Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hobilerini mi dusunseniz?
Veya parfüm, kol saati gibi klasikler ☺
Oyun oynamasını pek istemiyorum başından kalkmaz yoksa :) güneş gözlüklerimizi bu yaz yeniledik :)Ps, xbox , apple watch, airpods , güneş gözlüğü
Futbolla arası olmayan adama forma alma düşüncesi biraz tuhaf değil mi?Eşimle yıldönümümüz yaklaşıyor ona ne alsam bulamadım. Saat daha önce aldım, forma almak istemiyorum çünkü futbolla pek arası yok daha önce kol düğmesi de almıştım bütün seçenekler bitti sanki :)) Var mı yardımcı olmak isteyen![]()
Hanımefendi zenginliğinizi de alın gidin konudanFutbolla arası olmayan adama forma alma düşüncesi biraz tuhaf değil mi?
Sizin beyler bir tane saat bir tane kol düğmesi mi kullanıyor? Benimkinde bunlardan onlarca var her seferinde hediye de edebiliyorum ve mutlu oluyor.
Eee var olan şeyi almayacak mısınız, benim 10 tane güneş gözlüğüm var hediye olarak 11. Gelse hayır demem, 20ye yakın saatim var olmasa apple saat gelse yok demem. Sizin almaya gönlünüz yok gibiOyun oynamasını pek istemiyorum başından kalkmaz yoksa :) güneş gözlüklerimizi bu yaz yeniledik :)
Biri tavsiye etmeden formanın önünü keseyim diye dedimFutbolla arası olmayan adama forma alma düşüncesi biraz tuhaf değil mi?
Sizin beyler bir tane saat bir tane kol düğmesi mi kullanıyor? Benimkinde bunlardan onlarca var her seferinde hediye de edebiliyorum ve mutlu oluyor.
Ahahah saatle zengin olunuyosa dünyanın en zengin adamı benim beyHanımefendi zenginliğinizi de alın gidin konudan
![]()
Eee var olan şeyi almayacak mısınız, benim 10 tane güneş gözlüğüm var hediye olarak 11. Gelse hayır demem, 20ye yakın saatim var olmasa apple saat gelse yok demem. Sizin almaya gönlünüz yok gibi![]()
![]()
Tamam başka bişey olur kravat olur gömlek olur, ihtiyacı olan herhangi bişey olur. Bu kadar kasmayın bu hediye mevzusunu. Bir insan eşine hediye almak için onu hiç tanımayan insanlara baş vurmamalı bence.Biri tavsiye etmeden formanın önünü keseyim diye dedim
Çok saati var, bende aldım daha önce o yüzden saat olmaz![]()
Orijinal hediye fikri çıkabilir diye yazdım. Yıldız satın alındığını duymuştum mesela bunun gibi :)Tamam başka bişey olur kravat olur gömlek olur, ihtiyacı olan herhangi bişey olur. Bu kadar kasmayın bu hediye mevzusunu. Bir insan eşine hediye almak için onu hiç tanımayan insanlara baş vurmamalı bence.
Seksle ödüllendirsin diyosooonKendinize seksili gecelik, çamaşır takım filan alın.
Bi taşla iki kuş.
"Beni mutlu görmekten daha güzel bi hediye olamaz senin için diye düşündüm" deyip yine kendinize hediye alabilirsiniz. Bence hiç de bencil değil.
Ahahah eminim çok mutlu olur yıldız satın alma vb hediyelerle. Yapmayın allaşkına pijamaya ihtiyacı varsa pijama alın olsun bitsin.Orijinal hediye fikri çıkabilir diye yazdım. Yıldız satın alındığını duymuştum mesela bunun gibi :)