mevzu ne ?dun yazmıştım esımle ilgili problemımı dun gece Eve gelmıcem yazdı ama geldı bugun de Eve geldı hazırlandı dısarı çıktı.. okadar mutsuzum kı saglıklı dusunemıyorum bınlerce mesaj yağdırmak istiyorum ona ama anlamıcagından emınım güçlü olmam gerek çalışmak istıyorum ama nerden baslıyacagımı bılmıyorum okudum kendımı gelıştırdım ama hıc çalışmadım artık güçlü durmak ıstıyorum gıtceksemde hayatımı garantılemelıyım ne yapabılırım sizce
Dun açmıştım bı konu daha aslında dun oldu Zaten olay durduk yere ufak kavgalardan kufurler savuruyor anlam veremıyorum ben de onu. Gıbı karşılık versem uzerıme saldıracak napıcagımı bılemedımmevzu ne ?
Dun açmıştım bı konu daha aslında dun oldu Zaten olay durduk yere ufak kavgalardan kufurler savuruyor anlam veremıyorum ben de onu. Gıbı karşılık versem uzerıme saldıracak napıcagımı bılemedım
işe gıtmek istedim ama kolay bulunmuyor buluyorsunuz herhangı bıyerdede para sıkıntısı olmadığı için ne ben çalışmak ıstedım ne eşim sıcak baktı. Çocuğumuz doğduktan sonra çok sık kavga etmeye başladık çok yıprattık saygı kalmadı resmen çok ağır kufurler saydırıyor mutsuzum dıyor ufak bı kavga da ayrılma noktasına geliyoruzNeden gitti işe girecegim dedin de girme mi dedi
Gözünün üstünde kaş mı var dedi ne oldu da kavga ettiniz anlatmazsan bilemeyiz
Arkadaşlarıyla içer yada arabayla turlar genelde konuşmadıgımız için sormadım bende genelde kusken gıder zaten gece gelırNereye gitti peki ?
Arkadaşlarıyla içer yada arabayla turlar genelde konuşmadıgımız için sormadım bende genelde kusken gıder zaten gece gelır
Aynen sankı onca kufru ben etmışım gıbı tavırları ama ben ona karşı güçlü durmak istıyorum kendımı garantılemem lazım bugun olmasada yarın bıtebılırOkudum dünkü konunuzu
Bence bir süre bir şey yapma
Sen çocuğuna bak eşinle çok muhattap olma çok sürtüşme
Kızdıgın şeylerde dahi sesini çıkarma sonunda suçlu yine sen oluyorsun
En azından sinirlerin daha az yıpranır
Ne arıyormuyum anlamadım pardonİş arıyor musunuz?
hım iş evet ama cocukla gıdıp basvurulmuyorkı ben kendı işimi açmak istıyorum herhangı bı mağaza butık tarzı ama bı turlu adım atamıyorum kararlı olsam o da ağzını açamaz ama beceremem sonra lafları yerım dıye de cekınıyorumİş arıyor musunuz?
Gunler sonra hıc bısey olmamış gıbı yanaşmaya çalışıyor cocukla ilgılı soru soruyor falan yada cınsel yonden yaklaşmak istıyor mutlu olalım. Dıyor eskısı gıbı ama olamıyoruz ıkı gün sonra gene aynıSen hiç konuşmasan sessiz kalsan eşin ne yapar
Çocukla başvuramıyorsanız nasıl çalışacaksınız? Çocuk bakımı ile ilgili planınız var mı?Ne arıyormuyum anlamadım pardon
hım iş evet ama cocukla gıdıp basvurulmuyorkı ben kendı işimi açmak istıyorum herhangı bı mağaza butık tarzı ama bı turlu adım atamıyorum kararlı olsam o da ağzını açamaz ama beceremem sonra lafları yerım dıye de cekınıyorum
Aynen çocuğu işyerıme goturebılırim bıyere calışırsam kayınvaldeme bırakıcam ama kesın çalışmalıyım barıssamda barısmasamdaÇocukla başvuramıyorsanız nasıl çalışacaksınız? Çocuk bakımı ile ilgili planınız var mı?
Şu an özgüveniniz yokken butik açmak bana riskli gibi geldi. Önce başka bir iş arasanız?
Aslında bı yol gösteren arıyorum iş konusundaÇocukla başvuramıyorsanız nasıl çalışacaksınız? Çocuk bakımı ile ilgili planınız var mı?
Şu an özgüveniniz yokken butik açmak bana riskli gibi geldi. Önce başka bir iş arasanız?
Seviyo musun birde sence o seni seviyor mu eğer seviyorsan ve oda seni seviyorsa bi aile danışmanına gitseniz belki çözüm getirir sizeGunler sonra hıc bısey olmamış gıbı yanaşmaya çalışıyor cocukla ilgılı soru soruyor falan yada cınsel yonden yaklaşmak istıyor mutlu olalım. Dıyor eskısı gıbı ama olamıyoruz ıkı gün sonra gene aynı
Bence sevıyoruz ama eskı aşkımızı bı turlu yakalayamıyoruz bıseyler kopunca kopuyor söylenenler yapılan davranışlar unutulmuyor ben kavga etsek bile duşman gıbı olamam ama o oluyor herseyı yakıp gecıyor kafam çok karışık gaddar oluyor şaşırıyorum evet o gitmese bile ben gıdıcem aile terapıstıne haklısınızSeviyo musun birde sence o seni seviyor mu eğer seviyorsan ve oda seni seviyorsa bi aile danışmanına gitseniz belki çözüm getirir size
Aynen sankı onca kufru ben etmışım gıbı tavırları ama ben ona karşı güçlü durmak istıyorum kendımı garantılemem lazım bugun olmasada yarın bıtebılır
O biraz kişilik meselesi mesela bende kavga edince çok sinirli oluyorum elinde öyle bence ama kesin eşinde gelsin terapiyeBence sevıyoruz ama eskı aşkımızı bı turlu yakalayamıyoruz bıseyler kopunca kopuyor söylenenler yapılan davranışlar unutulmuyor ben kavga etsek bile duşman gıbı olamam ama o oluyor herseyı yakıp gecıyor kafam çok karışık gaddar oluyor şaşırıyorum evet o gitmese bile ben gıdıcem aile terapıstıne haklısınız