haksız olan ben miyim sizce?

Abinin yapması gerekeni yapmış 17 bin lira Kredi çekip ödemiş. Kusura bakmayın ama sizin gibi sorunsuz bir babam olsa bende ona sormam. Kızın ailesinin o evde kalmasının başka bir nedeni olmalı. Bir kere sizden kredi vermek peşin parası olmalı. En az %10 oda gelir belgesine göre. Abinizin zaten kredi borcu var alması çok zor. Büyük ihtimalle o peşinatı kız ile birlikte verdiler. O yüzden aileside o evde kalıyor. Ya da daha fazla para istemeyiniz diye size ev kredisi çektim dedi.
Keşke karısmasaydıniz sizin üzerinize vazife değil kendi parası. Sorumsuz verdiği sözde durmayan bir babadan izin almak istemesi normal. Sanırım siz annenin yüzünden böyle yaptınız.

• Bencede sanki kizla abisi pesinati beraber vermis ama abi nedense ben aldim demis bende bu ihtimali dusunuyorum

Her şey geçtim de neden ortada bir şey yokken yengenle annesi abinin evinde oturuyor ? Abin evi kiraya verse gelen parayla krediyi daha rahat öder ya da evlilik için para biriktirirdi saçma geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…