haklıyken haksız duruma düştüm

off benzer durumları ayda 3-4 kez yaşıyorum, alıştık artık. patron da pek dert etmiyor müşteriden şikayet gelince çünkü oda biliyor insanla uğraşması çok zor, hatta bir kere maille bana kabalaşan bir müşteri karşısında, açtı agzını yumdu gözüzü kadınla kendi tartışmaya başmaıştıi bazen de bana kızar, hiç dert etmiyorum artık. manyak kaynıyor ortalık. sizce bir sorun yoksa adam egoist manyağın tekidir. boşverin gitsin, patron da pek bir şey dememiş bence, o kadarını söylemesi normal bir tepki.
ben ilk defa iftiraya uğruyrm ve herkes inandı o yüzden boş veremedim ve patronum beni azarlar gibi konuştu düzgün konuşun sizin yüzünüzden müşteri kaybettim dedi

iyi sizin arkanızda durmuşlar benm müdürüm beni tanıdığı bildiği halde böyle şeylere asla tepki vermeyeceğimi bilidiği halde
beni azarladı senin yüüznden müşteri kaybettim dedi neye üzüleceğimi şaşırdım
gercekten boşver. üzüldügüne degmez. herkes herşeyi biliyor da kapris ego cıkarlar vs. derken olan calışana olur.
öpüyorum seni.

Kesin adamın bazı(!) problemleri vardır acısını kadınlardan çıkarıyordur. Boşverin düşünmemeye çalışın, gerekeni de fazlasını da yapmışsınız zaten.

Kesin adamın bazı(!) problemleri vardır acısını kadınlardan çıkarıyordur. Boşverin düşünmemeye çalışın, gerekeni de fazlasını da yapmışsınız zaten.
zaten kurduğu cümlelerden onu anladım yok 18 şantiyenin başında yok müdürüm yok benden soluru herşey herkese bunun aynısı demiş ev en garibi çok iyi anladım ki bayan olunca terslemek daha kolay oluyor bayan ya diye düşünüp hareket ediyorlar ben hiç etrafımda bu durumu yaşayan erkek kimse görmedim gelende bayanlar yaşıyor

bir keresinde benide patronum haklıyken aratıp özür diletmişti böyle kendini bilmez birinden. ne yaşadığınızı az çok tahmin edebiliyorum. patronunuza karşı duruşunuz şahane olmuş ama keşke o adamı aramasaydınız... sıkmayın canınızı iş hayatında neler oluyor neler :KK43:

Öncelikle siz kendiniz ifade edemmişsiniz. Kendiniz yazmışsınız daha önce 3 kere görüştüğüm kişi zannettim karşımdakini diyorsunuz ama telefon açılınca önce adını sorup kiminle görüşüyorum demeliydiniz sonra da tane tane ya ben oradan biriyle görüştüm ama sonra ulaşamadım bende netten bakıp başlığı yazdım ama yanlış olmuş gönderin düzelteyim zahmet olmazsa derdiniz çünkü hatayı yapan sizsiniz ama olay hallaç pamuğuna dönmüş. Hem karşınızdaki telefona çıkmadı diye internetten bulduğunuza göre iş yapmak zaten acemice. Başka birine bağlanırdınız ulaşırdınız. İkinizde gerilmişsiniz. Patronda uyarmış sadece daha dikkatli olur kendinizi daha ifade edersiniz bir daha sorun yaşamazsınız.

benide başıma gelmişti benzer bi olay ama bn gülmüştüm :)
bi müşteri aradı(hala gercekten müşteri miydi bilmiyorum)
patronlarımdan birinin sesine cok benziyodu x abi sen misin dedim yok değilim dedi ama nasıl benziyo sesi bende yaa x abi kandırma dedim adam seni patronlarına şikayet edicem diyip kapatmıştı :KK53::KK53::KK53:

bütün bunlar fatura ünvanı yanlış oldu diye mi oldu.yahu bize de geliyor bazen yanlış ünvanla kesilmiş faturqalar ben kendim el ile düzeltip geçiyorum. çok abartmış karşı taraf. oluyor böyle şeyler ticarette. sanırım adamın eşşek saatine denk gelmişsiniz. boşverin. zaten işinizde iyiseniz müdürünüz durumun farkındadır..

ben ilk defa iftiraya uğruyrm ve herkes inandı o yüzden boş veremedim ve patronum beni azarlar gibi konuştu düzgün konuşun sizin yüzünüzden müşteri kaybettim dedi

iftira gibi düşünmeyin, niteliksiz bir adamın ego tatmini. patron da normal haliyle kızıyor, çünkü onun için giden her müşteri cebinden çıkan para demek haliyle tepki koyabilir, yani müdür haklı mısınız haksız mısınız düşünmez, sadece sonuca bakar.

böyle başkalarının üzerinden ego tatmini yapan o kadar çok insan var ki, zamanla alışıyor insan.

Öncelikle siz kendiniz ifade edemmişsiniz. Kendiniz yazmışsınız daha önce 3 kere görüştüğüm kişi zannettim karşımdakini diyorsunuz ama telefon açılınca önce adını sorup kiminle görüşüyorum demeliydiniz sonra da tane tane ya ben oradan biriyle görüştüm ama sonra ulaşamadım bende netten bakıp başlığı yazdım ama yanlış olmuş gönderin düzelteyim zahmet olmazsa derdiniz çünkü hatayı yapan sizsiniz ama olay hallaç pamuğuna dönmüş. Hem karşınızdaki telefona çıkmadı diye internetten bulduğunuza göre iş yapmak zaten acemice. Başka birine bağlanırdınız ulaşırdınız. İkinizde gerilmişsiniz. Patronda uyarmış sadece daha dikkatli olur kendinizi daha ifade edersiniz bir daha sorun yaşamazsınız.
daha önce görüştüğüm kişiyle üç kere görüşmedim üç kere aradım açmadı ve adını da bilmiyordum sadece bu numaradan alabilirsiniz denildi o kadar. adam ben size demiştim dedikten sonra geçen aradığım kişi sandım ama bana dönüş olmadı ayrıca siz bşy demediniz dedim internetteki bilgilerle değil firma sicil gazetesine ulaştım ordan aldım sorun fatura başlığının yanlış olması değil anlamadınız sanırım sorun adam bana diyr ben mi size verdim kim verdi söyleyin işten atayım ben ısrarla hayır kimse vermedi ben netten aldım oda yanlışmış siz bize kargo yapın biz düzeltip size gönderelim tekrar dedim adam halen kim verdi ben müdürüm iki dakikada çıkartırım işten diyr yani sorun yanlış iş olması değil ki bunlar olsa bile büyütecek bşy değil herşeyin çözümü var adam olayın başka tarafında şimdi size ben mi verdim diyr hayır dyrm beyfendi ben kendim aldım siz söylemediniz dedim demek ben vermişim diyr

adam bilidigin terbiyesizmiş

kesin yanında birileri vardı onlara hava yaptı ,
ben taaa burdan farkettim diyelim yanlışlık bende iş bitirecek kadar ne söylendi ben sadece üç kere aradım dönüş olmadı dedim hepsi bu adam bu kelimeden yürüdü işi bitirdi

iftira gibi düşünmeyin, niteliksiz bir adamın ego tatmini. patron da normal haliyle kızıyor, çünkü onun için giden her müşteri cebinden çıkan para demek haliyle tepki koyabilir, yani müdür haklı mısınız haksız mısınız düşünmez, sadece sonuca bakar.

böyle başkalarının üzerinden ego tatmini yapan o kadar çok insan var ki, zamanla alışıyor insan.
tuhaf olan şey bu kadar tepki vereceği bir cümle kurmadım sadece üç kere aradım dedim
ve adam demek ben size yanlış bilgi vermişim dyr hayır siz vermediniz siznle görüşmedik dyrm
adamı ikna edemiyorum

karisiyla ya da sevgilisiyle sevisemediyse demek ki... iradesizdir belki bu eksikliginibusekilde gideriyordur... pabucumun muduru...

bütün bunlar fatura ünvanı yanlış oldu diye mi oldu.yahu bize de geliyor bazen yanlış ünvanla kesilmiş faturqalar ben kendim el ile düzeltip geçiyorum. çok abartmış karşı taraf. oluyor böyle şeyler ticarette. sanırım adamın eşşek saatine denk gelmişsiniz. boşverin. zaten işinizde iyiseniz müdürünüz durumun farkındadır..
yok yanlış olduğunda değil adam bana dyr demek bn size verdim kim burda böyle bir yanlışı yapar
ya ben de bakıyorum fatura yanlış kesilmiş firmamı 6 kere borçlandırmış ekstreler önüme geliyor böyle tepki vermiyorum.
adam müdür böyle iki egoya sahip sahibi olsaydı ne olurdu gözünün üstünde kaşı var diye herhalde her gün bir işçi işten çıkartırdı bir firmayla ilişkisini keserdi

karisiyla ya da sevgilisiyle sevisemediyse demek ki... iradesizdir belki bu eksikliginibusekilde gideriyordur... pabucumun muduru...
aklıma gelen tüm lafları saysam heralde 1 saniyede banlarınırım
patronuma da dedim egosu olan biri hangi saatine denk geldiysem
ya da orda kime neyi göstermeye çalıştıysa yani ben bir isim versem
orda milleti ekmeğinden edecek

bir keresinde benide patronum haklıyken aratıp özür diletmişti böyle kendini bilmez birinden. ne yaşadığınızı az çok tahmin edebiliyorum. patronunuza karşı duruşunuz şahane olmuş ama keşke o adamı aramasaydınız... sıkmayın canınızı iş hayatında neler oluyor neler :KK43:
çok kötüyüm o adamı aradım diye asla yapmazdım asla böyle bir durumda kimseden özür dilemezdim
ama sabahın sekizinde gözyaşları içinde kalınca kötü oldum aradığıma değil sadece haklıyken nasıl aradım
uzun süre bu aşağılanmamı unutamam

Tam ruh hastasıymış. Ben müdürüm de müdürüm. Deli galiba cidden.
evet sürekli bunları tekrar etti patronuma ben tam 18 şantiyeden sorumluyum nasıl bana hakaret edilir
allah belanı versin dedim kim sana tek hakaret etti kadın olunca konuşmakta iftira atmakta kolay
nefret ediyorum resmen erkeklerden

X