- 14 Şubat 2022
- 1.041
- 1.414
- 63
- 36
- Konu Sahibi burdabikiz
-
Fena halde grip oldum. Doktor antibiyotik verfi. Hamile olabilirim dedim, kan testi istedi. Bende kanda çıkmayınca kedin değilimdir dedim ama şimdi yeniden bir şüphe düştü içimeKan testini de erken vermişsiniz
Teşekkür ederimAdet gününüz geçince evde test yapın. Her ay döngü değişebilir belirtiler de değişebilir
Bat için 26-27-28 demiştim ama bugün ayın 30 u hala regl olamadım. Dün 28 ekimde erken gebelik testi yaptım onda da çıkmadı. Yarını da bekleyeceğim. Yarın da olmazsam salı günü 1 kasımda tekrar kan vereceğim. Kanda da çıkmazsa pes edeceğim sanırımAdet gününüz geçince evde test yapın. Her ay döngü değişebilir belirtiler de değişebilir
Merhaba ben de benzer durumları yaşıyorum eşim şehir dışında olduğu için yalnızca 17-18 ekimi değerlendirebildik bat 4-5 kasım ben de geçm hafta cuma kan testi verdim ve direkt 0.0 çıktı ama içimde küçük de olsa bi umut var dün de yani ilk kandan iki gün sonra tekrar tahlil verdim ve bu sefer de 0.8 çıktı bilemiyorum yükselir mi bir daha beni durumunuzdan haberdar eder misinizBat için 26-27-28 demiştim ama bugün ayın 30 u hala regl olamadım. Dün 28 ekimde erken gebelik testi yaptım onda da çıkmadı. Yarını da bekleyeceğim. Yarın da olmazsam salı günü 1 kasımda tekrar kan vereceğim. Kanda da çıkmazsa pes edeceğim sanırım
Tabiki. Biraz önce kan vermeye gittim yine hastaneye. Sonucu inşallah güzel gelir. Doktor sadece 4-5 gün geçtiyse çıkmayabilir ama yine de test yapalım dedi.Merhaba ben de benzer durumları yaşıyorum eşim şehir dışında olduğu için yalnızca 17-18 ekimi değerlendirebildik bat 4-5 kasım ben de geçm hafta cuma kan testi verdim ve direkt 0.0 çıktı ama içimde küçük de olsa bi umut var dün de yani ilk kandan iki gün sonra tekrar tahlil verdim ve bu sefer de 0.8 çıktı bilemiyorum yükselir mi bir daha beni durumunuzdan haberdar eder misiniz
İnşallahTabiki. Biraz önce kan vermeye gittim yine hastaneye. Sonucu inşallah güzel gelir. Doktor sadece 4-5 gün geçtiyse çıkmayabilir ama yine de test yapalım dedi.
Merhaba ben de benzer durumları yaşıyorum eşim şehir dışında olduğu için yalnızca 17-18 ekimi değerlendirebildik bat 4-5 kasım ben de geçm hafta cuma kan testi verdim ve direkt 0.0 çıktı ama içimde küçük de olsa bi umut var dün de yani ilk kandan iki gün sonra tekrar tahlil verdim ve bu sefer de 0.8 çıktı bilemiyorum yükselir mi bir daha beni durumunuzdan haberdar eder misiniz
Çok şükür çok sevindim sizin adınıza darısı başıma inşallahSonucum çıktı
Amin inşallah yürekten diliyorumÇok şükür çok sevindim sizin adınıza darısı başıma inşallah
Tabiki. Biraz önce kan vermeye gittim yine hastaneye. Sonucu inşallah güzel gelir. Doktor sadece 4-5 gün geçtiyse çıkmayabilir ama yine de test yapalım dedi.
18 iydi17 si miydi son ilişki benimde 50 cıktı aynı gün test yapmısız
Ben pzartesi yaptırdım testi18 iydi
16-17-18 değerlendirmiştim
Benim normalde batım 26-27-28 iydi? Sizin?
Siz ne zaman kan verdiniz bugün mü?
Sizin regl döngünüz uzun sanırım. Benimki 23-24 gün olduğu için çabuk geçiyorBen pzartesi yaptırdım testi
17 sni ben de değerlndrmiştim ama reglime benim 6 gün var daha bugun
Ay yok benım erken döllenmeSizin regl döngünüz uzun sanırım. Benimki 23-24 gün olduğu için çabuk geçiyorSat 4 ekimdi. 27-28 inde olmam Gerekiyordu.
Sizden de güzel haberler bekliyorun inşallah. Rabbim yüzünüzü güldürsün en kısa zamanda
Merhabalar benm de son ilişki tarihim 18 ekim ve 4-5 kasım da regli bekliyorum pazar günü yaptırdım 0.8 çıktı tahlilim şimdi regliyi bekliyorum olmazsam tekrar tahlil vericem sizin maşallah erken olmuş sanırım rica etsem sürecinizi anlatabilir misinizBen pzartesi yaptırdım testi
17 sni ben de değerlndrmiştim ama reglime benim 6 gün var daha bugun
Merhaba! İnşallah hamilesinizdr.Merhabalar benm de son ilişki tarihim 18 ekim ve 4-5 kasım da regli bekliyorum pazar günü yaptırdım 0.8 çıktı tahlilim şimdi regliyi bekliyorum olmazsam tekrar tahlil vericem sizin maşallah erken olmuş sanırım rica etsem sürecinizi anlatabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?