Hiç bir acı ilk gün ki gibi taze kalmıyo kalsaydı kimseler acıdan yaşayamazdı
İnsan bazen yapılanları hazmedemiyo o da farklı bir durum
zaman kimlere neleri unutturuyor
İnşallah en kısa zamanda sizde en güzel günlerinize geri döner ve çoook mutlu olursunuz
Konunu hatirliyorum yorum da yapmistim sanirim. Okuduklarimdan sanki iletisim tamamen kopmamis gibi hissettim. Yani sen ona acil goruselim dedikten sonra acil olan ne diye sormus ona bi cevap verdin mi?
umuyorum öyle olacak, cok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için çok zarifsiniz,
Konunu hatırlıyorum
Zaman nelere ilaç olmuyor ki..
Sadece sabır. Son kez de olsa görüşme bence
daha önceki konularınızı hatırlamıyorum,
ama neden kendinizi üzüp alkole verdiniz ki? bence hiç değmez
yani sanırım bu uzun süreli bir ilişki değil, neden sizi bu kadar etkiledi?
neden benı bu kadar etkıledı bılıyor musun? hep frodyan bir bakış açım vardı insanlara karşı, yani insan hep "kötüdür" mantığıyla yaklaşırdım. ilk kez iyilik kavramını onunla bu kadar evrenselleştirmiştim, yaşadığımız şeylerden dolayı, fazlasıyla insancıl gelmişti bana, yer yüzünde iyinin güzelin olduğu fikrine inanmaya ihtiyacım vardı o dönemde tam olarak ve ben yanlış kişi üzerine oynadım kumarı, işte bunu bilmek üzüyor, aynı inançla hayatına devam edemeyecek olman,,,
Önemli olan hatalardan ders almak ve tekrar yapmamak, şuan sizin yaptığınız ders almışlık değil. Ne demek alkole başvurmak ? Böyle davranarak kendinizi daha da küçültmüyor musunuz ? Bence hemen o alkolü bırakın silkelenin ve kendinize gelin, kimse sizden değerli değil.
Hatırlamak için baktım konularına da ilk konularında ben de yorum yapmışım ve "boşandı mı evli mi hala bilmiyorum" yazmışsın :44:
Yani evli olmadığı gerçeğine facebookta gelinle damadın fotoğrafı yok, karısı o adla yok diye karar vermişsin ama emin olma derim
işte burda yanlış düşünüyorsun
şuan öyle sanıyorsun ama değil, yine karşına iyi insanlar çıkacak, sen sadece iyi düşün, sağlam adımlar atarsan yine güvenir, yine sevebilirsin..
ben de çok zor şeyler yaşadım, belki de senin yaşadıklarından daha zor..
ama gerçekten sabret ve inan...karşına güvenebileceğin insan mutlaka çıkacak...
inşallah canım benım, pek olumlu düşünemiyorum bu aralar ama bu güzel cümlelerin için teşekkürü borç bilirim
Vuu saglam koymussun lafi :) bence fazla bile uzamisti bu mevzu. Adamdaki naz 17 lik kizda yok yeminle. Ne olursa olsun net olucak bi insan hele ki bi erkek boyle kucuk bahanelere sigindi mi midem bulaniyo. Ailesiyleymis yarin olsa olmaz miymis, ben sana soyliyim yarin olsa da olmazdi yeni bi bahane uretirdi. Olmayacagini soyleyemeyip, olmayacagini hareketlerle anlatmak kadar sacma bi sey yok. En bastan net olsa sen bu kadar vakit harcamayacaktin boyle sinir olmiycaktin. Ezik erkek modeli iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?