arkadaşlar çok üzgünüm.... erkek arkadaşımın ataması hakkari yüksekovaya çıktı. 2-3 aylığına orda görev yapıcak. (asker değil) ama orası hakkında hiç bi bilgimiz yok. malum haberlerde duyduklarımız da pek içaçıcı değil. nerde nasıl kalabilir? havası nasıldır? insanı nasıldır? nasıl gidilir, ne giyilir ne yenilir... kısacası herşeyi çok merak ediyorum ben de sevgilime aktarıcam burdan öğrendiklerimi. o yüzden en ufak bi bilgisi olan bile varsa paylaşırsa çok çok mutlu olurum. :gitme: :enbuyukkk: turkbayragi
ön yargılarınızı yıkın ve gidin.haberlerde ne zaman hakkari nin şırnağın iyi yönünü gösterdiler ki bizelmaz:
korkulacak bir şey olmadığını biliyorum. insanları yemiyorlarmış. gerisi sorun değildir heralde:lepi:
gitmedim görmedim ama duyduklarım yaşanmayacak bir yer olmadığı yönünde.
olaylar çıktığında kapalı bir yerde durduğun sürece sorun yokmuş.(zaten akıllı insan bundan başkasını yapmaz)
canım maalesef hiç bir bilgim yok..
Allah kavuştursun şimdiden..
hadi ya öyle miymiş yıkıldım şu an..akannehir
ben hep eklenmiyo biliyodum da.. nette filan da öyle okumuştum..
bence soğuktur yaa.. doktor forumlarında filan yazsanıza gidenler vardır kesin :)
doccum çok hoşsun biraz kıskançsın galiba :) adaş olsun nolcak yav:)
iyi ki sen adaş değilsin ama sempatiksalakcinni
benim abim hakkari şemdinlide askerlik yaptı sonuçta o askerdi sıkıntılı gecti biraz ama yüksekova bildigim kadarıyla daha iyiymiş hatta benim kuzenimin eşide hakkaride görev yaptı bir ara.. tabyki sıkıcı diyodu ama ben orda gülben ergeni bile gördüm dedizemuszemus.. bu arada baska bir kuzenimde iki senedir şırnakta ögretmen bekar bayan tek basına çok şükür bir sıkıntısını duymadık soğuk oluyormus ama alışılır onadaturkbayragi
ben gittim yüksekovaya harika bi yer
hiç burda gösterdikleri gibi diil
arada bi silah sesleri geliyormuş ama orda yaşayan insanlar genede mutlulur
hatta yüksekovada bir yerleşim yeri kurulmuş
küçük küçük müstakil evler var
tehlikeli bölgelerde yaşayanları oraya nakletmişler
adı gibi dümdüz yemyeşi ucsuz bucaksız bir ova ve hemen bitiminde uzaklarda dağ manzaraları
harika bi manzarası var