- 26 Kasım 2022
- 15
- 6
- 28
-
- Konu Sahibi kabaktatlisii
Çok teşekkür ederimErkekler böyle şeyleri bizler kadar umursamıyor. Hele sevdikleri ve gerçekten arzuladıkları bir kadınsa.
Eğer beğenmese, yapmak istemese teklif etmezdi. Rahat olun, keyfinize bakın.
Çok teşekkür ederimZaten bu durumu aşacaksınız elbette o olacak neden bekleyesin ki yine Işık’lar kapalı kalsın sorun değil ama oraya odaklanmasını engellemeyin hatta oraya yönlendirin kendisini elinizle tavrınızla
Araştıracağım çok teşekkür ederimLazerle leke batık tedavisi yapılıyor ama bence temiz olduktan sonra rahatsız etmeyecektir eşini. İstemese yapmaz zaten. Yine de tedavi olabilirsiniz.
Haklısınız, deneyeceğim inşallahO an kendinizi ona bırakın zamanla alışacaksınızdır.Bende kilolu biri olmama rağmen hiç çekinmedim bellide fıtrat meselesi bilemiyorum.Güzelce süslenin kendinize bi güven gelsin hop girin mevzuya sonra akıp gider umarım.Ama anı yaşamaya çalışın
Çok teşekkür ederimErkekler böyle şeyleri bizler kadar umursamıyor. Hele sevdikleri ve gerçekten arzuladıkları bir kadınsa.
Eğer beğenmese, yapmak istemese teklif etmezdi. Rahat olun, keyfinize bakın.
Batık ve kararma mı? Kocanızın umrunda mı sanıyorsunuz? Yanılıyorsunuz. Adam sizin kılınızı tüyünüzü incelemez zevk almaktan başka birşeyi sallamaz. Batıkmış kararmaymış bunları kadınlar eleştirir, kadınlar farkeder. Kaymak gibi vücudunuzun olmasına hiiiiiç gerek yok. Temiz olun, bakımlı olun, pespaye giyinmeyin gerisi boş. Evliliğin en güzel zamanını harcıyorsunuz birkaç yıl sonra çok pişman olacaksınız kasmayın. Kimse mükemmel değil, kocanız da değil ve emin olun incelemeye kalksanız onun farkında bile olmadığı farkında olduğu ve sallamadığı bir sürü kusur bulursunuz kocanızın vücudunda.Arkadaşlar, merhabalar.
Benden daha uzun süreli evli olan dostlarımdan yardım bekliyorum. 6 aydır evliyiz. Eşim askeri personel olduğu için ilk üç ay uzak kaldık. Üç aydır da evimizdeyiz. Severek evlendik. Birbirimizi gerçekten çok arzuluyoruz. Fakatt benim bir problemim var
Hala eşime tam olarak açılmış değilim. Yani tamamen çırılçıplak kalmadım yanında. Kasık bölgemdeki batık izlerinden, kararmalardan utandığım için açık açık ilişki yaşayamadık. Eşim bu konuda hiçbir şey demedi, beni zorlamadı ama rahat olup onu da mutlu etmek istiyorum. Oral yapmak istiyor ama sırf bu sebeplerden ben istemiyorum, bu da beni ilişkiden biraz uzaklaştırıyor. Oradan öpmek isteyecek diye rahat rahat yanaşamıyorum. Siz bunu nasıl atlattınız? Şimdiden çok teşekkür ederim
O kadar güzel yazmışsınız ki. Gerçekten çok teşekkür ederim çok iyi geldiBatık ve kararma mı? Kocanızın umrunda mı sanıyorsunuz? Yanılıyorsunuz. Adam sizin kılınızı tüyünüzü incelemez zevk almaktan başka birşeyi sallamaz. Batıkmış kararmaymış bunları kadınlar eleştirir, kadınlar farkeder. Kaymak gibi vücudunuzun olmasına hiiiiiç gerek yok. Temiz olun, bakımlı olun, pespaye giyinmeyin gerisi boş. Evliliğin en güzel zamanını harcıyorsunuz birkaç yıl sonra çok pişman olacaksınız kasmayın. Kimse mükemmel değil, kocanız da değil ve emin olun incelemeye kalksanız onun farkında bile olmadığı farkında olduğu ve sallamadığı bir sürü kusur bulursunuz kocanızın vücudunda.
Yarın bir gün hamile kalacaksınız doğuracaksınız, bugün kocanızdan sakladığınız bedeninizi bir sürü insan görecek halbuki yanında tamamen çıplak olup rahat hissedeceğiniz tek insan kocanız.
Siz onu çıplak görmediniz mi? Durup kılını tüyünü mü incelediniz? Ya o sizden bedenini saklıyor olsaydı nasıl hissederdiniz?
Bunlar çocukça şeyler ve siz yeni evli gencecik bir kadınsınız, taptaze bir vücudunuz var. Kilolu değilim kendimi beğeniyorum diyorsunuz da kilolu insanlar da kendilerini beğeniyor dahası kocaları onların vücutlarıyla şehvetin doruklarına ulaşıyor.
Dünyanın binbir türlü hali var, hastalık olur sakatlık olur vs. Kocanız altınızı da temizler kılınızı tüyünüzü de alır. Bırakın çocukluğu ve kadın olduğunuzun farkına varın. Kaçırdığınız zevkleri bilseniz bin pişman olursunuz şu halinize.
Önce loş ışıkta soyunun, sonra birlikte duş alın, sonra gün ortası çıplak sevişin.
Zaten adam aylarca yok, yanınızda olduğu zamanlarda da yaşamak istediklerini engelleyip araya soğukluk sokmayın. İnanın asıl o zaman büyük problem olur ve sonu herşeye varabilir
Tüy probleminiz nasıl yok? Daha önce gittiniz mi lazere? Gittiyseniz azalması lazımdı en azından.Tüy problemim yok leke var