1 Seneden beri eşimle Ayrıyım.. Boşanma davası henüz AÇILMADI.. Dün kızımı görmek için bi yerde buluştuk.. arada kızımız hakkında konuştuk ama gözlerini hep kaçırıyor benden.. kafası aşada ne olursa olsun yüzüme bakmıyor.. sonra biraz zaman geçtikçe sen benimle bişey konuşçaktın nedir dedi? Bende sordum boşanmayı istiyormusun evet dedi.. sonra ben sordum Sevmiyormusun beni hayır dedi ama gözlerini kaçırıyor benden.. dedim tamam yüzüme bak söyle böyle anlaşılmıyormu dedi hayır seni böyle ciddiye alamıyorum dedim.. sonra dedi tekrar başlasak aynı şeyler olmayacak mı böyle daha iyi değilmi ikimiz için dedi.. bende dedim bi şansı hak ediyoruz bence.. o ara eşimle konuşurken o kadar düşüncenin içine girdiki sanki ezbere konuşuyor ama kafası çok karışık gibiydi.. benim yanımdaykende sustu düşündü sadece.. ama ağzından davayı sen mi açakmısın çümlesi çıktı bunu derken bile düşünüyordu.. bende sen bilirsin dedim.. neyse öyle vedalaştık gece 12 de kızımla benim resmimi çektin mi diye yazmış halbuki telefonumu elime hiç almadım o da gördü bunu bu soruyu sorması bana mantıksız geldi..
Sizce o da birleşmek istiyormu tekrar?
Gözlerini neden benden kaçırıyor?
Şimdiden bütün yorumlarınız için teşekkür ederim
Sizce o da birleşmek istiyormu tekrar?
Gözlerini neden benden kaçırıyor?
Şimdiden bütün yorumlarınız için teşekkür ederim