- 3 Nisan 2014
- 36.118
- 147.231
- 798
- Konu Sahibi sookiestackhouse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesajları aşağı indirdikçe fiyat artıyor250 tl :)
ohoo benim 4 gün sonra çıkmıştı ilk başlarda geçirmiştim bendeMerhaba hanimlar,
Bugun iki senedir ilk kez pcr testi yaptirmaya gittim. Grip olunca doktorum git nolur nolmaz dedi ve bu sabah 9 da ornek verdim. Ogleden sonra aciklanir dediler ama hala enabizda bir sey yok. Hatta kaydiniz gorunmuyor diyor. Barkod numarasini kaydedin burdan bakarsiniz diye bisi de demediler. Ben otomatikman enabizda cikar diye dusunmustum. Bu kadar geciken oldu mu aranizda? Eger hastalik riskim varsa yarin sinifa gidip cocuklara bulastirmak istemiyorum ogrenen hanimlar nerden baktiniz?
Enabizda testler bolumunde covid19 kisminda cikmasi gerekmiyor mu?
Hep 250 idi. Haziranda gitmiştim.oldu mu o kadar
4×250=1000
maşallah.
Her saniye her şeyin fiyatı artıyor.Mesajları aşağı indirdikçe fiyat artıyor
Ben çok test yaptırdım hepsi erken geldi hatta düşüyor sisteme sonucu bekliyordum sadece pozitif olduğum sisteme işlemedi arkadaşlarımınki 2 saate gelirken ben saatlerce bekledim sabah erkenden aradılar zaten pozitifsiniz diye hatta gece hastaneyi aramıştım biz de görüntüleyemiyoruz yarın sizi mesai saatinde ararlar demişlerdi oradan anladım pozitif olduğumuMerhaba hanimlar,
Bugun iki senedir ilk kez pcr testi yaptirmaya gittim. Grip olunca doktorum git nolur nolmaz dedi ve bu sabah 9 da ornek verdim. Ogleden sonra aciklanir dediler ama hala enabizda bir sey yok. Hatta kaydiniz gorunmuyor diyor. Barkod numarasini kaydedin burdan bakarsiniz diye bisi de demediler. Ben otomatikman enabizda cikar diye dusunmustum. Bu kadar geciken oldu mu aranizda? Eger hastalik riskim varsa yarin sinifa gidip cocuklara bulastirmak istemiyorum ogrenen hanimlar nerden baktiniz?
Enabizda testler bolumunde covid19 kisminda cikmasi gerekmiyor mu?
Ben çok test yaptırdım hepsi erken geldi hatta düşüyor sisteme sonucu bekliyordum sadece pozitif olduğum sisteme işlemedi arkadaşlarımınki 2 saate gelirken ben saatlerce bekledim sabah erkenden aradılar zaten pozitifsiniz diye hatta gece hastaneyi aramıştım biz de görüntüleyemiyoruz yarın sizi mesai saatinde ararlar demişlerdi oradan anladım pozitif olduğumu
E nabızda ayrı bir sekme var covid 19 test sonucu şeklinde.Dün esim.de yaptırdı hala cikmadi.
Tam olarak.nerden bakılıyor.
Ben birşey goremedim.
Dün akşam 4 gibi.yapildi.
Simdi.belli olmuş.Beni mesai saatleri haricinde aramışlardı mesela. Sanırım kişilerin özverisi ile ilgili bir durum.
E nabızda ayrı bir sekme var covid 19 test sonucu şeklinde.
Simdi.belli olmuş.
Eşim kovid cikti.
Yüzde yüz bende olurum
Sağolun valla.Çok geçmiş oldu.
Siz yine de ayrı odalarda durun.
Hatta ikiniz pozitif olsanız bile mümkün olduğunca mesafenizi koruyun. Virüs yükü denilen bir durum var çünkü.
Herkes diyecektir ama harnup özü, zencefil, sarımsak, kemik suyuna çorba... Ve aromatik yağlarla, kahveyle burnunuza sürekli koku egzersizi yapın.
Bir de duş alacak olursanız çok sıcak buhar buhar olmasın. Mümkünse kapısını açık bırakın hatta banyonun.
Sağolun valla.
Benimde pozitif çıktı.
Kiminde delta yazıyormuş bende sadece pozitif yazıyor.
Cidden koku tad yok.Çok geçmiş oldu.
Siz yine de ayrı odalarda durun.
Hatta ikiniz pozitif olsanız bile mümkün olduğunca mesafenizi koruyun. Virüs yükü denilen bir durum var çünkü.
Herkes diyecektir ama harnup özü, zencefil, sarımsak, kemik suyuna çorba... Ve aromatik yağlarla, kahveyle burnunuza sürekli koku egzersizi yapın.
Bir de duş alacak olursanız çok sıcak buhar buhar olmasın. Mümkünse kapısını açık bırakın hatta banyonun.
Eşime normal pozitif on gün demişler.Deltada karantina 20 gün idi değişmediyse.
Çok geçmiş olsun. Kendinizi şu an iyi hissetseniz bile yatın. Sonra bir anda çıkıyor hararet, ter, öksürük.
C ve d vitamini desteğinde ihmal etmeyin.
Pozitif misinizBeni mesai saatleri haricinde aramışlardı mesela. Sanırım kişilerin özverisi ile ilgili bir durum.
E nabızda ayrı bir sekme var covid 19 test sonucu şeklinde.
Cidden koku tad yok.
Yediğin nimet ne kadar onemliymis.
Her yediğim ağzıma saman gibi geliyor.
O kadar sürer mi?Ona bile şükreder oldum son günlerde. Benim 2,5-3 ay oldu kokum hiç gelmedi. Tad biraz biraz gelmişti. Şimdi çürümüş meyve, bozulmuş yemek gibi geliyor daha beter bir hal aldı
Eşime normal pozitif on gün demişler.
Eşime okuldan geçti iki kişi derse giriyorlardi ondan da bana.
İlla geçecekti ve gecti.
Allah'tan asi var
Yoksa bu çok kotu bir durum.
İnsanı mahveder.