- 12 Mayıs 2008
- 340
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç aklıma gelmezdi 39uncu haftaya karnımda ATA oğlum ile gireceğim...eylülün 4ünde suyun azalmış dendiğinde hemen doğurtacak zannetmiştim... ama halaa doğurtmadilar beni:))laelaelaelaelae
salı cumartesi nst de sancı çıkmayınca pazartesi gelirsin demişlerdi ama bugün çok kalabalık olur diye ben gitmek istemedim yarın için randvu aldım...
bugün kontrolu olanlar...
ne dedi doktorunuz??yasakkelime ne zaman doğuruyosunuz???
aARkadaşlar bu gün dr gittim:)) benden dün kahverengi leke gelmişti o doğumun başlangıcına işaretmiş..vaj.muayene etti bebek inmemiş dedi 2-3 gün beklicez bebek inmezse açılma olmazsa perşembe sezaryan oluyorum kızlaar:)) bana dua edin kendimi çok garip hissediyorum
kızlar bende bugun doktora gittim azcık sancım wardı nst de çıktı sancılar ama düzensiz doktorun haftaya yine gel dedi bakalım o zamana kadr bi gelişme olacak mı Allahtan hayırlıs herşeyn doktorum suni sancı werirsem doğurursun dedi ama wermek istemiyorum daha günüde war hazır dedi kendi sancını bekleyelim dedi sancıların düzene girince gel dedi alttan muayene bile etmedi doğumdan korkarım diye ben şimdi tuşe yapsam canın yanar ilk doğumun gözn korkar dedi beklemedeyiz yani