- 6 Ocak 2024
- 2.768
- 3.662
- 53
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Zaten öyle dedim.Ama öyle bir yemek yiyorki. Çatalı batırma şeklini görmeniz lazım.Kaynim hep müsait.Eşimde geç geldi bende.Düşünun yemek yok diye kahvaltı gibi yedik.Yemek yapacak zaman yoktu.Gitsek hayatta kalkamayiz
Nedenİşiniz zor
Kira gelirleri var ancak yetmiyor.Yurtdışına gitmeye çalışıyorlarNasil geciniyorlar
Kira gelirleri var.Ancak yetmiyor ,karta yükleniyorlar.Dediginiz gibi mutfakta yeseydim keskeÇalışmadan nasıl geçiniyorlar diye sormadan edemedim.
Kim müsaitse o gider saat geç olmuş zaten hani erken gelmiş olsanız uğrardınız ama. Boşverin alışmasın her istediğin olmasına trip yapmayı bırakır
Neyle geçiniyorlar?Hayır ikiside çalışmıyor
Trip atması beni sinirlendirdi.Onlar gitti ya illaki bizde gitmeliyiz.Kira gelirleri var.Onunla geciniyorlarNeyle geçiniyorlar?
5'te kalacak birini de sürükleye sürükleye akşam oturmasına götürmezsin yani, bu ne vicdansızlıktır?
Kira gelirleri var ancak yetmiyor.Yurtdışına gitmeye çalışıyorlar
O zaman ben şey derdim, iyi o zaman işten çıkayım, evi sen geçindir. Ama hiçbir şeyim eksik kalmayacak. O zaman anana da gideriz sülalene de.Trip atması beni sinirlendirdi.Onlar gitti ya illaki bizde gitmeliyiz.Kira gelirleri var.Onunla geciniyorlar
Öyle.Hem eve para getir hem beyimiz isteyince ailesinin gönlünü hoş et.Ben kendi anneme bile gidemiyorumO zaman ben şey derdim, iyi o zaman işten çıkayım, evi sen geçindir. Ama hiçbir şeyim eksik kalmayacak. O zaman anana da gideriz sülalene de.
Ama hem karım çalışsın evi geçindirmeye yardım etsin hem de geleneksel gelin rollerini eksiksiz yapsın diyorsan o iş yaş.
Ya karın çalışacak sen ayak uyduracaksın ya da karın evde oturacak sen 2 işte çalışıp evi geçindireceksin. Bu işler böyle.
E söylesenize bunları. Çalışan bir karısı olduğunu idrak etsin artık.Öyle.Hem eve para getir hem beyimiz isteyince ailesinin gönlünü hoş et.Ben kendi anneme bile gidemiyorum
Eee elti ve kayın hep boş onlarla mi yarışacaksiniz ömür boyu
Ben yarişmiyorum. Onlar sürekli oraya gidiyor diye bende gitmek zorunda değilim.Bugun kayınvalidemi arayacağım.Kp nin saglik durumu icinEee elti ve kayın hep boş onlarla mi yarışacaksiniz ömür boyu
Çarşamba gününden itibaren yoğun çalışıyorum.Pazartesi salı daha rahatım.
Kayınbabam bugün doktora gitmiş.Doktor damarlarda daralma var demiş.Test falan yapacak.Aşırı sigara içiyor.Bende işten yeni geldim.Ve gerçekten yorgunum.Yarın 5 te uyanacağım.
Kaynım ve eşi çalışmıyor.Full time evdeler.Eşimde onların babasıgile gittiğini söyledi.Bende yorgunum yarın 5 te uyanacağım.İşlerim yetişmedi dedim.Yetişse giderdim.Neyse yemek yiyor.Ama çatalı sert sert batırıyor.Sen git dedim.Sen gitmeyince ne anlamı var dedi.
Bende yemeği bıraktım.Aç yatıyorum.Moral falan bırakmadı.Onlar 7 24 evde.Canları sıkılıyor.Haftanin 2 3günü gidiyorlar.
Hayır bugün ariycam zaten.Zaten dün hastahaneye gitmişler.Haklısınız ve eşinizin bu anlayışsızlığı doğru değil.
Fakat siz de bir telefon açarak karşı tarafın en azından ağzını kapatabilirdiniz.
Durumunuzu açıklayarak, belki eşiniz bunu da beklemiş olabilir sizden.
İnsanlar biraz tuhaf, kayınvalide ve kayınpeder nedense böyle durumlarda ilgi beklerler.
Yaşlılıkları zor oluyor, yerine göre haklı yerine göre de haksız sebepleri de oluyor.
Ama siz nezaketen arasaydınız iyi olurdu sanki, en azından karşı tarafın konuşmaya yüzü olmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?