- 17 Şubat 2016
- 947
- 196
- 103
- 33
- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
Bende öyle yapmayı düşünüyorum.Kaynim eşiyle gitti ya sanırım o da eşiyle gitmek istiyorniye tek başında bir varlığı yok muymuş kocanın?
Ben olsam ararım geçmiş olsun derim yarın çok yoğun olacağımdan bahsederim en kısa zamanda görüşmek üzere der kapatırım
Oraya gidince yarım saat oturmayız, dönmemiz en az 11 i bulureş olarak ortak hareket etmelisiniz bence. yoğunsunuz, yorgunsunuzdur, çok haklısınız da bence ama yarım saat oturup geri gelelim gibi bir anlaşma ile nezaket gereği bir ziyaret yapılabilirdi sanki
Ee yani.O gitsin.İllaki bende gideceğim. Halden anlamıyor.Ben zaten yeni geldim eve.Sabah evden çıktım.Yarin erken kalkamazsam hiçbir işim yetismeyecekHaklısınız. Ne demekmiş sen gitmedikten sonra ne anlamı varmışmış... Sanki çocuğu sizsiniz.
Kıyas yapmanızı anlayamadım sadece kim müsait ise o gider. Kaynınız eşinize göre daha rahat hepsi bu. Eşiniz fazla abartıyor sadece. Net bir şekilde gitmeyeceğinizi söyleyin. İşim var gidemem işlerimi bitirince uğrar üzerime düşeni yaparım diyin. Canınızı da sıkmayınÇarşamba gününden itibaren yoğun çalışıyorum.Pazartesi salı daha rahatım.
Kayınbabam bugün doktora gitmiş.Doktor damarlarda daralma var demiş.Test falan yapacak.Aşırı sigara içiyor.Bende işten yeni geldim.Ve gerçekten yorgunum.Yarın 5 te uyanacağım.
Kaynım ve eşi çalışmıyor.Full time evdeler.Eşimde onların babasıgile gittiğini söyledi.Bende yorgunum yarın 5 te uyanacağım.İşlerim yetişmedi dedim.Yetişse giderdim.Neyse yemek yiyor.Ama çatalı sert sert batırıyor.Sen git dedim.Sen gitmeyince ne anlamı var dedi.
Bende yemeği bıraktım.Aç yatıyorum.Moral falan bırakmadı.Onlar 7 24 evde.Canları sıkılıyor.Haftanin 2 3günü gidiyorlar.
Kavga ettik zaten.Açıkcasi dedimki, onların hayat amacı yok,yatmaktan ikisininde gt. kocaman olmuş dedimBenim babam mı sanki eşim annesini babasını görmeye düzenli gider ördek ailesi gibi bem gitmem bunların bu saçma adetleri aman herkes yapışık gibi gezsin bide kadın çalışıyor yorgun ne öküz ya bu adamlar sen tabağı kafasına vurmuyorsun ondan o çatalı vuruyor öyoe
E ne yapalım yani başkaları da kocalarıyla neler yapıyor biz de onları istiyor muyuz. O zaman çalışmayan biriyle evlenseydi gel gel - git git yapardı.Boşver hiç takma kafana.Bende öyle yapmayı düşünüyorum.Kaynim eşiyle gitti ya sanırım o da eşiyle gitmek istiyor
Zaten öyle dedim.Ama öyle bir yemek yiyorki. Çatalı batırma şeklini görmeniz lazım.Kaynim hep müsait.Eşimde geç geldi bende.Düşünun yemek yok diye kahvaltı gibi yedik.Yemek yapacak zaman yoktu.Gitsek hayatta kalkamayizKıyas yapmanızı anlayamadım sadece kim müsait ise o gider. Kaynınız eşinize göre daha rahat hepsi bu. Eşiniz fazla abartıyor sadece. Net bir şekilde gitmeyeceğinizi söyleyin. İşim var gidemem işlerimi bitirince uğrar üzerime düşeni yaparım diyin. Canınızı da sıkmayın
Yani.Onlar zaman olarak aşırı rahat.Onların bu hafta 3.cü gidişi falan.Kıyas yapıyor sanırım.Umrumda değilE ne yapalım yani başkaları da kocalarıyla neler yapıyor biz de onları istiyor muyuz. O zaman çalışmayan biriyle evlenseydi gel gel - git git yapardı.Boşver hiç takma kafana.
Yemeğinizi yeseydiniz kalkın yiyin değmez aç yatmaya. Tek gitsin kendi babasına insan tek niye gitmesin. Siz gidince eşine söz mü geçirmis olacak ne ayak.Çarşamba gününden itibaren yoğun çalışıyorum.Pazartesi salı daha rahatım.
Kayınbabam bugün doktora gitmiş.Doktor damarlarda daralma var demiş.Test falan yapacak.Aşırı sigara içiyor.Bende işten yeni geldim.Ve gerçekten yorgunum.Yarın 5 te uyanacağım.
Kaynım ve eşi çalışmıyor.Full time evdeler.Eşimde onların babasıgile gittiğini söyledi.Bende yorgunum yarın 5 te uyanacağım.İşlerim yetişmedi dedim.Yetişse giderdim.Neyse yemek yiyor.Ama çatalı sert sert batırıyor.Sen git dedim.Sen gitmeyince ne anlamı var dedi.
Bende yemeği bıraktım.Aç yatıyorum.Moral falan bırakmadı.Onlar 7 24 evde.Canları sıkılıyor.Haftanin 2 3günü gidiyorlar.
Hayır ikiside çalışmıyorKaynınız ve eşi niye o kadar boşlar? İş falan yok mu
İşiniz zorHayır ikiside çalışmıyor
Nasil geciniyorlarHayır ikiside çalışmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?