Aynen ben de onu düşünüyorum evden çıktığımda eskısı gıbı yaşayabilmem lazım bilmiyorum o böyle düşündüğümü bilse ne düşünür ayrılık ve sonrası ama mağdur olanlar hep bız olduğumuz için korkuyorumKenara para koymaya bak o zaman
En azından bittiği gün iyi bir avukat tutabil.
5 aylıkKenara para koymaya bak o zaman
En azından bittiği gün iyi bir avukat tutabil.
Bebeğin küçük olduğunu düşünüyorum o yüzden
Ne kadarlık bebek ?
Aynen gel demıştım daha öncede sen bozdun benım pıskolojımı benı yaşlandırdın falan başlıyoruz kavgaya hıc olgun dusunemıyor bencılO biraz kişilik meselesi mesela bende kavga edince çok sinirli oluyorum elinde öyle bence ama kesin eşinde gelsin terapiye
Tam cinsellik bitsin o an keyifli oluyorsa öyle yap yani Eşref saatini kolla bir dene bakalım inş iyi olur yA . Bir evliliği kurmak zor bozmak çok kolay bunu anladım artık buradaAynen gel demıştım daha öncede sen bozdun benım pıskolojımı benı yaşlandırdın falan başlıyoruz kavgaya hıc olgun dusunemıyor bencıl
Evet barışırsak onu denerım bu sefer adım Atcakmı emın degılım aynen onca emek onca hayal hepsı bı anda uçup gıdıyor yenıden başlamak duzen kurmak için çok güçlü olmak lazım dıyorum zaten ayrılsam bile ben çocuğumla bu evde yasarım sen gıt artık kendı duzenım olunca ailenın yanında yasamak istemıyorum ınsanTam cinsellik bitsin o an keyifli oluyorsa öyle yap yani Eşref saatini kolla bir dene bakalım inş iyi olur yA . Bir evliliği kurmak zor bozmak çok kolay bunu anladım artık burada