Haksızmıyım?

Çalışmadan nasıl geçiniyorlar diye sormadan edemedim.
Kim müsaitse o gider saat geç olmuş zaten hani erken gelmiş olsanız uğrardınız ama. Boşverin alışmasın her istediğin olmasına trip yapmayı bırakır

Gebersin boşver sen neden aç bilaç kalıyorsun ... yemeğini alıp gitseydin mutfakta ya da koltukta yeseydin. Ben olsam yemeği toptan çeker alırdım önünden benim yaptığım yemeği yiyip kimse öyle çatal falan saplayamaz.

Eşin de salak ayrıca sen gelmeyince ne anlamı var ne demek dshfdhfd sen KPnin evladı değilsin ki sen gitsne ne gitmesen ne ... adam seni görüp ne yapacak ki??
i

Kira gelirleri var.Ancak yetmiyor ,karta yükleniyorlar.Dediginiz gibi mutfakta yeseydim keske

Trip atması beni sinirlendirdi.Onlar gitti ya illaki bizde gitmeliyiz.Kira gelirleri var.Onunla geciniyorlar
O zaman ben şey derdim, iyi o zaman işten çıkayım, evi sen geçindir. Ama hiçbir şeyim eksik kalmayacak. O zaman anana da gideriz sülalene de.
Ama hem karım çalışsın evi geçindirmeye yardım etsin hem de geleneksel gelin rollerini eksiksiz yapsın diyorsan o iş yaş.
Ya karın çalışacak sen ayak uyduracaksın ya da karın evde oturacak sen 2 işte çalışıp evi geçindireceksin. Bu işler böyle.

Öyle.Hem eve para getir hem beyimiz isteyince ailesinin gönlünü hoş et.Ben kendi anneme bile gidemiyorum

Haklısınız ve eşinizin bu anlayışsızlığı doğru değil.
Fakat siz de bir telefon açarak karşı tarafın en azından ağzını kapatabilirdiniz.
Durumunuzu açıklayarak, belki eşiniz bunu da beklemiş olabilir sizden.

İnsanlar biraz tuhaf, kayınvalide ve kayınpeder nedense böyle durumlarda ilgi beklerler.
Yaşlılıkları zor oluyor, yerine göre haklı yerine göre de haksız sebepleri de oluyor.
Ama siz nezaketen arasaydınız iyi olurdu sanki, en azından karşı tarafın konuşmaya yüzü olmazdı.

Hayır bugün ariycam zaten.Zaten dün hastahaneye gitmişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…