• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hala emeklemiyor, yürümüyor

Neredenbaksantutarsizlik

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
1.880
2.252
333
Kızım 28 eylül de 1 yaşına girecek. İnce motor gelişimi, dil gelişimi muazzam. Ama gelin görün ki çocuk emeklemiyor. Karnının üstünde sürünüyor bazen de poposunun üstünde. Bir kaç kez koltuktan tutunup kalktı ama onu da tekrar yapmadı. İkimiz de yerde otururken bana tırmanarak ayağa kalkıyor. Kollarından tuttuğumda adım atıyor. Ama yatarken oturur pozisyona geçmiyor. Doktorumuz normal dedi ama gene de danışmak istedim. Çocuğu bu şekilde olan anneler muhakkak vardır. Ne zaman yürümeye başladı çocuğunuz

Kızım 28 eylül de 1 yaşına girecek. İnce motor gelişimi, dil gelişimi muazzam. Ama gelin görün ki çocuk emeklemiyor. Karnının üstünde sürünüyor bazen de poposunun üstünde. Bir kaç kez koltuktan tutunup kalktı ama onu da tekrar yapmadı. İkimiz de yerde otururken bana tırmanarak ayağa kalkıyor. Kollarından tuttuğumda adım atıyor. Ama yatarken oturur pozisyona geçmiyor. Doktorumuz normal dedi ama gene de danışmak istedim. Çocuğu bu şekilde olan anneler muhakkak vardır. Ne zaman yürümeye başladı çocuğunuz
Ben emeklemeden yürümüşüm, 1 yaşını bitirdiğim sıralarda… Doktor da normal diyorsa muhtemelen yakında yürümeye başlar.

İyi akşamlar güzel anne. Hiç kaygılanma. Benim bebeğim 7 aylıkken dönmeye başladı 1 yaşında yürüdü herkes elestirmeye başlamıştı bebeğimi bende onların aklına uyarak doktora götürdüm. doktorumuz "çok normal" dedi hatta bir iki hareket yaptırdı "hiç sıkıntısı yok annesi merak etme" dedi. O yüzden sende içini ferah tut bak hem senden tutunup kalkabiliyormuş maşallah hepsi sırayla olacak. Şu an 2 yaşında ama konuşması geri yaşıtlarına göre yine doktora götürdüm yine aynı şeyi söyledi "senin çocuğunda anormal birşey yok elbet hepsini yapacak ama bunu hemen bekleme" dedi doktorumuz. Sağlıklı, sıhhatli, bol sevinçli ömrü olsun inşallah 🌼

Benim oğlum 15 aylık daha yeni başladı yatarken oturmaya, tutunup kalkmada tek tük korka korka. Hiç korkmayın bence ayına göre çok iyi bebeğiniz.

Her bebek emekleyecek diye bir şey yok benimki ilkönce ayağa kalktı ufak adımlar attı sonra geri döndü emekledi😁
Belli ki emeklemeden yürüyecek

Başlığı okuyunca büyük sandım çocuğunuz, vatandaş olarak normal bana göre, bizim ki 11 ncı ayda yürüdü ama 1 yaş da normal ki, çevremizden duyuyoruz, doktor da normal demiş, bizim ki daha konuşmaya başlamadi diyebilirim, 21nci ayın içinde, sizin ki konuşmada ileri gidiyor sanırım, bazı çocukların konuşması/yürümesi erken olur
İnşallah en yakın zamanda yürür 🤲😍

Benim kızım 14 aylıkken yürüdü oğlum 16 aylık😁 Şimdi 3.bebeğim 11 aylık ama tık yok emeklemiyor bile.Sıkıntı etmiyorum elbet yürüyecek (sağlık problemi yok o yüzden)Tek sıkıntım kucakta taşımak zor oluyor.O yüzden iple çekiyorum yürümesini. Tahmini 13-14 aylıkken yürür benimki abla ve abiden yola çıkarak.Her birey nasıl farklı ise bebişlerde öyle.Sabırlı olun

Kızım 8-9 aylıkken döndü ilk defa .
Doğumgününe 1 hafta kala da emekledi. 15 aylıkken yürüdü.
her çocuk başka gerçekten. Doktorunuz herşeyin normal olduğunu söylüyorsa içinizi ferah tutun ve bu anın keyfini çıkarın sonra oturmayacak 🤣

Back
X