haksız olan ben miyim sizce?

işte demek istediğim bu annesi evladını düşünüp kredi çektirtmeyecekti bu çocukda evlenecek vs. diye
3 sene oldu kredi çekileli ortada yengem yoktu evlenmek fikri yoktu bile

haklısınız

Abiniz haklı. Babanızın durumunu zaten kendi ağzınızla söylemişsiniz. Problem çıksın istememiştir. Sorun çıkmayacagına inansa bi insan neden ailesinden böyle birşeyi gizlesin ki. Parayı ödeyen kendisi evde oturacak olan kendisi. Sizin müdahale etmenizi gerektiren bir durum yok. Mümkünse eleştirmek yerine hayırlı olsun abicim deyip sarılın gönlünü alın. Siz kardeşsiniz para pul yüzünden niye aranız bozulsun. Ve şunu da bilin başkası olsa babası evde yatarken 17 bin lira kredi çekip buyur babacım demezdi. Abiniz iyi sabırlıymış. Siz bundan sonra daha anlayışlı olun bence ailece ona karşı. Çünkü adam baya baya haklı

Ben abinizi haksiz buldum. Evet kendine ev almis iyi guzel. Ama ailesine soylememis ilk nisanlisinin ailesi gelip eve yerlesmis. Bu nasil bir genislik boyle. Parayi verende evi alanda abiniz ama yengenin annesi sanki kendi eviymis gibi yerlesmis dugun olmadan. Ilk sizin hakkinizdi bunu bilmek. Peki anneniz gidip eve yerlesseydi abiniz yengeniz kabul edecekti mi bakalim. Gelin adayinin bu duruma hos bakacagini sanmam. Kendi evleri yokmu ki orda kaliyo. Burda ki bazi uyelerin yorumu da beni sasirtti. Abiniz para cekmis babaniza vermis ne guzel. Onlarda o kadar bakip buyutmus sizi. Ustelik babaniz ben cekerim demis ve abiniz hayir ben cekeyim deyip israr etmis. Sonucta oglu. Annenizde dogru soyluyor. Babanizda 10 bin kadar yardim edebilir e daha ne. Abinizin annenize soz hakki vermemesi ustelik nisanlisinin ailesinin gidip orda kalmasi hic dogru degil. Bende olsam tepki verirdim sonucta ona bakip buyuten anne babasi nisanlisi ve annesi degil

abinin kız arkadsının o evde kalmasının bir nedeni vardır heralde

Para varken geliyorlar ama
Para yokken yuzune bakmazlar bu isler boyle ne yazik ki
Yaaa benim de oglum var tirsiyorum acaba ben de mi oyle olurum diye

Para varken geliyorlar ama
Para yokken yuzune bakmazlar bu isler boyle ne yazik ki
Yaaa benim de oglum var tirsiyorum acaba ben de mi oyle olurum diye
bende korkuyorum ve Allah a sıgınıyorum hep bencil bi kv de olmamak için benim kv de aynı mesela baksan ogluna üzülür ama kaynım görümcem ve eşimin anne babam eve bakmıyor al şu parayı pazardan marketten bişey al eve diye verdikleri paraya gider sigara alır yada bi iki bişey alır yetişmedi der yalan söyler ben bunları görüp eşime söyledim diye kötü olmuştum ama eşimde farkına vardı son 3 senedir artık annem haklı demiyor zırt pırt malesef bazıları çocukları gelecegin teminatı para getiricisi olarak görüyor herkesi tenzih ederim babam kamyon şoförü biz 5 kardeşiz tek maasla 5 çocuk hepimizi okuttu hiç bişeyden mahrum koymadı aynı sene içinde 3 müzü de evlendirdi kredi çekti kızım gelinim karşıma geçip bişey söylemesinler boynumu bükmeyeyim diye kardeşleriminde benimde çeyizimi dört dörtlük yaptı ama kp der bizim düğünümüzü ocagın 31 inde bahçede yaptı babm sırf kocam la bana çocuklar birbirini sevdi gönül verdi diye ses etmedi elinden geldiğince yardım etti tam 2 ay evin içinde oturduk ama eşimin tüm haftalıgı kıçı kırık bi buzdolabı ve çamasır makinesi aldık diye el koydu eşime de bana da 60 günü zehrettiler en sonunda kovdular zaten ama 1 1,5 yıl sonra barısınca yine basladılar kanımızı emmeye hep dua ettim hala da ediyorum Allah ım şu insanlar rızkımız dan artık ellerini çeksin diye

Sen abinin işlerine karışma, sorumsuz babaların erkek çocukları böyle yapıda olurlar genelde, erkek çocukları kız çocuklar gibi olmuyor haber etmiyorlar çoğu şeyleri, kafaalarına göre takılırlar o yüzddn boşvef sen karışma, görümce olacaksın hele hiç karışma kimseye, hiç de yorum yapma olaylara, ama şöyle ama böyle deme, bu donemler cok riskli donemler sen sessiz kalır da abinle aranı iyi tutarsan kazançlı çıkan sen olursun

Son düzenleme:
evet öyle galiba. yarın gidicez şu konuyu açma bu konuyu açma bunu deme şunu deme diyor sürekli
Canım Abin haksız hemde sonuna kadar..Ailen o okusunda meslek sahibi olsun diye elinden geleni yapmıştır.Bekarken ailesine tabiki katkıda bulunmak zorunda ana-babanın hakkını asla ödeyemez. Ne demek aldığı evi ailesine söylemiyor da saklıyor yazıklar olsun senin o abine hadi babası neyse de..Annesini adam yerine koymuyor mu sahipsiz mi bu adam? Üstelik kız tarafıda biraz sinsi ve kurnaz geldi bulmuşlar saf oğlanı evine de yerleşmişler aralarında olgun bir büyükte yok mu abine doğru yolu gösterse..Abin zamanı gelince anlar sizleri ve kendini ne kadar değersizleştirdiğini abin yüzünden sizi adam yerine koymazlar siz oraya hep çekinerek ve misafir gibi gidersiniz o da kız tarafı isterse yazık abin şimdiden yularını onların eline şimdiden vermiş.Kız tarafıda pek rahatmış daha resmi bişey yokken anneanne ile kız gagaladıkları abinin evinde kalıyor bu da ayrı bir miğdesizlik

Bana abi sevgilisi tarafından doldurulmuş gibi geldi biraz da.
Abiye ev aldırmışlar oturuyorlar, diğer ailenin haberi bile yok.
Bence hoş değil.

biliyorum bende çalıştım ve farkındaysanız babamı savunmadım hiç bir mesajımda ama sadece babam değil biz bir aileyiz aile. başkalarına karşı bu şekilde yansıtmak ne kadar doğru ne olursa olsun

Aslında farkında değilsiniz aöa her mesajınızda babanızı savunuyorsunuz
Tek tek alıntılayıp gösterebilirim ama vaktim yok
Abin de tam olarak bu yüzden sizden uzaklaştı
Annen arada kalıyor, babam sorumsuz, sen farkında olmadan babanın tatafındasın
Kendini yanlız hissettiyse demek ki

Bana abi sevgilisi tarafından doldurulmuş gibi geldi biraz da.
Abiye ev aldırmışlar oturuyorlar, diğer ailenin haberi bile yok.
Bence hoş değil.
Kizin o evde oturmasinin bence bi nedeni var yoksa bi kiz hemde annesiyle neden evlenmeden otursun ki (kiz abini kullaniyor olsa ev yerine kendine birseyler aldirirdi)

abin babana söylemeden ev almış burda mantıksız bir durum yok babanın yaptıklarını anlatmışsın ama abinin aldığı o evde hiçbir resmiyet yokken gelin hanım ve anneannesinin oturması çok saçma bu konuda haklısınız

Kiz in neden o evde oturdugunu bi ogrenseydik bide kiz kendi ailesinin yaninda neden otur muyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…