...
ama sakın unutma hayatta her acının bitip ; güzelleştiği anlar var ve hiç tükenmiyor... sana sabır ve güç diliyorum ... 3,5 aydır ayrılığı çeşitli evrelerde yaşıyorum üstelik ilk kez yaşayan biri olarak ; inanabilirsin ki daha iyi olacaksın...
ve şu an senin elinden gelen tek şey hiçbir şey yapmadan beklemek olacak... hem kendin için hem de eğer o senin için doğru insansa sizin için... üstüne gitmek hiç ama hiç çözüm değil... kendini iyi hissettirecek ne varsa onu yap tatlım ... :teselli:
canım bu adamda hem askerlık donusu bunalımı war.bır tuhaf olurlar duzelene kadar.hayata adapte olana kadar.ve askerlık onlar ıcın karar verme yerıdır.hayatlarıyla yalnız kalıp dusunme yerıdır.aılesınde konusuluyosanaız olumsuz denemıstır senı.bıraz duskunse aılesıne (kı aılelere hıc guvenmem.sever gıbı gorunur en ufak bır durumda gercek yuzlerı cıkar)belkı ondan,bıraz ayrılmak ıcın bahane etmıs.hepsınden war karısık.tek tavsıyem arama.bırak kendı halıne.eger gercekten sevıyosa gelecek.ama sen once dusun senın ıcın dogru ınsanmı dıye?en onemlısı o.yasadıklarınızı sen bılırsın.
güzel bir gelişme canım... en azından onun ailesi de durumun farkında... ama işte onun biraz kendine gelmesi lazım... zorla da birşey olmaz elbet... sen sakin kalmaya ; bir şekilde zamanını değerlendirmeye çalış... hayırlısı olsun senin için...
Canım aynı kaderi paylaşıyoruz inan, benimkide askerden sonra çok değişti. Hakkari Çukurcada yaptı vatani görevini, bir geldi ki artık o başka biriydi. Bizim askerden gelene kadar en küçük bir tartışmamız ayrılığımız olmamıştı ama dediğim gibi askerden geldikten sonra her günümüz ayrı bir problem olarak geçmeye başladı ki bizim aile arasında sözümüz dahi olmuştu. Eğer ayrılmasaydık bnm geçtiğimiz Eylül'de düğünüm vardı ben çok kere ayrılalım olmuo artık dedim ama yapamadım, çünkü özleyeceğimi bir şekilde geri dönmek isteyeceğimi düşündüm. Kaç ay böyle geçti, sonunda bir gece saat kaçtı bilmiorm gidip yüzüne ayrılmak istediğimi söyledim ve o gün bitti bir daha da arkama dönüp bakmadım. Şuan nasılım die sorarsan iyi ki bitmiş diyorum. Çünkü hayatımda çok daha iyi birisi var ve çok mutluyum:teytey: hayat bir kapıyı kapıyor bir kapıyı açıyor tatlım o yüzden hiç üzülme ve şunada emin ol ki bir gün geri dönecek ama o zmn sen istemeyeceksin.:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?