HALA DİŞİMİZ YOK!!!

e-l-i-f

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
9
4
34
mrb.arkadaslar bnm 14 buçuk aylik bir oğlum var hala dişi çıkmadı tiroit bezlerinin biri fazla çıkıyor kan testinde ama ultrasona gircek pazartesi doktor ya genetiktir ya tiroittendir dedi ama bnm içim hiç rahat dgl prof. a falan mi götursen kalitsal dgl ama bnmde flor eksikliginden dislerim 18 yasimda yapilana kadar hep sorunluydu var mi aynı dertten mizdarip arkaslar lütfen yazin uykular haram oldu içim hiç rahat dgl

1 yaşından sonra çıkmayınca iğne yapılıyor diye biliyorum
kemik gelişimi için de kullanılan bir şey sanırım d vitamini gibi
ama burada bir arkadaşında 14 aylık olmuş çıkmamıştı kendiside geç çıkarmış
sorun etmiyor doktorlar demişti

Peynir, yoğurt ve devam sütünü düzenli veriyor musun canım. Vücudunda kalsiyum deposu iyi durumda olan bebekler çok rahat çıkarıyor dişlerini.. Tabi doktor değilim ama bu şekilde biliyorum.

Hiç üzülmeyin benim dişlerim 2 yaşına kadar çıkmamış. Annem doktora götürmüş de dişi çıkmayan insan yoktur merak etmeyin demişler. Annem dişsiz bebeğe o kadar alışmış ki yıllar sonra kardeşime mama yedirirken kaşığa dişi vurunca panik olmuş.

Ayrıca dişi erken çıkanların dişleri daha kolay çürüyor. Neden bilmem ama bu yaşıma kadar hiçbir diş problemi yaşamadım. Doktorun şüphelendiği bir şey varsa tabii tahlillerini yaptırın ama üzülmeyin.

canım benim oglumda yaşını 1 ay geçe yani 13 aylıkken çıkarsı.düşünmene gerek yok tabikide çıkacak o dişler :) ama yinede için rahat olsun bir doktora götür derim...

tiroid için ilaç kullanıyor mu oğlunuz? bence dişten daha önemli bir durum..
ultarson ne için çekilecek onu anlamadım??
diş hekimi gördü mü ?bazen dişetini yaramadığı için çıkamıyormuş dişler,yeğenimde öyle olmuştu.ette minik kist oluyormuş.çizik attı doktoru patladı sonra dişleri.

Teşekkürler arkadaşlar doktora götürdüm herseyi normal süt ve süt ürünleriyle arasi süper dir çok tüketir evde yaparim hatta yogurdunu sütü çiftlikten günlük gelir doktordada herseyi normal cikiyo zaten ama dış yok psikolojim bozuldu etrafta sağ olsun surekli merakta bnm oglumun dişi millete dert oldu

ultrason bezelerin çalışma hızı icinmis sanirim ilaca başlayıp baslamamak için son tetkikmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…