- 20 Haziran 2008
- 1.563
- 0
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alla alla kan testinde de çıkmamış çok garip belki strese bağlı bi gecikmedir ama bence bi doktora görün neden olmadınki ???
meraba bence hiç gecikmeden doktora git. ama stresten gecikme ihtimalide çok yüksek. çünkü geçen ay aynısı benim başıma geldi. 7. gün kan testindede negatif çıkınca o kadar üzülmüştüm ki anında regl oldum. bir de duymuşsundur mutlaka büyükler regl düzensizleşince hamile kalınır derler :)
benim gibi aynı şeyleri yaşayan başka arkadaşlar var mı???
kızlar merhaba 8 aydır korunmuyoruz.en son 28 kasımda regl oldum aralık 28 olmam gerekiyodu ve olmadım. 3 günü idrar testi yaptım çıkmadı. 7. günü kan testi yaptım yine negatiff ve hala hasta olmadım neden olabilirr.. :1no2:
canım benim bu ay tam 19 gün gecikti yaptığım idrar testlerininde inan hesabı yok. gerçi 3 aydır çok düzensiz oluyordum ama ilk kez bu kadar gecikti. gecikmeden 10 gün sonra kan testi yaptırdım negatifti hayal kırıklığına uğradım belki idrar testinde çıkmıyodur diye düşünmüştüm. bu sefer hasta olayım diye dua etmeye başladım. sonunda oldum. stresten olabilir . yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zormuş beklemek. seninde stresten olabilir canım ya kan testi kesin sonuç verir diye biliyorum üzmek istemem ama boşa ümitlenmenide istemem hayal kırıklığı olmasın sonu. zor çooook yaşadım ama inşallah geç döllenmedirde kanda çıkmamıştır. bu ay olmazsada gelecek ay inşallaaaaaaah bebişin gelir hiç stres yapma
45 gün üstüne oldu benim de bu ay.
kan testi negatifse , hamilelik yoktur. beklemeye devam...
canım gecikme stresten olabilir...
inan canım çevre değilmi sanki insanı daha çok strese sokan. çocuk istediğimi bunun için doktora gittiğimi bildiği halde her telefonda hadi çocuk yapsana ne duruyosun seni göbeği şiş görmek istiyorum diyen bir görümcem var şeytan diyoki kötükedihüso yol saçlarını kaydirigubbakcemile sinir olmamak elde değil ya. boşvereceksin aslında kim ne derse desin naniknanik ama ne mümkünnnnn
canım kıst olusmus olabılır kandada cıkmayınca aklım abska bırsey gelmedı sıkıntı stres falanda olabılır
ınsallah ıkıısıde degıl bebegın gelmıstır esmacım
esma memo arkadaşım bende senin gibi geçen ayın 1 de oldum ve bu ay hala olmadım mevsim değişikliğinden olabilirmiş diyorlar
hala olmadın mı cnm...
cnm en son aralık başında doktor muayenesine gittim baktı herşey normal çok güzel dedi kist olsaydı belli olurdu herhalde diye düşünüyorum. cnm ben seni en son hamiş diye hatırlıyodum yanlış mı hatırlıyorum????