- 10 Ocak 2016
- 1.136
- 2.374
- 133
- Konu Sahibi sookiestackhouse
-
Evet. Ama hala kayitli bir bilgi yok diyor.Enabızda ayrı sekmeden bakılıyor
Oradan mı baktınız?
Sonucunuz çıkınca beliriyorEvet. Ama hala kayitli bir bilgi yok diyor.
Daha girişiniz yapilmamiş, tahminim gece 2 3 gibi çıkar sonucunuz eşime hep oyle oldu.Evet. Ama hala kayitli bir bilgi yok diyor.
Gece çıkar. Benim öyle oldu.Merhaba hanimlar,
Bugun iki senedir ilk kez pcr testi yaptirmaya gittim. Grip olunca doktorum git nolur nolmaz dedi ve bu sabah 9 da ornek verdim. Ogleden sonra aciklanir dediler ama hala enabizda bir sey yok. Hatta kaydiniz gorunmuyor diyor. Barkod numarasini kaydedin burdan bakarsiniz diye bisi de demediler. Ben otomatikman enabizda cikar diye dusunmustum. Bu kadar geciken oldu mu aranizda? Eger hastalik riskim varsa yarin sinifa gidip cocuklara bulastirmak istemiyorumogrenen hanimlar nerden baktiniz?
Enabizda testler bolumunde covid19 kisminda cikmasi gerekmiyor mu?
Merhaba hanimlar,
Bugun iki senedir ilk kez pcr testi yaptirmaya gittim. Grip olunca doktorum git nolur nolmaz dedi ve bu sabah 9 da ornek verdim. Ogleden sonra aciklanir dediler ama hala enabizda bir sey yok. Hatta kaydiniz gorunmuyor diyor. Barkod numarasini kaydedin burdan bakarsiniz diye bisi de demediler. Ben otomatikman enabizda cikar diye dusunmustum. Bu kadar geciken oldu mu aranizda? Eger hastalik riskim varsa yarin sinifa gidip cocuklara bulastirmak istemiyorumogrenen hanimlar nerden baktiniz?
Enabizda testler bolumunde covid19 kisminda cikmasi gerekmiyor mu?
Çok geçmiş olsun.Kizlar simdi cikti. Sukur negatif:) hic yaptirmayinca panik oldum. Tesekkur ederim
Benim küçük kızın öğretmenleri covit oldukları ve peşi sıra kızımında ateşli öksürüğü başladığı için 8 ayda 3.kez test yaptırdık .Maksimum 8/9 saatte sonuç çıktı.biz ailecek yaptırmıştık eşim ve oğlanınki 12 saat sonra benimki 27 saat sonra çıktı.
öyle öğleden sonra gibi çıkanı duymadım.
Özel hastanede 5-7 saat arası çıkıyor.biz ailecek yaptırmıştık eşim ve oğlanınki 12 saat sonra benimki 27 saat sonra çıktı.
öyle öğleden sonra gibi çıkanı duymadım.
Özel hastanede 5-7 saat arası çıkıyor.
250 tl :)hı hı evet 180 lira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?