Hala çekiniyorum, bu cinsel hayatımızı etkileyecek:(

Lazerle leke batık tedavisi yapılıyor ama bence temiz olduktan sonra rahatsız etmeyecektir eşini. İstemese yapmaz zaten. Yine de tedavi olabilirsiniz.

O an kendinizi ona bırakın zamanla alışacaksınızdır.Bende kilolu biri olmama rağmen hiç çekinmedim bellide fıtrat meselesi bilemiyorum.Güzelce süslenin kendinize bi güven gelsin hop girin mevzuya sonra akıp gider umarım.Ama anı yaşamaya çalışın

Haklısınız, deneyeceğim inşallah

Batık ve kararma mı? Kocanızın umrunda mı sanıyorsunuz? Yanılıyorsunuz. Adam sizin kılınızı tüyünüzü incelemez zevk almaktan başka birşeyi sallamaz. Batıkmış kararmaymış bunları kadınlar eleştirir, kadınlar farkeder. Kaymak gibi vücudunuzun olmasına hiiiiiç gerek yok. Temiz olun, bakımlı olun, pespaye giyinmeyin gerisi boş. Evliliğin en güzel zamanını harcıyorsunuz birkaç yıl sonra çok pişman olacaksınız kasmayın. Kimse mükemmel değil, kocanız da değil ve emin olun incelemeye kalksanız onun farkında bile olmadığı farkında olduğu ve sallamadığı bir sürü kusur bulursunuz kocanızın vücudunda.
Yarın bir gün hamile kalacaksınız doğuracaksınız, bugün kocanızdan sakladığınız bedeninizi bir sürü insan görecek halbuki yanında tamamen çıplak olup rahat hissedeceğiniz tek insan kocanız.
Siz onu çıplak görmediniz mi? Durup kılını tüyünü mü incelediniz? Ya o sizden bedenini saklıyor olsaydı nasıl hissederdiniz?
Bunlar çocukça şeyler ve siz yeni evli gencecik bir kadınsınız, taptaze bir vücudunuz var. Kilolu değilim kendimi beğeniyorum diyorsunuz da kilolu insanlar da kendilerini beğeniyor dahası kocaları onların vücutlarıyla şehvetin doruklarına ulaşıyor.
Dünyanın binbir türlü hali var, hastalık olur sakatlık olur vs. Kocanız altınızı da temizler kılınızı tüyünüzü de alır. Bırakın çocukluğu ve kadın olduğunuzun farkına varın. Kaçırdığınız zevkleri bilseniz bin pişman olursunuz şu halinize.
Önce loş ışıkta soyunun, sonra birlikte duş alın, sonra gün ortası çıplak sevişin.
Zaten adam aylarca yok, yanınızda olduğu zamanlarda da yaşamak istediklerini engelleyip araya soğukluk sokmayın. İnanın asıl o zaman büyük problem olur ve sonu herşeye varabilir

O kadar güzel yazmışsınız ki. Gerçekten çok teşekkür ederim çok iyi geldi

Sen onun kıllı bedenine bakmaktan rahatsız olmuyorsan o da senin batıklarını görmekten rahatsız olmayacaktır. Her banyoda kasığınjza kese yapmaya özen gösterin, belki zamanla yüzeye çıkarlar. Yalnız ortada utanılacak bir şey yok. Biz kusurlarımızla biziz, temizliğimizden sorumluyuz onu yapmazsak utanmalıyız evet ama küçük görsel kusurlar sadece sevimli gelir karşıdakine

Saten dantelli bir gecelik giy sonrada kapatın ışığı öyle yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…