Hala kk'de Arkadaş, Kankası Olmayanlar.. Eee Ne Duruyorsunuz ? Buyrun İçeri Geçelim:)

kızlar az önce inceledim biraz,bana da zor geldi açıkçası ilitam dersleri:18:

kamu yönetimine baktım onda da hep muhasebe,iktisat dersleri falan var benim matematiğim hiç yok

okul öncesi öğrt için 385 puan gerekiyor,o kadar alacağımı düşünmek hayal..Dedim ya ygs de 350lerden yüksek bir puan beklemiyorum şimdilik dersanede 300lerdeyim.Matematik lazım o puan için...

beni bir yönlendirin ya bir fikir verin lütfen

ilitam ne kadar zor olursa olsun,sonuçta birçok kişi öyle yada böyle bitiriyor...içinde bulunduğu şartlar etkiliyo belkide insanı..ben bebiş ile ilgilendiğim için 2 yılı zorlanarak bitirdim..bir yakınım var,şuan 4. Yılında,2 yıl çok kolaydı,asıl zor olan son iki yıl diyor..yani bilemiyorum kişiden kişiye değişir elbette..sana belki çok kolay gelecek..çalışmaya bağlı tabi bu işler..ezberin,anlama kabiliyetinde yüksekse tamamdır..sen hele başla 1. Sınıftan,gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallah..ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır..

haklısın ama tedirgin de oldum canım..başka bir seçeneğim de yok gibi..kamu yönetimi de çok güzel ama muhasebe falan var onda da..aslında kamu yönt.. okusam işime çok yarar ama dediğim gibi malesef matematik

kızlar az önce inceledim biraz,bana da zor geldi açıkçası ilitam dersleri:18:

kamu yönetimine baktım onda da hep muhasebe,iktisat dersleri falan var benim matematiğim hiç yok

okul öncesi öğrt için 385 puan gerekiyor,o kadar alacağımı düşünmek hayal..Dedim ya ygs de 350lerden yüksek bir puan beklemiyorum şimdilik dersanede 300lerdeyim.Matematik lazım o puan için...

beni bir yönlendirin ya bir fikir verin lütfen

sen emeğini ver çalış gir bakalım sınava sonucuna göre de karar verirsin sanırım en mantıklısı bu ilitam okuması çok zor bunu bil sadece

haklısın ama tedirgin de oldum canım..başka bir seçeneğim de yok gibi..kamu yönetimi de çok güzel ama muhasebe falan var onda da..aslında kamu yönt.. okusam işime çok yarar ama dediğim gibi malesef matematik

canm aslında 4 yıllık okuyabilsen daha güzeldi ama tabi sen kendi durumuna göre kara vermelisin.ilitam ben tam bilemiyorum

sen emeğini ver çalış gir bakalım sınava sonucuna göre de karar verirsin sanırım en mantıklısı bu ilitam okuması çok zor bunu bil sadece

evet de canım ben düz lise bölümüyüm okuldan bir puan gelmicek,diplomadan da 10-20 anca gelir diyolar,yine de nasip tabi...

evet de canım ben düz lise bölümüyüm okuldan bir puan gelmicek,diplomadan da 10-20 anca gelir diyolar,yine de nasip tabi...

olsun ben de düz lise sözel mezunuydum ama ünt de eşit ağırlık okudum nasibinde varsa olmayacak bişey yok sen sadece vazifeni yap gerisi gelir

korkma kalbım cnm bna ozelden msj atmssn ama benm msj sayım yeterlı olmadıı ıcın sna cewp atamdm kacgndrde gremıodm sıteye brz gc oldu ama k.bkma:d

merhabalar bende geldim.yorum falan yaziyorum ama yeni oldugum icin yabanci kaliyorum.:KK52::KK52:

kızlar bende üye olalı 3 ay falan oldu bende yabancıyım daha tam alışamadım haliyle dostluk kuramadım bende geleyim bari buraya havadan sudan sohbet ederiz dimiiii

hosgeldin canim.herkes tanidiklariyla konusuyor.biz kenarda kaliyoruz:KK43:

hoşbulduk canım çok haklısın herkes tanıdığı ile konuşuyor biz öyle bakıyoruz,o zaman ben tanıtayım kendimi
21 yıllık evliyim
20 yaşında oğlum
16 yaşında kızım var
ev hanımıyım
35 yaşındayım
biraz yaşım var kk bayanları genç bende abla olurum dimii
sende kendini tanıt canım

memnun oldum,bende 21 yasindayim.4 senedir evliyim.1 yasinda kizim var.:KK9:

bende memnun oldum desene oğlum kadarsın eee nasıl gidiyor evlilik bebişinde pek tatlıdır yaa ablamın 2 yaşıda bal gibi pemebe yelek ördüm ona gidince götürücem

X