• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haklı çıkanlar kulubu ve hikayenin sonu

summers

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
268
45
118
İstanbul
Arkadaşlar derdim buyuk ama ders çıkarmayı bılmem gerek dıye dusundum, sizlerle cıkardıgım dersi paylaşmak istediğim için yazıyorum.

geçtiğimiz haftalarda yeni boşanmış bir adamla görüşüyordum konularımı okuyanlar bilirler, hatta cok uzuleceksın dedınız hepınız nıtekim de haklı çıktınız. Haklı çıkanlar kulubu diyorum bu yüzden size :)

hep iyi niyetli düşündüm sonsuz kredi verdim, en son abuk subuk yalanlarla benı uyuttuğunu hissettiğimde rest çektim ona,
-"sen eger böyle bırıysen hic tanışmamış varsay" bizi yazdım. 2 hafta boyunca bır arama bır msj hıcbırsey yoktu. en son dün dayanamadım ve ona
-"haftalar geçti hala sembolik olarak bir özür bir cvp dahi yok, senin hakkında yanıldığımı görmek üzdü beni, senı ıyı hatırlamak ısterdım, ve asla yaralı birini yarabandı yapma kendine belki onun yarası senınkınden buyuktur bılemezsın" diye trajedik bir mesaj yazdım nasıl bır ruh halındeysem artık,
o da bana şaka gibi olan şu cevabı verdi
- "haklısın özür dilerim, konuşmamızın sana konuşmamamızdan daha cok zarar vermesını istemedim, düşüncelerinde tamamen haklısın tekrardan ozur dilerim" yazdı.

ben yıne saf gıbı acaba boşanmış olmasını soylemedigi için mi vicdan yapıyor karşıma cıkmaya cesaret edemiyor gibisinden polyanna yemiş gibi davranınca tutup tekrar msj attm
-"bu aksam acil gorusmemız gerek" dıye.
o da
-"şuan ailemleyim istersen yarın görüşürüz, acil olan ne" yazmış , evet evet şaka gibi değil mi!

kendım çaldım kendım oynadım yani, lütfen eleştirmeyin beni "Gurursuz musun," , "adam istemediğini daha nasıl belli etsin " gibi şeyler yazmayın lutfen. Cok hassas bir durumdayım bana tahmin edemeyeceğiniz kadar cok zarar verirsiniz,
dünden beri içiyorum alkol komasına girecektim nerdeyse, sadece paylaşmak istedim bunları.

yani işin özü benzeri durumda kardeşlerim vardır burda ya da benzeri durumları yaşayacak olan
onlara şunu söylemek istiyorum.

Asla:43: yeni boşanmış ve o travmayı atlatamamış birine yarabandı olmayın daha cok acır canınız ondan daha buyuk travmaya girersiniz üzülürsünüz benden söylemesi bkz: Şekil :A :) ha cok sevdınız aşık oldunuz diyelim duygularınızı kontrol edın ve en azından 3-4 ay sadece arkadaş olarak görüsün. kadınız bilmeden seviyoruz ama naçizane önerim bu sizlere..

Son düzenleme:
Hiç bir acı ilk gün ki gibi taze kalmıyo kalsaydı kimseler acıdan yaşayamazdı
İnsan bazen yapılanları hazmedemiyo o da farklı bir durum:9:
zaman kimlere neleri unutturuyor
İnşallah en kısa zamanda sizde en güzel günlerinize geri döner ve çoook mutlu olursunuz

Hiç bir acı ilk gün ki gibi taze kalmıyo kalsaydı kimseler acıdan yaşayamazdı
İnsan bazen yapılanları hazmedemiyo o da farklı bir durum:9:
zaman kimlere neleri unutturuyor
İnşallah en kısa zamanda sizde en güzel günlerinize geri döner ve çoook mutlu olursunuz

umuyorum öyle olacak, cok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için çok zarifsiniz,

Konunu hatirliyorum yorum da yapmistim sanirim. Okuduklarimdan sanki iletisim tamamen kopmamis gibi hissettim. Yani sen ona acil goruselim dedikten sonra acil olan ne diye sormus ona bi cevap verdin mi?

Konunu hatirliyorum yorum da yapmistim sanirim. Okuduklarimdan sanki iletisim tamamen kopmamis gibi hissettim. Yani sen ona acil goruselim dedikten sonra acil olan ne diye sormus ona bi cevap verdin mi?

Ona "seni son kez görmek istedim, istemek bazen çok kısa süreli bir eylem olabılıyor bu yüzden acil, hoşça kal " yazdım. ve the end...

Konunu hatırlıyorum
Zaman nelere ilaç olmuyor ki..
Sadece sabır. Son kez de olsa görüşme bence:31:

kesinlikle artk görüşmem, ben sırf kafamdaki olasılıklar gururuma baskın geldi diye o mesajı attım. yanı kafamdaki sorular gitsin diye

Son düzenleme:
daha önceki konularınızı hatırlamıyorum,
ama neden kendinizi üzüp alkole verdiniz ki? bence hiç değmez
yani sanırım bu uzun süreli bir ilişki değil, neden sizi bu kadar etkiledi?

daha önceki konularınızı hatırlamıyorum,
ama neden kendinizi üzüp alkole verdiniz ki? bence hiç değmez
yani sanırım bu uzun süreli bir ilişki değil, neden sizi bu kadar etkiledi?

neden benı bu kadar etkıledı bılıyor musun? hep frodyan bir bakış açım vardı insanlara karşı, yani insan hep "kötüdür" mantığıyla yaklaşırdım. ilk kez iyilik kavramını onunla bu kadar evrenselleştirmiştim, yaşadığımız şeylerden dolayı, fazlasıyla insancıl gelmişti bana, yer yüzünde iyinin güzelin olduğu fikrine inanmaya ihtiyacım vardı o dönemde tam olarak ve ben yanlış kişi üzerine oynadım kumarı, işte bunu bilmek üzüyor, aynı inançla hayatına devam edemeyecek olman,,,

Önemli olan hatalardan ders almak ve tekrar yapmamak, şuan sizin yaptığınız ders almışlık değil. Ne demek alkole başvurmak ? Böyle davranarak kendinizi daha da küçültmüyor musunuz ? Bence hemen o alkolü bırakın silkelenin ve kendinize gelin, kimse sizden değerli değil.

neden benı bu kadar etkıledı bılıyor musun? hep frodyan bir bakış açım vardı insanlara karşı, yani insan hep "kötüdür" mantığıyla yaklaşırdım. ilk kez iyilik kavramını onunla bu kadar evrenselleştirmiştim, yaşadığımız şeylerden dolayı, fazlasıyla insancıl gelmişti bana, yer yüzünde iyinin güzelin olduğu fikrine inanmaya ihtiyacım vardı o dönemde tam olarak ve ben yanlış kişi üzerine oynadım kumarı, işte bunu bilmek üzüyor, aynı inançla hayatına devam edemeyecek olman,,,

işte burda yanlış düşünüyorsun :34:
şuan öyle sanıyorsun ama değil, yine karşına iyi insanlar çıkacak, sen sadece iyi düşün, sağlam adımlar atarsan yine güvenir, yine sevebilirsin..
ben de çok zor şeyler yaşadım, belki de senin yaşadıklarından daha zor..
ama gerçekten sabret ve inan...karşına güvenebileceğin insan mutlaka çıkacak...

Önemli olan hatalardan ders almak ve tekrar yapmamak, şuan sizin yaptığınız ders almışlık değil. Ne demek alkole başvurmak ? Böyle davranarak kendinizi daha da küçültmüyor musunuz ? Bence hemen o alkolü bırakın silkelenin ve kendinize gelin, kimse sizden değerli değil.

alkol kendime daha az kızmamı sağlıyor :) teşekkür ederim yine de öneriniz için , herşey kontrol altında ;)

Hatırlamak için baktım konularına da ilk konularında ben de yorum yapmışım ve "boşandı mı evli mi hala bilmiyorum" yazmışsın :44:

Yani evli olmadığı gerçeğine facebookta gelinle damadın fotoğrafı yok, karısı o adla yok diye karar vermişsin ama emin olma derim

Hatırlamak için baktım konularına da ilk konularında ben de yorum yapmışım ve "boşandı mı evli mi hala bilmiyorum" yazmışsın :44:

Yani evli olmadığı gerçeğine facebookta gelinle damadın fotoğrafı yok, karısı o adla yok diye karar vermişsin ama emin olma derim

boşandığına eminim, ama bu da önemli değil artk.

işte burda yanlış düşünüyorsun :34:
şuan öyle sanıyorsun ama değil, yine karşına iyi insanlar çıkacak, sen sadece iyi düşün, sağlam adımlar atarsan yine güvenir, yine sevebilirsin..
ben de çok zor şeyler yaşadım, belki de senin yaşadıklarından daha zor..
ama gerçekten sabret ve inan...karşına güvenebileceğin insan mutlaka çıkacak...

inşallah canım benım, pek olumlu düşünemiyorum bu aralar ama bu güzel cümlelerin için teşekkürü borç bilirim

Vuu saglam koymussun lafi :) bence fazla bile uzamisti bu mevzu. Adamdaki naz 17 lik kizda yok yeminle. Ne olursa olsun net olucak bi insan hele ki bi erkek boyle kucuk bahanelere sigindi mi midem bulaniyo. Ailesiyleymis yarin olsa olmaz miymis, ben sana soyliyim yarin olsa da olmazdi yeni bi bahane uretirdi. Olmayacagini soyleyemeyip, olmayacagini hareketlerle anlatmak kadar sacma bi sey yok. En bastan net olsa sen bu kadar vakit harcamayacaktin boyle sinir olmiycaktin. Ezik erkek modeli iste :47:

iki kelimeyi bir araya getirmekten aciz olan erkek modeli işte. hiç kendini böyle saftirik insanlar için alkole filan verme.
öyle trajik mesajlara da gerek yok. kendince, vay bee kıza bak aşkımdan nolmuş demiştir
bu dünya da iyilerde var kötülerde. genellemek zorunda değilsin
inan hepimizin yarası oldu geçmişte hepsi gelip geçiyor

Vuu saglam koymussun lafi :) bence fazla bile uzamisti bu mevzu. Adamdaki naz 17 lik kizda yok yeminle. Ne olursa olsun net olucak bi insan hele ki bi erkek boyle kucuk bahanelere sigindi mi midem bulaniyo. Ailesiyleymis yarin olsa olmaz miymis, ben sana soyliyim yarin olsa da olmazdi yeni bi bahane uretirdi. Olmayacagini soyleyemeyip, olmayacagini hareketlerle anlatmak kadar sacma bi sey yok. En bastan net olsa sen bu kadar vakit harcamayacaktin boyle sinir olmiycaktin. Ezik erkek modeli iste :47:

:) aynen, alışmışlar bir bira karşılığında yatağa kaldıracağı tipteki kızlara, fazla efor harcayacağı zor kadınlar yoruyor onları, adamda haklı kar zarar dengesini seviyeyi düşürerek çözüyor kendince

Back
X