Gebeliğe Hazırlık hala hasta olamadım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

EsmaMemo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2008
1.563
0
38
kızlar merhaba 8 aydır korunmuyoruz.en son 28 kasımda regl oldum aralık 28 olmam gerekiyodu ve olmadım. 3 günü idrar testi yaptım çıkmadı. 7. günü kan testi yaptım yine negatiff ve hala hasta olmadım neden olabilirr.. :1no2:

alla alla kan testinde de çıkmamış çok garip belki strese bağlı bi gecikmedir ama bence bi doktora görün neden olmadınki ???

alla alla kan testinde de çıkmamış çok garip belki strese bağlı bi gecikmedir ama bence bi doktora görün neden olmadınki ???

bencede çok garip kan testindede çıkmadı ya bende artık stres yapmıyorum. rahatladım çıkmayınca ama yinede olmadım. bu ay olduğum zamanda 3. günü gidip doktora horman testi yaptırıcaktım. biraz daha mı beklim napimm. olsa kan testinde çıkmama gibi bi ihtimal var mı acaba. kafam çok karıştı yaaa:uhm::uhm::uhm:

meraba bence hiç gecikmeden doktora git. ama stresten gecikme ihtimalide çok yüksek. çünkü geçen ay aynısı benim başıma geldi. 7. gün kan testindede negatif çıkınca o kadar üzülmüştüm ki anında regl oldum. bir de duymuşsundur mutlaka büyükler regl düzensizleşince hamile kalınır derler :)

meraba bence hiç gecikmeden doktora git. ama stresten gecikme ihtimalide çok yüksek. çünkü geçen ay aynısı benim başıma geldi. 7. gün kan testindede negatif çıkınca o kadar üzülmüştüm ki anında regl oldum. bir de duymuşsundur mutlaka büyükler regl düzensizleşince hamile kalınır derler :)

geçikmelerim erken olmam falan korunmayı bıraktığımdan beri var yani 8 aydır var ama olmadı bende stresdendir diye düşündüm c.tesi sonucu aldım olurum rahatladım falan diyodum ama olmadım. ilk defa bu kadar uzadı ama hayırlısı bişey yoksa olsamda hormon testi yaptirim diyorum. sağol cvp için cnm

benim gibi aynı şeyleri yaşayan başka arkadaşlar var mı???

canım benim bu ay tam 19 gün gecikti yaptığım idrar testlerininde inan hesabı yok. gerçi 3 aydır çok düzensiz oluyordum ama ilk kez bu kadar gecikti. gecikmeden 10 gün sonra kan testi yaptırdım negatifti hayal kırıklığına uğradım belki idrar testinde çıkmıyodur diye düşünmüştüm. bu sefer hasta olayım diye dua etmeye başladım. sonunda oldum. stresten olabilir . yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zormuş beklemek. seninde stresten olabilir canım ya kan testi kesin sonuç verir diye biliyorum üzmek istemem ama boşa ümitlenmenide istemem hayal kırıklığı olmasın sonu. zor çooook yaşadım ama inşallah geç döllenmedirde kanda çıkmamıştır. bu ay olmazsada gelecek ay inşallaaaaaaah bebişin gelir hiç stres yapma

45 gün üstüne oldu benim de bu ay.
kan testi negatifse , hamilelik yoktur. beklemeye devam...

kızlar merhaba 8 aydır korunmuyoruz.en son 28 kasımda regl oldum aralık 28 olmam gerekiyodu ve olmadım. 3 günü idrar testi yaptım çıkmadı. 7. günü kan testi yaptım yine negatiff ve hala hasta olmadım neden olabilirr.. :1no2:

canım gecikme stresten olabilir...:nazar:

canım benim bu ay tam 19 gün gecikti yaptığım idrar testlerininde inan hesabı yok. gerçi 3 aydır çok düzensiz oluyordum ama ilk kez bu kadar gecikti. gecikmeden 10 gün sonra kan testi yaptırdım negatifti hayal kırıklığına uğradım belki idrar testinde çıkmıyodur diye düşünmüştüm. bu sefer hasta olayım diye dua etmeye başladım. sonunda oldum. stresten olabilir . yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin çok zormuş beklemek. seninde stresten olabilir canım ya kan testi kesin sonuç verir diye biliyorum üzmek istemem ama boşa ümitlenmenide istemem hayal kırıklığı olmasın sonu. zor çooook yaşadım ama inşallah geç döllenmedirde kanda çıkmamıştır. bu ay olmazsada gelecek ay inşallaaaaaaah bebişin gelir hiç stres yapma

canım bende ümitlenmek istemiyorum inan kan testinden sonra artık yoktur olucam dedim ve rahatladım çıkmaması mücize falan olur herhalde şimdi yoksa en kısa zamanda adet olim diyorum ben bütün testlerimi yaptırdım sadece hormon testi yaptırıcam. eşim ve bende problem yok ve çevremden artık çok sıkıldım çok baskı yapıyolarda napabilirim benim elimdedeğil ya ben onlardan daha çok istiyorum ama anlamıyor. Rabbim vericeği zamanı biliyo dedim hep hayırlısı böyleymiş dedim hep 8 ay boyunca
Rabbim isteyen çocuk hasreti çeken herkeze hayırlısıyla tez zamanda verir cnm inş. Sana nasip olur inş.a.s.

inan canım çevre değilmi sanki insanı daha çok strese sokan. çocuk istediğimi bunun için doktora gittiğimi bildiği halde her telefonda hadi çocuk yapsana ne duruyosun seni göbeği şiş görmek istiyorum diyen bir görümcem var şeytan diyoki kötükedihüso yol saçlarını kaydirigubbakcemile sinir olmamak elde değil ya. boşvereceksin aslında kim ne derse desin naniknanik ama ne mümkünnnnn

inan canım çevre değilmi sanki insanı daha çok strese sokan. çocuk istediğimi bunun için doktora gittiğimi bildiği halde her telefonda hadi çocuk yapsana ne duruyosun seni göbeği şiş görmek istiyorum diyen bir görümcem var şeytan diyoki kötükedihüso yol saçlarını kaydirigubbakcemile sinir olmamak elde değil ya. boşvereceksin aslında kim ne derse desin naniknanik ama ne mümkünnnnn

aynen katılıyorum sana benimkide öyledi ağızın payını aldı şimdi sesi soluğu çıkmıyor bişey varmı diye sormuyo bileee evet takmamak lazımmm benim görümcem bide ilk ayda hamile kaldı havasından geçinmiyo yaniiiii (şeytana uymamak lazım cnm :)

canım kıst olusmus olabılır kandada cıkmayınca aklım abska bırsey gelmedı sıkıntı stres falanda olabılır
ınsallah ıkıısıde degıl bebegın gelmıstır esmacım

esma memo arkadaşım bende senin gibi geçen ayın 1 de oldum ve bu ay hala olmadım mevsim değişikliğinden olabilirmiş diyorlar

canım kıst olusmus olabılır kandada cıkmayınca aklım abska bırsey gelmedı sıkıntı stres falanda olabılır
ınsallah ıkıısıde degıl bebegın gelmıstır esmacım

cnm en son aralık başında doktor muayenesine gittim baktı herşey normal çok güzel dedi kist olsaydı belli olurdu herhalde diye düşünüyorum. cnm ben seni en son hamiş diye hatırlıyodum yanlış mı hatırlıyorum????

hala olmadın mı cnm...

çok şükür oldum canım. bebek düşünmüyoruz zaten.korunuyoruz, gecikmeler korkutuyordu beni.
bu dönem çevremde çoğu kişi gecikmelerden yakınıyor. herbir şeyden etkileniyor mübarek. stres, beslenme, hava koşulları...

hayırlısı ile en kısa zamanda anne olursun inş.

cnm en son aralık başında doktor muayenesine gittim baktı herşey normal çok güzel dedi kist olsaydı belli olurdu herhalde diye düşünüyorum. cnm ben seni en son hamiş diye hatırlıyodum yanlış mı hatırlıyorum????

yok canım degılım henuz
bende senı sudenazın topıgınden hatırlıyorum pek gırmedım son zmanlarda oraya bekleme ıcınde olmayayım dıye ama aralıgı ettık halla bebıs yok
hakkımıda hayırlısı ınsallah

X