hakkari yüksekova hakkında bilgisi olanlar

üff kızlar olayları duyuyorsunuzdur.
sevgilim pazar günü gidiyor :KK43: :a015:
ben de haksız yere bi stajımdan kaldım devamsızlıktan bıraktı bi de o yüzden okulumu uzıcak ne yazıkki
çok sinirim bozuk :çok üzgünüm:
o kadar üzgünüm ki üzülemiyorum bile :2:
göğsüme basıyor bişeyler nefes alamıyorum mafoldumben
bu şanssızlığım ne zaman bitcek acaba benim ve sevgilimin ya :KK43:(((((((((((
bana önerebilceğiniz güzel bi gelişim kitabı fln var mı pozitif olanlardan?

arkadaşım kişisel gelişim topiğine bakabilirsin.
bu arada bu yaşanan zorluklark size mutlulukla geri dönecektir yerimseniben

doc canım canını sıkma ya..
her şeyde bir hayır vardır gör bak..
bak mesala erkek arkadaşın şimdi atansa daha kötüydü en azından atandı tusa girecekken atanmayacak, düzenini o zamana kadar oturtmuş olacak, belirsizlik olmayacak..
sen de okulu uzattıysan eğer dönem 5 yazında tus çalışmaya başlarsın, sonra stajını verip intörn olunca ara vermeden tus çalışmış olursun..
hem bakarsın senin gireceğin eylülde istediğin yer kadro açmaz, mesela bu sene hiç kadrı yok..

canım ya sen de biliyorsun tabi bizim durumları :)
sen mezun oldun mu? olmadıysan kaçıncı sınıfsın?
valla 3 gündür boğazıma diziliyor lokmalarım uğradığım haksızlıktan
ama ne yazık ki yutmak zorundayım yapıcak bişeyim yok
sevgilim de başladı şuan bi köyüne atamışlar
bakalım şimdilik bi problem yok inş herşey düzelicek
ama kendimce bi karara vardım
bir daha elimden geleni sonuna kadar yapıcam
hiç bi hocaya ya da üstüme bana bi daha haksızlık yapmasına izin vermicem
ben zorlıcam onları, ben gelmediniz dicem.
allahım şu zor günlerim bi geçse geceleri uyanıp durmasam şu göğsüme
oturan yumru bi yokolsa :KK43: bi rahata ersem artık off

daha mezun olmadım doccum az kaldı ama :)
bak iyi ki erkek arkadaşın atanmış yani tus da ertelendi zaten.. hatta biliyosun nisanla birleştiriyolar.. nası sinir oldum anlatamam.. inşallah itirazları dinlerler de değişir yine..
bizim de vardı kıl bi hoca öyle az kaldı ben de haksız yere dandik bi staj yüzünden uzatıodum.. itiraz ettik sınav sonucuna uğraştık filan da öyle halloldu ya..
sen itiraz etmedin mi hiç ya..
üzülme ama bunda da vardır bi hayır.. yazın sakin kafayla tus çalışırsın hem eylülde yeni mezunlardan kaç kişi kazanıyo ki, nisan da rahat olur daha iyi çalışıp kazanırsın.. okuldan çıkışını da geç alırsın atamanı da yapmazlar o ara sakin kafayla tusa odaklanırsın ..

evet canım sorma erkek arkadaşım açısından baya kötü oldu bakalım iptal edilme ihtimali var o kararın bekliyoruz biz de
valla ben hocayla konuştum başka hocalarla konuştum ama dönmedi kararından manyak kadın ya
itiraz etsem de tekrar aynı hoca değerlendiriyormuş saçma sapan bi sistem yani aynı hoca yine bırakır sonuçta şaka gibi :KK70:
artık daha iyiyim sanırım ya sinirim geçti hatta bugün tusa başladım milat :)
gayet güzel sakin sakin strese girmeden çalışcam en azından
gerçi sınav tarihleri belli değil şuan bakalım nası olcak iyi düşünmeye çalışıyorum :KK43:
sen dönem kaçsın canım? dersaneye fln gidicek misin?

tus tarihi de belli oldu birleşmedi ya çok mutluyum bu yüzden:)
ben dersaneye gitmicem yaa.. herkes bi gazla yazıldı Allah'tan gaza gelmedim:) gerçi pek çalışmıyorum ama zamanla o da olur inşallah:)

ben yarın başlıyorum tusa hadi hayırlı olsun banaaa :):)
baya yüksek bölümleri istiyorum o yüzden deli gibi kasmam lazım
tus tarihlerinde bi değişiklik olmazsa nisana kadar çok iyi çalışırsam bu işi kotarırım gibi geliyor
aşkım da istifa etti bu arada
26 gün sonra yanımda!
artık ben de şafak sayıcam resmen :)
allahım yüzüm gülsün artık şu şanssızlıklar, kötü insanlar bizden uzak dursun :gitme:

hadi hayırlı olsun istifa etti demek..
bence en iyisini yaptı ben de olsam istifa ederdim..
2 ay var nerdeyse otursun sakin kafayla çalışsın.. sen de çalış işte onla beraber :)

merhaba doc :) hakkaride değilim ama yakın sayılırım mardindeyim. doktorda değilim, öğretmenim ama yine de yazayım dedim. birçok arkadaşın bahsettiği gibi çok korkmana gerek yok. evet bazen olaylar olabiliyor. burada da oluyor yüksekovadada... zaten orada olunca buraya da sıçrıyor. ama dediğim gibi öğretmenleri ya da doktorları ilgilendiren bir durum olmuyor genelde. 1 senedir buradayım allahıma çok şükür tek problemim eşimi özlemek ve ondan ayrı kaldığım için üzülmek oldu. inşallah allah izin verirse sizinde tek probleminiz bu olur (hatta inşallah bu da olmaz :) ve bir kaç ay sonra kavuşursunuz. :)
sağlıcakla...

istifa ettiğini yazmışsın görmemişim... inşallah hakkınızda hayırlısı olur...

merhaba doc :) hakkaride değilim ama yakın sayılırım mardindeyim. doktorda değilim, öğretmenim ama yine de yazayım dedim. birçok arkadaşın bahsettiği gibi çok korkmana gerek yok. evet bazen olaylar olabiliyor. burada da oluyor yüksekovadada... zaten orada olunca buraya da sıçrıyor. ama dediğim gibi öğretmenleri ya da doktorları ilgilendiren bir durum olmuyor genelde. 1 senedir buradayım allahıma çok şükür tek problemim eşimi özlemek ve ondan ayrı kaldığım için üzülmek oldu. inşallah allah izin verirse sizinde tek probleminiz bu olur (hatta inşallah bu da olmaz :) ve bir kaç ay sonra kavuşursunuz. :)
sağlıcakla...

sağol canım yorumunu şimdi gördüm
sevgilimin çalışma süresi dolduu ve bugün ayrıldı ordan memleketine gitti şimdi yarın da buraya gelecek :))
çok şükür atlattık ama neler çektiğimizi bi ben bi sevgilim bilir. ne zorluklar ne haksızlıklar yaşadı ama neyse ki artık bitti :lepi:

sevgilim geldi dolayısıyla artık böyle bi başlığa ihtiyacım kalmadı :)
o yüzden kapatılmasını rica ediyorum arkadaşlar sonraki mesajları okumazlarsa bilemezler artık gerek duymadığımı çünkü

X