• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haklı çıkanlar kulubu ve hikayenin sonu

iki kelimeyi bir araya getirmekten aciz olan erkek modeli işte. hiç kendini böyle saftirik insanlar için alkole filan verme.
öyle trajik mesajlara da gerek yok. kendince, vay bee kıza bak aşkımdan nolmuş demiştir
bu dünya da iyilerde var kötülerde. genellemek zorunda değilsin
inan hepimizin yarası oldu geçmişte hepsi gelip geçiyor

ne derse desin canım adam zaten ergen benmerkezciliğini aşamamış biriydi, aman herkes bana aşık olur modu, eşyalarını almaya geldiğinde içeriye alınmayıp güvenlikçiden aldığında görecek ona ne kadar aşık olduğumu

Vuu saglam koymussun lafi :) bence fazla bile uzamisti bu mevzu. Adamdaki naz 17 lik kizda yok yeminle. Ne olursa olsun net olucak bi insan hele ki bi erkek boyle kucuk bahanelere sigindi mi midem bulaniyo. Ailesiyleymis yarin olsa olmaz miymis, ben sana soyliyim yarin olsa da olmazdi yeni bi bahane uretirdi. Olmayacagini soyleyemeyip, olmayacagini hareketlerle anlatmak kadar sacma bi sey yok. En bastan net olsa sen bu kadar vakit harcamayacaktin boyle sinir olmiycaktin. Ezik erkek modeli iste :47:

aynen ama anlayana kuzum :) fazla uzadığının bende farkındaydım, ama zihnimdeki belirsizlikleri çözmek adına o mesajları yazdım, netleştirmem gerekti kafamda bu mevzuyu, adamın bahane üreteceği bir açıklamasının olmadığı "konuşmak herşeyi daha da kötüye götürür" demesinden belliydi zaten.

Evliliğin etkisinde mi çıkmış mı bilemicem de dengesizmiş o zaman bu şahıs biraz. Zaten siz de görmüşsünüz bu yüzünü, elbet geçecektir acılar :34:

kesinlikle oyle, o yüzden yarabandı olduk vesselam :) elbet vardır herşeyde bir hayır dıyelım ama soyledıgıme kendım de ınanmıyorum hayır bunun neresınde

kesinlikle oyle, o yüzden yarabandı olduk vesselam :) elbet vardır herşeyde bir hayır dıyelım ama soyledıgıme kendım de ınanmıyorum hayır bunun neresınde

Her yaşanan şey bir deneyim, ben üzülsem de kızsam da o gözle bakarım. Boşanmış adamlara karşı daha dikkatli olmayı öğrendin mesela :37: :1:

Her yaşanan şey bir deneyim, ben üzülsem de kızsam da o gözle bakarım. Boşanmış adamlara karşı daha dikkatli olmayı öğrendin mesela :37: :1:

o degıl zaten kendime gore bırını bulmakta zorlanıyorum tam buldum derken çıkıyor bir defosu :) türk filmi miyim neyim :) ama haklısın öyle diyelim ne diyelim.

konuyu up yapmak yasak mı bilmiyorum ama up dıyorum,

Son düzenleme:
sevgide gurur denen bir şey yoktur. sadece olamayacak dua için ısrar edince baş ağrısı yapar bu da mide bulantısı..
yani taraflardan biri bitirdiyse kafasında diğer tarafın trajik mesajları onu daha da iter..
yeni boşanmış olmak böyle bir olaya etken midir? kısmen etkendir. çünkü kişi yorucu bir süreçten geçmiştir ve kafası karışıktır aynı zamanda da duygusal bir boşluktadır. şefkate ihtiyacı vardır.biraz kafasını dinlemesi, hayattan ne istediğini çözmesi için zaman tanımak gerekirdi. senin olayın çok tazeydi bu birliktelik için..
bence artık mesaj falan yazma. iyisiyle kötüsüyle, her yaşanan şey bir tecrübedir. üstünü kapat derim.

Her aglayip uzulene psikolog demese olucek hastalığı var bizim bazı insanlarımızda.
Psikologunuz varsa eger gittiğiniz onunla devam edin normal terapi seklinde. Ama ek olarak gitmenizi gerektirecek birsey görmedim ben. Derdinizi paylaşmak istemeniz zaten olumlu bir hareket. Buraya yazmanız gelen her cevap sizi biraz daha uzaklaştitacak herseyden.
Aynı sekilde hayatınızda da gecici alkol çözümüne değilde kalıcı köklü degisiklige gidin. Aklı basında birisiniz sizde eminim biliyorsunuz alkolün gecici unutma aracı oldugunu. O yuzden daha etkili birsey önereyim ben size. Bol spor bol kitap film bol arkadas çevresiyle takılma:)
Bu arada freud u okumak güzeldir severim boyle geniş görüşlü insanları. Ama okumaları inanma tarzında yapmak yerine objektif olarak yaklaşmak daha sağlıklı olur bizim acımızdan.
Freud u okuyunca erkeklere karsi zaten negatif düşünme kaçınmaz oluyor. Bunu sadece kafamıza not edip cok ustune durmadan devam edelim. Sonuçta kitapları da insanlar yazıyor ve bizde insanız bizim hayat görüşümüz onlardan farklı olabilir farklı seyler yasamış olabiliriz. Söylediklerini dogma olarak görmeden bakis acısı geliştirmek icin kullanalım.
Brde osho yu okuyun bu donemde. O da kendinize deger vermenin inceliklerini anlatıyor.
Umarım bundan sonra karşınıza aklı basında ve kararlı bir erkek cikar ve bunları sizde tecrübe olarak hatırlayıp baska kızlara ornek olmak icin yardımcı olursunuz.

Her aglayip uzulene psikolog demese olucek hastalığı var bizim bazı insanlarımızda.
Psikologunuz varsa eger gittiğiniz onunla devam edin normal terapi seklinde. Ama ek olarak gitmenizi gerektirecek birsey görmedim ben. Derdinizi paylaşmak istemeniz zaten olumlu bir hareket. Buraya yazmanız gelen her cevap sizi biraz daha uzaklaştitacak herseyden.
Aynı sekilde hayatınızda da gecici alkol çözümüne değilde kalıcı köklü degisiklige gidin. Aklı basında birisiniz sizde eminim biliyorsunuz alkolün gecici unutma aracı oldugunu. O yuzden daha etkili birsey önereyim ben size. Bol spor bol kitap film bol arkadas çevresiyle takılma:)
Bu arada freud u okumak güzeldir severim boyle geniş görüşlü insanları. Ama okumaları inanma tarzında yapmak yerine objektif olarak yaklaşmak daha sağlıklı olur bizim acımızdan.
Freud u okuyunca erkeklere karsi zaten negatif düşünme kaçınmaz oluyor. Bunu sadece kafamıza not edip cok ustune durmadan devam edelim. Sonuçta kitapları da insanlar yazıyor ve bizde insanız bizim hayat görüşümüz onlardan farklı olabilir farklı seyler yasamış olabiliriz. Söylediklerini dogma olarak görmeden bakis acısı geliştirmek icin kullanalım.
Brde osho yu okuyun bu donemde. O da kendinize deger vermenin inceliklerini anlatıyor.
Umarım bundan sonra karşınıza aklı basında ve kararlı bir erkek cikar ve bunları sizde tecrübe olarak hatırlayıp baska kızlara ornek olmak icin yardımcı olursunuz.

bır psıkologa ıhtıyacm olduğunu düşünmüyorum buda geçer neler atlatmadık ki :) Freud işin esprisiydi tabi osho önerinizde mutlaka aklımda olacak. :) iyi dilekleriniz için cok teşekkür ederım amin demekten kendimi alamıyorum,

ne derse desin canım adam zaten ergen benmerkezciliğini aşamamış biriydi, aman herkes bana aşık olur modu, eşyalarını almaya geldiğinde içeriye alınmayıp güvenlikçiden aldığında görecek ona ne kadar aşık olduğumu

işte bu cumledeki tavrı baştan beri gosterseydin bu kadar uzulmezdin...
demek istedigim ayrılmazdın degil, sonucu bilemem ama su an kendine kızma durumun olmazdı.
sen en guzeli en iyiyi dusunurken onun insana "insan" oldugu icin bile deger vermekten uzak tavırları vardı... mesajlarda da aynı ukalalık ve samimiyetsizlikle devam etmis. kendi belirsiz kacamak davranıslarını bile senin adını kullanarak haklı cıkarma pesinde.

bunlar da gececek, hepimiz sevdik uzulduk aldatıldık agladık... fakat demir gibi, dövüle dövüle her acıyla tekrar eriyip sogudugumuzda biraz daha sertlesiyoruz daha yıkılmaz oluyoruz, gunden gune çeliklesiyoruz...

yerinde olsam yine icerdim ama degmeyecek bir adamın arkasından yas tuarcasına degil, sevdigim guvendigim insanların aslında gercek hint kumasları oldugunu bilmenin gururu ile...
bosuna kendine kızma, baskalarının karaktersizliginin sorumlusu sen degilsin. birseyler icin iyi dusunmek, umutlanmak kadar guzel bir duygu var mı? o duygularının kaynagı sensin, giden şey ise sadece bir araç, e bozuksa degistirmekten baska çare yok ki zaten ;))

Son düzenleme:
işte bu cumledeki tavrı baştan beri gosterseydin bu kadar uzulmezdin...
demek istedigim ayrılmazdın degil, sonucu bilemem ama su an kendine kızma durumun olmazdı.
sen en guzeli en iyiyi dusunurken onun insana "insan" oldugu icin bile deger vermekten uzak tavırları vardı... mesajlarda da aynı ukalalık ve samimiyetsizlikle devam etmis. kendi belirsiz kacamak davranıslarını bile senin adını kullanarak haklı cıkarma pesinde.

bunlar da gececek, hepimiz sevdik uzulduk aldatıldık agladık... fakat demir gibi, dövüle dövüle her acıyla tekrar eriyip sogudugumuzda biraz daha sertlesiyoruz daha yıkılmaz oluyoruz, gunden gune çeliklesiyoruz...

yerinde olsam yine icerdim ama degmeyecek bir adamın arkasından yas tuarcasına degil, sevdigim guvendigim insanların aslında gercek hint kumasları oldugunu bilmenin gururu ile...
bosuna kendine kızma, baskalarının karaktersizliginin sorumlusu sen degilsin. birseyler icin iyi dusunmek, umutlanmak kadar guzel bir duygu var mı? o duygularının kaynagı sensin, giden şey ise sadece bir araç, e bozuksa degistirmekten baska çare yok ki zaten ;))

haklısın belki de o kadar sert ve keskin olsam daha az üzülürdüm, ama kendime kızmıyorum emin ol, sadece olaylara makro acıdan bakıp mikro acıdan tepkilerde bulunduğum için sıkıntı cıktı. sanırım bu orta yolu bulma tecrübeleri senin bahsettiğin demir - çelik ilişkisi gibi şekilleniyor.

kesinlikle bir başkasının hatalarından karaktersizliğinden ben sorumlu değilim ama bu insanları yeterli filtreden geçirmeyip hayatıma dokundurttuğum için hatalı davrandığımı söyleyebilirim.

dediğin gibi herşey bir tecrübe, ama umarım o tecrübeler beni gerçek mutluluğu yakalama yolunda daha ileri götürebilir, sonuç olarak tecrübe edinmek bir şey katmayacaksa bana gecen zamana acırım yalnızca... bu hepımız ıcın böyle,,

Back
X