Haksız mıyım allesen?

Hoş geldinde demezsin yüzünü görmek istemiyo madem

dayın haksızlıklar yapmış evet ama
ben olsam büyüğüm der yanlarında dururdum
benim de amcamla benzer durumlar oldu
sonucta amcam büyüğüm
bayram seyran arar sorarım

dayın haksızlıklar yapmış evet ama
ben olsam büyüğüm der yanlarında dururdum
benim de amcamla benzer durumlar oldu
sonucta amcam büyüğüm
bayram seyran arar sorarım
Dayılarımlarımın çocukları da aramaz bizi biz de onlrı aramayız etkileşimleri sıfır.

B.. icsin , değil masaya çay koymak,kapıyı bile açmam .. büyü büyüklüğünü bilecekki küçük saygı göstersin

Artık öyle bir dayım olmazdı. Çekirdek ailem hariç kimsenin nazını niyazını çekemem, umrumda bile olmazlar. Hele ki böyle hak yeyip bir de üste çıkmaya çalışıyorsa sizin gibi hiç altta kalmazdım. Büyüğündür dayındır falan demeyeceğim hiç. Çay koyman bile fazla olmuş, en azından annenin hatırına say gitsin

Benim de babamın tarafında sebepsiz küsmeler meşhurdur. Geçen ablamın nişanında amcamla yengem bana sizin dayınızın yaptığını yaptılar, selam sabah yok yüzüme bakmak yok. Ben de keyfiniz bilir dedim artık umrumda olmazlar. Bu sebeplerle kuzenlerimle aramın bozulması üzüyor beni sadece.

engelli dayınıza ömrünün sonuna kadar o iki dayınız mı bakacakmış da parasını sadece ikisi alıyormuş? neyse iş olmamış zaten.

akraba = akrep
boşver gitsin o ailenı saymamış ki sen o nu sayasın

Engelli olan dayınıza kim bakıyor devamlı olarak?

Adam yerine koyup yüzüne bile bakmazdim ben yasasaydim bu durumu
Bosverin

Madem kardesin hakkini da almak istiyo alip kendileri bakacak o zaman.. yok eger siz bakiyorsaniz sizin almaniz gerek o payi

Kendi hakkini koruyamayan akli veya bedeni sagligi buna yetmeyen (yaslilar cocuklar yetimler oksuzlerde dahil) insanlara yardimci olmayan merhamet etmeyen veyahut uzerinden gecim saglamaya kalkan (maas miras devlet haklari vs)insanlara ben ne saygi ne sevgi nede merhamet duyamiyorum ki normalde iyi niyetli biriyimdir cok afedersiniz sokak itine yapilan muamele derlerya o muamele calisiyor bende ama tabi siz bana uymayin

Sendeki de ne biçim ana baba?
Sana böyle davranmalarına nası izin veriyolar?
Ben olsam evime sokmam ille gelirse de kendi alsın çayını da umrumda bile olmaz, cehennemin dibine kadar yolu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…