Hala kk'de Arkadaş, Kankası Olmayanlar.. Eee Ne Duruyorsunuz ? Buyrun İçeri Geçelim:)

ev hanımıyım çalışmıyorum ünt bitireli çokkk oldu benim Allah yardımcın olsun
ideailin nedir

ilahiyat istiyorum ama 4 yıl da gözüm kesmiyor.O yüzden açıktan önlisans yazmayı düşünüyorum.Sonra da uzaktan eğitimle 4 yıla tamamlamak..

ilahiyat istiyorum ama 4 yıl da gözüm kesmiyor.O yüzden açıktan önlisans yazmayı düşünüyorum.Sonra da uzaktan eğitimle 4 yıla tamamlamak..
işin çok zor o zaman eşim ilahiyat son da okuyor 2 yıllıktan sonra lisans tamamlıyor
dersleri çok ağır inşallah olur kaç yaşındasın

işin çok zor o zaman eşim ilahiyat son da okuyor 2 yıllıktan sonra lisans tamamlıyor
dersleri çok ağır inşallah olur kaç yaşındasın

23'e girdim=) Ben Arapça biliyorum onda zorlanmam da diğer dersle için bişey diyemicem.Ama bana en uygunu bu cnm

23'e girdim=) Ben Arapça biliyorum onda zorlanmam da diğer dersle için bişey diyemicem.Ama bana en uygunu bu cnm

daha çok gençsin sadece arapça bilmen yeterli değil biliyorsun sen ilahiyatın derslerini bi araştır önce sonra kesin kararını ver derim çankırı yazıyor profilinde çankırıda mı yaşıyorsun

Ezberim çok iyidir,bana matematik olmadıktan sonra yaparım İnşallh...Sözelde başka bana uygun bir meslek yok canım malesef..Öğretmenlik var bi,onda da başörtüsü sorunu var..Ben ilahiyatın derslerini inceledim ama dediğim gibi yeterki matematik olmasın bana

Ezberim çok iyidir,bana matematik olmadıktan sonra yaparım İnşallh...Sözelde başka bana uygun bir meslek yok canım malesef..Öğretmenlik var bi,onda da başörtüsü sorunu var..Ben ilahiyatın derslerini inceledim ama dediğim gibi yeterki matematik olmasın bana

matematik yokmuş zaten inşallah olur kazanırsın sözel zorokuması zevkli ama kazanması zordur gerçekten ben de sözeldim ama eşit ağırlık okumuştum başörtüsü sorun olmaz inşllah önümüzdeki yıllarda umut ediyorum en azından

matematik yokmuş zaten inşallah olur kazanırsın sözel zorokuması zevkli ama kazanması zordur gerçekten ben de sözeldim ama eşit ağırlık okumuştum başörtüsü sorun olmaz inşllah önümüzdeki yıllarda umut ediyorum en azından

hayırelısı cnm..Eğer kazanırsam akrabalar arasndaki ilk üniv okuyan kız ben olucam=)

ilahiyat istiyorum ama 4 yıl da gözüm kesmiyor.o yüzden açıktan önlisans yazmayı düşünüyorum.sonra da uzaktan eğitimle 4 yıla tamamlamak..
bence açıktan okuma,daha zor..ilahiyat önlisans bitirmiş biri olarak yazıyorum bunları..2 yıl bittikten sonra dikey geçiş sınavı var,onuda kazanacaksın,tekrar 2 yıl okuman gerekecek ilitamda..ve dersleri çok çok zor diye duydum..şimdiki aklım olsa lise biter bitmez ilahiyatı bitirir,mesleğimide elime alırdım,ama o zamanlar katsayı ve başörtüsü sorunları gündemdeydi..ben ne yaptım,evlendim,8 aylık hamile iken üniversite sınavına girdim,oğluş doğduğunda ilahiyat 1. Yılı bitirdim,ve sonra 2. Yılı..ama zorlandım,bebişle uğraştım biryandan..sen evli değilsen açıköğretimden bitirmemeni tavsiye ederim..bu yıl dgsye girmeyi planlıyorum,yeterlilik sınavı var,kpss var...varda var...

bence açıktan okuma,daha zor..ilahiyat önlisans bitirmiş biri olarak yazıyorum bunları..2 yıl bittikten sonra dikey geçiş sınavı var,onuda kazanacaksın,tekrar 2 yıl okuman gerekecek ilitamda..ve dersleri çok çok zor diye duydum..şimdiki aklım olsa lise biter bitmez ilahiyatı bitirir,mesleğimide elime alırdım,ama o zamanlar katsayı ve başörtüsü sorunları gündemdeydi..ben ne yaptım,evlendim,8 aylık hamile iken üniversite sınavına girdim,oğluş doğduğunda ilahiyat 1. Yılı bitirdim,ve sonra 2. Yılı..ama zorlandım,bebişle uğraştım biryandan..sen evli değilsen açıköğretimden bitirmemeni tavsiye ederim..bu yıl dgsye girmeyi planlıyorum,yeterlilik sınavı var,kpss var...varda var...

canım baska sebepler de var...neden bu ilitam bu kadar zor ya?Hangi dersler var fıkıh,dinler tarihi gibi dersler mi?Korktum sımdı

canım baska sebepler de var...neden bu ilitam bu kadar zor ya?hangi dersler var fıkıh,dinler tarihi gibi dersler mi?korktum sımdı
ilitam ne kadar zor olursa olsun,sonuçta birçok kişi öyle yada böyle bitiriyor...içinde bulunduğu şartlar etkiliyo belkide insanı..ben bebiş ile ilgilendiğim için 2 yılı zorlanarak bitirdim..bir yakınım var,şuan 4. Yılında,2 yıl çok kolaydı,asıl zor olan son iki yıl diyor..yani bilemiyorum kişiden kişiye değişir elbette..sana belki çok kolay gelecek..çalışmaya bağlı tabi bu işler..ezberin,anlama kabiliyetinde yüksekse tamamdır..sen hele başla 1. Sınıftan,gerisi çorap söküğü gibi gelir inşallah..ne demişler başlamak bitirmenin yarısıdır..

X