Hakkari///30

calikusumuz

Aklım egede kaldı......
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2007
3.336
8
50
ben hakkarili değilim ancak hayatımın iki yılı burada geçti merak ediyorum bu forumda hiçmi yok hakkarili baynlar varsa nerde?:teytey::teytey::teytey:

i.gif
y.gif
i.gif
y.gif
i.gif
l.gif
l.gif
a.gif
r.gif

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

slm
formun ilk ve tek hakkarili üyesi benim :KK70: galiba...
ama hakkaride değil ilçesinde yaşıyorum...
ii paylaşımlar dilerim...

slm
formun ilk ve tek hakkarili üyesi benim :KK70: galiba...
ama hakkaride değil ilçesinde yaşıyorum...
ii paylaşımlar dilerim...

Selam arkadaşım nihayet Hakkariden bir arkadaş çıktı karşımıza. Hangi ilçedesin canım? Biz tam iki yıl bulunduk orada ve unutulmaz anılarımız oldu. Gerçekten doğası, tabiatı çok güzel ama yaşanması bilhassa da kışın çok zor olan bir yer.

arkadaşlar merhaba,bende çok merak ediyorum hakkariyi ve ilçelerini yüksekova,şemdinli falan.Allah askerimizin polisimizin yardımcısı olsun.aslında hepimizin herkesin.sevgiler

hakkarili değilim ama hakkari de yaşıyorum...1senedir burdayım.allah nasip ederse bu sene ayrılıyoruz burdan.

Merhaba kızlar ben bugün atama sonucumu öğrendim "Hakkari Merkez" e öğretmen olarak gideceğim... sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum..
belki gördünüz davetiyemi koymuştum buraya,1 ay önce düğünüm oldu 1 aylık evliyim ve şu an kastamonudayız eşim burada(kastamonuda) askerliğini yapıyor ve ben taa1394 km öteye gideceğim...
haksızlık gibi geliyor bu bana...sadece 1 ay eşimle zaman geçirebildim tabi askeriyeden kalan zamanlarda.....
şu an çok mutsuz hissediyorum kendimi...

Merhaba kızlar ben bugün atama sonucumu öğrendim "Hakkari Merkez" e öğretmen olarak gideceğim... sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum..
belki gördünüz davetiyemi koymuştum buraya,1 ay önce düğünüm oldu 1 aylık evliyim ve şu an kastamonudayız eşim burada(kastamonuda) askerliğini yapıyor ve ben taa1394 km öteye gideceğim...
haksızlık gibi geliyor bu bana...sadece 1 ay eşimle zaman geçirebildim tabi askeriyeden kalan zamanlarda.....
şu an çok mutsuz hissediyorum kendimi...
Öncelilke hayırlısı olsun diyorum. Yeni evliyken bu kadar uzağa gitmeniz zor olacaktır tabiii.
Hakkari ulaşımı zor ama aslında güzel bir şehir Van'a kadar uçakla gidilibeliyor kışı gerçekten
soğuk ve karlı buna da hazırlıklı olmalısınız. İnanın orada gerçekten görevini yapacak
öğretmenlere çok ihtiyaç var. Benim oğlum oraya gittiğimizde 3 sınıftaydı yeni mezun bir
öğretmen atanmıştı. O da nişanlıymış nikah yapıp tayin istedi
hep bir ayağı Ankara'da ordan gitme çabasındaydı hal böyle olunca tabii çocuklar hiçbir verim alamadı 3. sınıf böyle gelgitlelrle devam etti. 4 sınıfta baktık yine orda bir ay içinde işlemlerim bitiyor dedi ve dediği gibi bir ay sonra gitti. Bu kez 15 gün nöbetçi öğretmenler baktı bu sınıfa sonra baktılar olmuyor bu sınıfı diğer şubelere dağıttılar birinci dönemin bitmesine yakın yeni bir öğretmen geldi evet çok iyi ve çok severek yapıyordu işini tamam artık çocuklar ilerleyecek dedik o da gitti. İşte böyle iki yıl benim çocuğum ve o sınıfta bulunanlar ne öğrendi de 5 sınıfa geçti derseniz : HİÇ BİR ŞEY
Neden bu kadar uzun uzun anlattım? çünkü oraları ancak orada yaşamış insanlar biliyor.
Gerçekten sizin gibi öğretmenlere çok ihtiyaç var lütfen bunu bilmenizi istedim.
Dilerim herşeyin hayırlısı olur....
a.s.

Öncelilke hayırlısı olsun diyorum. Yeni evliyken bu kadar uzağa gitmeniz zor olacaktır tabiii.
Hakkari ulaşımı zor ama aslında güzel bir şehir Van'a kadar uçakla gidilibeliyor kışı gerçekten
soğuk ve karlı buna da hazırlıklı olmalısınız. İnanın orada gerçekten görevini yapacak
öğretmenlere çok ihtiyaç var. Benim oğlum oraya gittiğimizde 3 sınıftaydı yeni mezun bir
öğretmen atanmıştı. O da nişanlıymış nikah yapıp tayin istedi
hep bir ayağı Ankara'da ordan gitme çabasındaydı hal böyle olunca tabii çocuklar hiçbir verim alamadı 3. sınıf böyle gelgitlelrle devam etti. 4 sınıfta baktık yine orda bir ay içinde işlemlerim bitiyor dedi ve dediği gibi bir ay sonra gitti. Bu kez 15 gün nöbetçi öğretmenler baktı bu sınıfa sonra baktılar olmuyor bu sınıfı diğer şubelere dağıttılar birinci dönemin bitmesine yakın yeni bir öğretmen geldi evet çok iyi ve çok severek yapıyordu işini tamam artık çocuklar ilerleyecek dedik o da gitti. İşte böyle iki yıl benim çocuğum ve o sınıfta bulunanlar ne öğrendi de 5 sınıfa geçti derseniz : HİÇ BİR ŞEY
Neden bu kadar uzun uzun anlattım? çünkü oraları ancak orada yaşamış insanlar biliyor.
Gerçekten sizin gibi öğretmenlere çok ihtiyaç var lütfen bunu bilmenizi istedim.
Dilerim herşeyin hayırlısı olur....
a.s.

yazdığınızı okuyunca insanın içi bir garip oluyor... bir yandan gitmek istiyorum birşeyler yapabilmek istiyorum ama bir yandan da korkuyorum oradan... ev bulmak zormuş...
şu an hakkari merkeze 117 atama oldu benim gideceğim okula ise 15 kişi... Gazi Mustafa Kemal lisesine atandım ben. hiç bir bilginiz var mı??fisfisfis

X