sağol canım 1 yıllık evliyiz.senin adına çok sevindim gözün aydın ne kadarlık evlisiniz
benim de yavaş yavaş geçmeye başladı. geçekten de dünyanın en zevkli bulantısı kaydirigubbakcemile3gözünüz aydın canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi inşallah. bende 18 haftalık hamileyim 3- 3.5. aydan sonra mide bulantılarım geçti. inşallah seninde geçer. o bulantılar bile güzel :)))
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım. öyle bir süpriz ki hala inanamıyorum kaydirigubbakcemile3sürpriz yapmış aceleci melek.allah kucağınıza almayı nasip etsin.sağlık bi hamilik geçirmeniz dileğiyle.
tebrik ederim canım darısı tüm isteyenlerin başına inşallahh:))
Masallah, Allah nazarlardan korusun, kucaginza almak da nasip olsun Insallah
tebrik ederim canım.Allah bize de versin inşallah.
bebegin hayirli olsun.allahim isteyen herkese versin, seninde kucagina almayi nasip etsin.
TEBRİKLER.Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhha.s.
teşekkür ederim canım. a.s.Tebrikler
teşekkürler. dualarımız hep sizinle. a.s.gözün aydın Rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin inş.bizede dua edinn
umarım sen de aşarsın bu durumu aşılmayaca bir şey yok. sadece süpriz yapmayı seven melekler oluyorlar. kaydirigubbakcemile3bir pcoslu olarak seni tebrik ederim.allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin.
umarım canım. önemli olan rahat olmak. olayı zamana bırakmak. başaran çok arkadaşım oldu. hiç merak etme :1hug:canim tebrik ederimm,saglikla kucagina almakta nasip olsun insallah
teşekkür ederim canım. tüm bebek bekleyen anne adayları ile birlikte inşallah :Saruboceq:
bende aynen pcosluyum ve insallah tüm dileyen arkadaslarimla beraber hamile kalabilirim :Saruboceq: