Haksız mıyım? AKRABA AKBABA DEMİŞLER!

Şimdi şöyle bir gerçek var ki,
Siz annenizin davraşlarına hükmedemezsiniz.
benim annemin ailesi kalabalık bir teyzem dışında diğeriyle mükemmeliz.
ama o teyzemden bilmem kaç kez kırıcı,yıkıcı,üzücü,art niyetli davranışlar gördüm.
anlatıp tekrar üzülmek istemiyorum o derece.
ama o teyzem işi düştüğünde asla çekinmeden üst üste arar,mecburmuşum gibi yap,et der.

birde kuzenim var. Bilmiyorum kaç kez aptal yerine koyduğunu.
annem görüşür,konuşur,arar. Beni hiç ilgilendirmez.
teyzemi de arar. Asla müdahale etmem.
ben evlat isem,oda kardeş,yeğen.

demem o ki,siz mesafenizi koyun.
diğer taraftan kim nasıl ilişkiler içinde oluyorsa olsun. Herkes kendisinden sorumlu.

O onun bacisi,yegeni o kisima karisma reis, sen de onlar yokmus gibi davran. Belli bi zaman sonra bu olguya alisiyor ve onlarla alakali her olaya soze karsi duyarsizlasip hihi evet hayirlisi kader kismet falan diyor geciyorsun

Haksızlığı kendine yapıyorsun. Belli ki kıskanılıyorsun.araya mesafe koyduktan sonra görüşmek zorunda mısın ki?bayramdan bayrama görüşürsunuz olur biter.
Annenizin yegeninin dogum gununu kutlamasini benim annemde olsa yapar maalesef. Ama bir yerden sonra analarimiz evlatlarini üzen bacısı bile olsa bi hayirdir oluyorlar.illaki annenizde görecek muhtemelen iyi niyetinin suistimali daha dolmamış..dolduğunda annen bile konuşma bunlarla seviye koy diyecektir.

O onun bacisi,yegeni o kisima karisma reis, sen de onlar yokmus gibi davran. Belli bi zaman sonra bu olguya alisiyor ve onlarla alakali her olaya soze karsi duyarsizlasip hihi evet hayirlisi kader kismet falan diyor geciyorsun
Öyle daha iyi olacak. Ya elinde büyüdüğüm komşumu bile ondan daha çok seviyorum. Daha çok emeği var bende:))

Yaa mesafeyi kotmuştum ama taşlanıyorum ben de söylüyorum sen de aramıyorsun gibisinden. Çok tuhaflar ya...

Kim size ne kadar değer veriyorsa o kadar.
Siz sevmiyor olabilirsiniz ama annenizin yeğenleri ile ilişkisine karışmayın.
Ister arasın ister aramasın boşverin.

benim yakin zamanda düğünüm vardı.teyzem ve kızı ,dayimin ve eşinin düğüne gelmesini istemediler.annem ve ben de kimseyi ayiramayacagimizi söyledik. Yani sonuçta biri teyze diğeri dayi.teyzem ve kızı düğüne geldiler ve bütün aksam somurttular. Ayrıca en on masada oturuyorlardı. Kalkıp oynamadıkları gibi diğer misafirlerin dikkatini cekmeyi de başardılar. Anlayacagin bütün aksam modumu düşürüp ailemize yeni giren herkese karşı beni küçük düşürdüler.
Yani beterin beteri var haline şükret dostum..

Teyzedendegil de amcadan kızından çektim bende antalyada kınam oldu 3 gün sonra başka bi kına için amcamlarin evinde toplandık bahçede teyzemin ağladığını gördüm baktım ki amcamın kızı bağırıyor zavallıma mudahele ettim seni ilgilendirmez dedi biraz atistikneyse düğünü yaptık diyarbakıra benim düğünüm için geldik kuzenlerim gelmedi şimdi de onların düğünü var ve ben gitmicem her gün de kendilerini benimle ve esyalarimla kıyaslıyorlarmış vallahi asla umrumda degiller evlendim benimiçin bittiler elhamdülillah güzel bi evliliğim anlayışlı ve sevecen bi eşim var hayatıma bakıyorum artık ne demisler kafana tokadanbaska bisey takmican

yıllardır konuşmadığım iki kuzenim var, kız kardeş bunlar
biriyle ciddi husumetimiz oldu, bana durduk yere iftira atmaya kalktı benimde gözüm döndü saçlarını yollacaktım babası elimden zor aldı. Kaç sene geçti üzerinden, yüzsüz beni gördüğü yerde bana selam verir, öpmek ister. Ben elimi bile uzatmam. Beni sürekli sosyal medyadan eklemek istedi bir süre sonra engelledim heryerden artık istek yollayamiyor. Bayramlarda, kandilerde bana wp dan mesaj yollardı ordanda engelledim, bi ara kocasının nosundan yollamaya başladı onuda engelledim. Ciddi rahatsız yani
Uzak oturuyoruz zaten, çok sık görüşme şansımız yok anca akraba düğünü bayram seyran vs.
Ama kendisi benim için yok, ne görmek isterim ne duymak isterim.
Kardeşide ablasına öyle davrandığım için bana küs sanırım, onunla bir olayımız olmadı ama onunlada yıllardır görüşmem. Sağdan soldan arkamdan konuştuğunu duyuyorum ama onunla hiç muhatap olmuyorum, direk bana söylediği birşey yok ama en az ablası kadar yılan oda.
Annemler 7 babamlar 6 kardeş, sülale kalabalık. Kuzenler çok. Ama bir bu ikisiyle aram bozuk
Diğerleriyle iyidir, bazılarıyla wp grubumuz var devamlı görüşürüz. Severim yani akrabalarımı. O iki yılan hariç

Gıtmemeye konusmamaya devam et bırak annende napıosa yapsın. Kıskanc derlersede desınler benım teyzemle kızoda bıze cok soguktu benı sevmıyorsun dıgerlerı gıbı demıstı senın gıbı fesat bırını neden sevıyımkı yıllarca gelmedıgın aramafıgın yegenın sımdı senın yanına neden gelsınkı dedım sen once teyzelık yap dıgerlerı gıbı sonra yegenlık bekle demıstım sımdı cokkk ıyı canım teyzemm hah soyle ol bızde saygı sevgı gosterelım dıyorum arada bır

Kim size ne kadar değer veriyorsa o kadar.
Siz sevmiyor olabilirsiniz ama annenizin yeğenleri ile ilişkisine karışmayın.
Ister arasın ister aramasın boşverin.
Sağ olun hanımlar. Tek tek yazamadım alıntılayıp. Bu dertte tek de değilmişim anlaşılan. Yedi kat el bile daha fazla değer veriyor. Bunlara da çokça şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…