C cerenora Balı kaymağı fazla kaçmış Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2008 2.510 81 1 Eylül 2009 Konu Sahibi cerenora #21 tırtılkurabiye .!.: tebrikler allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... gazili09 .!.: allah yazgısını güzel yazsın inşallah Genişletmek için tıkla... İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah gönlünüze göre versin... opuyorumnanaktan
tırtılkurabiye .!.: tebrikler allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin Genişletmek için tıkla... gazili09 .!.: allah yazgısını güzel yazsın inşallah Genişletmek için tıkla... İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah gönlünüze göre versin... opuyorumnanaktan
B burcu_erb Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Eylül 2009 17 0 1 Eylül 2009 Konu Sahibi cerenora #22 mrb sizlere bişey danışmak istiyorum lütfen cvp benim b-hcg 10000 çıktı son adet tarihime göre 5 haftalık hamileyim bu değer normalmi lütfennnn cvppp
mrb sizlere bişey danışmak istiyorum lütfen cvp benim b-hcg 10000 çıktı son adet tarihime göre 5 haftalık hamileyim bu değer normalmi lütfennnn cvppp
C cerenora Balı kaymağı fazla kaçmış Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2008 2.510 81 1 Eylül 2009 Konu Sahibi cerenora #23 burcu_erb .!.: mrb sizlere bişey danışmak istiyorum lütfen cvp benim b-hcg 10000 çıktı son adet tarihime göre 5 haftalık hamileyim bu değer normalmi lütfennnn cvppp Genişletmek için tıkla... canım sanırım sen kanda baktırmışsın. ama 5 haftalık hamileysen evde test yapsan da olur. çift çizgi çıktıysa hata payı yok kesinlikle hamilesindir.
burcu_erb .!.: mrb sizlere bişey danışmak istiyorum lütfen cvp benim b-hcg 10000 çıktı son adet tarihime göre 5 haftalık hamileyim bu değer normalmi lütfennnn cvppp Genişletmek için tıkla... canım sanırım sen kanda baktırmışsın. ama 5 haftalık hamileysen evde test yapsan da olur. çift çizgi çıktıysa hata payı yok kesinlikle hamilesindir.