- 30 Ocak 2014
- 4.572
- 9.186
- 358
- Konu Sahibi telasememuresi
-
Her yerdeler,ne yazık ki mümkün olmuyorTakmamaya devam edin
Yok dertlenmiyorum da kırılıyorum.Vallahiii ne desem bilemedim gerek var mı acaba bu kadar dertlenmeye ben bilemedim şimdiay çoktandır da ilk kez bi konuya yorum yaptım seni seçtim pikaçu gibi oldu
Ay kırılma be boşveeeer aman evli misin bekar mısın bilmiyorum ama evlenince bu teyze dayı hala yenge şeyleri aklına bile gelmiyo yani yanlış anlama tabii ki herkesin derdi kendince en büyük ama ben demek istiyorum ki ilerde kendine aman be ben buna mı kırılmışım diceksinYok dertlenmiyorum da kırılıyorum.
Hadi inşallahAy kırılma be boşveeeer aman evli misin bekar mısın bilmiyorum ama evlenince bu teyze dayı hala yenge şeyleri aklına bile gelmiyo yani yanlış anlama tabii ki herkesin derdi kendince en büyük ama ben demek istiyorum ki ilerde kendine aman be ben buna mı kırılmışım diceksin
Evet inşallah tabiHadi inşallahElbette yanlış anlamadım,öyle oluyor ama çok çabuk geçse bu günler...
Çok teşekkür ediyorum canımEvet inşallah tabigeçer geçer kimini teğet geçer kimini deler geçer hayırlısı diyelim sen yine de takma
Rica ederim canımÇok teşekkür ediyorum canımgeçmez dediğimiz neler geçti,üstünden kaç bahar geçti..... dırırıım
İyi gecelerRica ederim canım
Ay cidden mi sen iste ben arada sana böyle şeyler yazayım ya :)İyi gecelerİçim rahatladı
Öyle de birileri dur demeli. Annemin üzülmesini istemiyorumAnnen ne yaparsa yapsın ona karışma.sen muhattap olma.ileride bir kazık yer aklı başına gelir.her ailede bar neredeyse böyle tipler.
GerçektenAy cidden mi sen iste
Yorumumu eksik yolladım yanlışlıkla bi yandan kızımı uyutuyorum daGerçekten
Olsun,olabilir öyle şeylerYorumumu eksik yolladım yanlışlıkla bi yandan kızımı uyutuyorum dadüzenledim yukarda
Ben eskiden çoook saftım. Temiz kalpli anlamındaOlsun,olabilir öyle şeylerOkudum şimdi. Ben de öyle düşünüyorum. Güzel hatırlayamam ilerde ama salak gibi hissedeceğim kesin
Ben de öyleydim. Yurttaki kızlar ezmeye çalıştıkça böyle oldum iyi ki de oldum artık kendimi asla ezdirmem. Adına çok sevindim. Tabii insanların davranışları da ona göre oluyor. Daha dikkatli oluyorlar artık.Ben eskiden çoook saftım. Temiz kalpli anlamında
Ama şimdi herkese verilecek bir cevabım var. Sen insanlarla aran bozulmasın diye çabalarken kendinden ödün veriyorsun (kendim için konuşuyorum) sonra tepene çıkıyorlar iyi niyeti suistimal yani. Sen de kafana takıp kırılıcağna ver cevabını onlar kırılsın. Onların ki kalp de senin ki değil mi:) iyi geceler canım görüşürüz kendine iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?