- 26 Kasım 2022
- 15
- 6
- 28
-
- Konu Sahibi kabaktatlisii
Kendi bedenimle barışık olduğum için böyle bir şey yaşamadım. Kilom da var göbüşüm de var, çatlağım da var, yara izim de var Sanırsın adamlar da yunan heykeli.Arkadaşlar, merhabalar.
Benden daha uzun süreli evli olan dostlarımdan yardım bekliyorum. 6 aydır evliyiz. Eşim askeri personel olduğu için ilk üç ay uzak kaldık. Üç aydır da evimizdeyiz. Severek evlendik. Birbirimizi gerçekten çok arzuluyoruz. Fakatt benim bir problemim var
Hala eşime tam olarak açılmış değilim. Yani tamamen çırılçıplak kalmadım yanında. Kasık bölgemdeki batık izlerinden, kararmalardan utandığım için açık açık ilişki yaşayamadık. Eşim bu konuda hiçbir şey demedi, beni zorlamadı ama rahat olup onu da mutlu etmek istiyorum. Oral yapmak istiyor ama sırf bu sebeplerden ben istemiyorum, bu da beni ilişkiden biraz uzaklaştırıyor. Oradan öpmek isteyecek diye rahat rahat yanaşamıyorum. Siz bunu nasıl atlattınız? Şimdiden çok teşekkür ederim
Kendi bedenimle barışığım. Kilom yok ama çekindiğim tek şey özel bölgeKendi bedenimle barışık olduğum için böyle bir şey yaşamadım. Kilom da var göbüşüm de var, çatlağım da var, yara izim de var Sanırsın adamlar da yunan heykeli.
Uzun zamandır aklımda 6 aydan bahsediyorum. Eşim uyuduğu için bu saatte daha rahat sorabildim.Sabahın 5 indeki aklına gelene ya
Oral ve ışık açık ilişkiyi. Yani şöyle söyleyeyim, gerçekten çirkin biri değilim ama çok çekiniyorumAnladım espiri katmak istedim sadece. Peki şunu soracağım sadece oral ilişkiyi mi istemiyorsun?
Kendini beğendiğini söylüyorsun çekinecek bir durum yoktur gibi ama eşine o görüntüyü çok görme derim. Erkeklerin en ilgilendiği bölge sonuçta. Kendini ilişki esnasında kasıyor Musun doğal davranabiliyor musunOral ve ışık açık ilişkiyi. Yani şöyle söyleyeyim, gerçekten çirkin biri değilim ama çok çekiniyorum
Biraz kasıyorum o yüzden vajinal orgazm bile olamadım daha. Başlarda yeni evliyim, zamanla alışırım diye düşündüm ama 6 ay olunca açıkçası korkmaya başladım bu böyle devam ederse diye.Kendini beğendiğini söylüyorsun çekinecek bir durum yoktur gibi ama eşine o görüntüyü çok görme derim. Erkeklerin en ilgilendiği bölge sonuçta. Kendini ilişki esnasında kasıyor Musun doğal davranabiliyor musun
Artı olarak çekinmeyi bıraksan oral normal düz ilişkideb daha zevkliÖyle devam etmez tabi sana kalmış. İnsan yıllarca koruduğu sakındığı özelini bir anda eşi bile olsa açamıyor bende sıkıntı yaşadım bu süreçte bende kıl tüy sorunundan ötürü çekiniyordum
Evet herkes öyle söylüyor ama nasıl kasıyorsam kendimi hiç zevk alamıyorum. Siz de mi çekingenliği zamanla attınız üzerinizden?Artı olarak çekinmeyi bıraksan oral normal düz ilişkideb daha zevkli
Ben de öyle düşünüp adapte olmak istiyorum ama beceremiyorumO an adamin da cok umrundadir batik izleri zaten
Bende özel bölgemi beğenmediğim için istemezdim Işık’lar kapalıydı sürekli bir noktadan sonra baktım ki monotonlaşma başladı koyverdim Benim’de 5 ay sürmüştü.Evet herkes öyle söylüyor ama nasıl kasıyorsam kendimi hiç zevk alamıyorum. Siz de mi çekingenliği zamanla attınız üzerinizden?
Tüy problemim yok leke varLazer düşünebilirsin
Evet aynen bu durumdayımBende özel bölgemi beğenmediğim için istemezdim Işık’lar kapalıydı sürekli bir noktadan sonra baktım ki monotonlaşma başladı koyverdim Benim’de 5 ay sürmüştü.
Zaten bu durumu aşacaksınız elbette o olacak neden bekleyesin ki yine Işık’lar kapalı kalsın sorun değil ama oraya odaklanmasını engellemeyin hatta oraya yönlendirin kendisini elinizle tavrınızlaEvet aynen bu durumdayımumut ışığı oldunuz