hakkari yüksekova hakkında bilgisi olanlar

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
arkadaşlar çok üzgünüm.... erkek arkadaşımın ataması hakkari yüksekovaya çıktı. 2-3 aylığına orda görev yapıcak. (asker değil) ama orası hakkında hiç bi bilgimiz yok. malum haberlerde duyduklarımız da pek içaçıcı değil. nerde nasıl kalabilir? havası nasıldır? insanı nasıldır? nasıl gidilir, ne giyilir ne yenilir... kısacası herşeyi çok merak ediyorum ben de sevgilime aktarıcam burdan öğrendiklerimi. o yüzden en ufak bi bilgisi olan bile varsa paylaşırsa çok çok mutlu olurum. :gitme: :enbuyukkk: turkbayragi

ön yargılarınızı yıkın ve gidin.haberlerde ne zaman hakkari nin şırnağın iyi yönünü gösterdiler ki bizelmaz:

korkulacak bir şey olmadığını biliyorum. insanları yemiyorlarmış. gerisi sorun değildir heralde:lepi:

gitmedim görmedim ama duyduklarım yaşanmayacak bir yer olmadığı yönünde.
olaylar çıktığında kapalı bir yerde durduğun sürece sorun yokmuş.(zaten akıllı insan bundan başkasını yapmaz)

önyargılı değilim ama neyin nerde ne olduğu belli olmuyor ki. sırf yolun orasından geçtiğiniz için bile başınıza bi iş gelebilir gibi geliyor o yüzden nelere dikkat edilmeli bilemiyorum
siz de önyargılı olmayın insanları yiyorlar diye söylemiyorum tabi ki ama kimin yakını yüksekovaya gitmek zorunda kalsa endişelenmez ki yani

doc sizin okul erken mi gönderdi mezunların adını?
cidden kötü olmuş tam tus arifesi başlaması gerekcek ya..
ben olsam gitmezdim ama ..
eskiden belki giderim diyodum ama babam 5 yıl annem de 2 yıl görev yapmış orda orası çıksa seni kesinlikle göndermem dedi daha geçen gün bana..
eğitim araştırma düşünmüosa gitmesin madem istemiosa tabi..
nefret ediyorum şu durumdan yaa başka diplomamızı alıkoyup başka nerde var zorunlu kölelik yaptırılmak

evet erken yollamışlar canım bizim okul böyle işte lanet.
canım gitmemeyi düşündük biz de. ama bu sefer uzman olduğunda hani bi kere daha zorunlu yapılıyor ya. müstafi sayıldığın için bu sefer o zorunluluk uzayacak hem de 2 sene!
ondan gidip istifa etmeyi düşünüyor
zaten aslında üniversite hastanesi istiyor
çok korkuyorum onun adına ama bazı şeylerden kaçılmıyor
senin annen baban nerde görev yaptı canım?

ya ben zorunluya gitmezsen uzman olunca uzayacak diye bişi bilmiyorum..
nerden duydunuz ki??
bence iyice bi araştırın yaa?
bizimkiler hakkaride bi köyde görev yapmışlar..

canım sağlık bakanlığı sitesinden araştırdık ve öyle gerçekten ne yazık ki..
sen duymamışsındır belki.. bu işler çok garip çok ince iş.
neyse ki daha tebliğ yayınlanmadı yani tustan önce başlamıcaklar.
canım acaba orası çok soğuk oluyor mu ki ne giymişler ne biliim normal bot fln yetmezmiş gibime geliyor
sanki alaskaya gidicek
bu arada ironik olan diğer gidicek olanlar 2 kız üstelik bi tanesi sevgilimin hala komşusu olan eski sevgilisiyle adaş çok şanssızım ben yaaaa

hadi ya öyle miymiş yıkıldım şu an..akannehir
ben hep eklenmiyo biliyodum da.. nette filan da öyle okumuştum..
bence soğuktur yaa.. doktor forumlarında filan yazsanıza gidenler vardır kesin :)
doccum çok hoşsun biraz kıskançsın galiba :) adaş olsun nolcak yav:)
iyi ki sen adaş değilsin ama sempatiksalakcinni

evet cnm çoooook kıskancım hem de :)))
seviyorum kıskanıyorum napiiim
off şimdiden özlüyorum zaten görüşemiyoruz onun ders çalışması, benim ameliyatım, okulum başladı fln..
şu zorluklar ne zaman biticek ya
boş zamanı olup da artık yapcak bişi bulamayan aynı şeyleri yapmaktan sıkılan çiftleri o kadar kıskanıyorum ki..
bizim hiç bi zaman buna fırsatımız olmıcak sankii offf

bu arada hakkari yüksekova hakkında bilgisi olan kimse yok mu gerçekten? oraya gitmiş biri, oralı biri, yakınları gitmiş biri...
illa yüksekova olcak diye değil. hakkari hakkında bilgsi olan varsa paylaşsın lütfen.. (

benim abim hakkari şemdinlide askerlik yaptı sonuçta o askerdi sıkıntılı gecti biraz ama yüksekova bildigim kadarıyla daha iyiymiş hatta benim kuzenimin eşide hakkaride görev yaptı bir ara.. tabyki sıkıcı diyodu ama ben orda gülben ergeni bile gördüm dedizemuszemus.. bu arada baska bir kuzenimde iki senedir şırnakta ögretmen bekar bayan tek basına çok şükür bir sıkıntısını duymadık soğuk oluyormus ama alışılır onadaturkbayragi

ben gittim yüksekovaya harika bi yer
hiç burda gösterdikleri gibi diil
arada bi silah sesleri geliyormuş ama orda yaşayan insanlar genede mutlulur
hatta yüksekovada bir yerleşim yeri kurulmuş
küçük küçük müstakil evler var
tehlikeli bölgelerde yaşayanları oraya nakletmişler
adı gibi dümdüz yemyeşi ucsuz bucaksız bir ova ve hemen bitiminde uzaklarda dağ manzaraları
harika bi manzarası var

canım sıkıcı olması problem değil :) zaten büyük ihtimal sevgilim gidip orda evden işe işten eve gelicek ve geceleri de ders çalışıcak.
hiç etrafımda o taraflara giden olmadığı için bişeye dikkat etmek gerekir mi bilemedim hani şu konuda hassastırlar şu taraflara pek gitmemeli vs gibi şeyler..
gülben ergenden kıskanırım ben ama heheh :))) şaka bi yana keşke her yer manken dolu fln olsa o zaman daha az merak ederdim ya

hadi yaa ay çok sevindim canım gerçekten... opuyorumnanaktan o dediğin yerin adı nedir ki acaba orası daha mı güvenli bi yer?
peki böyle sokaklarda pek dolaşmamalı gibi bişey var mı?
öğretmen evinde kalıcak sanırım sevgilim o taraflar hakkında bi bilgin var mı güvenli midir?
ay çok soru sordum galiba bilmiyorumkismile

hakkari merkezde arada bir protestolar oluyo taşlamalar vs
onun dışında çatışma ortamı yok
yüksekova daha güvenli bi yer zaten teröristler dağlarda şehire inip milleti öldürmüyolar
tv çok korkutuo milleti
gündüz dışarda olmanın hiç bi sakıncası yok hatta biz akşamda bi eve davetliydik gittik hiç bi sorun çıkmadı
aksine öğretmenlere çok iyi bakıolar oranın halkı dışardan gelenleri çok seviyo
içiniz rahat olsun tek sorun ordaki çocukların beyninin yıkanması
bu konuda öğretmenlere çok iş düşüo

canım ben de görev yerinde sorun çıkcağını sanmıyorum. sevgilim doktor bu arada. yani zaten oraya giden doktor çok az bi de onu kaçırmaya çalışcaklarını sanmıyorum görev yerinde. dışarda fln işte biraz sorun olur diye korkuyorum hani bişeye denk gelirse fln diye o da artık akşamları dolanmaz heralde ortalıkta öyle bi olay olduğunda fln da dükkanlar fln pek temkinli olmuyormuş işte..
neyse biraz içim rahatladı ya sayenizde kızlar. insan ilk duyunca şok oluyor bi de ankaradan doğuya gitmemiş bi insan olarak hiç bi fikrim yok, yaşayış şekillerine alışkanlığım fln da yok duymuşluğum bile yok o taraflara giden birini. en sevdiğiniz olunca bi de söz konusu daha da endişeleniyor insan. kendim gitsem bu kadar kafama takılmazdı yani.

ayrılık biraz zor olucak anlıyorum seni ama onun dışında güvenlik konusunda endişen olmasın

üff kızlar olayları duyuyorsunuzdur.
sevgilim pazar günü gidiyor :a015:
ben de haksız yere bi stajımdan kaldım devamsızlıktan bıraktı bi de o yüzden okulumu uzıcak ne yazıkki
çok sinirim bozuk :çok üzgünüm:
o kadar üzgünüm ki üzülemiyorum bile :2:
göğsüme basıyor bişeyler nefes alamıyorum mafoldumben
bu şanssızlığım ne zaman bitcek acaba benim ve sevgilimin ya (((((((((((
bana önerebilceğiniz güzel bi gelişim kitabı fln var mı pozitif olanlardan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…