- 4 Ağustos 2018
- 3.420
- 6.918
- 158
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hemen güvenmek değil ki, sözkonusu kişi benim 20senelik arkadaşım dostum, o yüzden bu şaşkınlığım hayalkırıklığım, neden diye sormaya hakkım olduğunu düşünme sebebim, yada hadsizliğim.. Yoksa yeni tanıdığım üç beş senelik arkadaşı, konu komşu yada tanıdığı elbetteki neden bana açık olmadın diye sorgulamam yoksa, bana ne derdim, yaptığı ters ise/ beni kandırdığını hissettiysem üstünü çizer geçerdim..Bu yuzden hemen guvenmemek lazim.
Yok artik 20 yillik mi? 20 yilda hic mi fark etmediniz nasil biri oldugunu? Insanin arkadasina niye bana yalan soyluyorsun demesinde bir hadsizlik gormuyorum benHemen güvenmek değil ki, sözkonusu kişi benim 20senelik arkadaşım dostum, o yüzden bu şaşkınlığım hayalkırıklığım, neden diye sormaya hakkım olduğunu düşünme sebebim, yada hadsizliğim.. Yoksa yeni tanıdığım üç beş senelik arkadaşı, konu komşu yada tanıdığı elbetteki neden bana açık olmadın diye sorgulamam yoksa, bana ne derdim, yaptığı ters ise/ beni kandırdığını hissettiysem üstünü çizer geçerdim..
Evet. Sözkonusu whatsapp grubunda 4kişiyiz,hepsi ta ortaokul zamanından okul/sıra arkadaşı olan ,birbirinin düğününe derneğine katılan ,çocuğunu seven, farklı şehirlerdede olsak zaman belirleyip biraraya gelen, hep iletişimde olan zor zamanımızda birbiriyle konuşan paylaşan akıl alan veren hayatı paylaşan insanlarız yani yeni tanışılmış bir durum değil.. O sebepten neden bana /bize dürüst olmadın diye sorgulama hakkını kendimde bulmuş olmam..Yok artik 20 yillik mi? 20 yilda hic mi fark etmediniz nasil biri oldugunu? Insanin arkadasina niye bana yalan soyluyorsun demesinde bir hadsizlik gormuyorum ben
20 yilllik arkadasina insan bu kadar nasil pislesir? Hayret ettim kadinaEvet. Sözkonusu whatsapp grubunda 4kişiyiz,hepsi ta ortaokul zamanından okul/sıra arkadaşı olan ,birbirinin düğününe derneğine katılan ,çocuğunu seven, farklı şehirlerdede olsak zaman belirleyip biraraya gelen, hep iletişimde olan zor zamanımızda birbiriyle konuşan paylaşan akıl alan veren hayatı paylaşan insanlarız yani yeni tanışılmış bir durum değil.. O sebepten neden bana /bize dürüst olmadın diye sorgulama hakkını kendimde bulmuş olmam..
Ben de insanların fikirlerini değiştirdiklerinde olumsuz yönde eleştirenleri anlamıyorum, demokrasi zaten bu değil mi ? X partisine oy verdik diye hep o partiye mı oy vermek zorundayız.Ama sizde ona saygısızlık etmişsiniz.sizene ister a partisine sempati duyar ister b partisine isterse hepsine..kime ne?
Ayrıca insanın daha önce sempati duyduğu bir partiden soğuması gayet normal ölümüne destek vermek zorunda değil hiç kimse..
Bir söz vardır çok severim.
Fikirler değişebilir çünkü ben fikirlerimin kölesi değil,sahibiyim.. Şadi Şirazi idi galiba unuttum şimdi.. yani kısacası kimseyi iki yüzlülükle suçlayamazsınız bu yüzden.
Onun size söyledikleri yanlış tabi çok ağır laflar etmiş.Hakaret davası açılırmi bilemem ama iki tarafında saygı sınırlarını aştığı kesin..
Işin gercegi maalesef bizim toplumda insanların hicbir konuda birbirine saygısı yok.Her konuda sormadigin halde fikir beyan etmeyi üstlerine vazife biliyorlar.Birde şu yakın arkadaşlık durumu çok yanlış anlaşılıyor. Karşılıklı olarak bütün sınırları aşıyorsan sonrada karsindaki seni zayıf noktandan vurduğunda şikayet etmemen lazım.Bu durumda suçlu olan sensindir zaten.Bu hakkı kimseye vermemek lazim.Ben de insanların fikirlerini değiştirdiklerinde olumsuz yönde eleştirenleri anlamıyorum, demokrasi zaten bu değil mi ? X partisine oy verdik diye hep o partiye mı oy vermek zorundayız.
Konuyu okuyunca sizinde bahsettiğiniz söz aklıma geldi.
Böyle büyük patlamalarda hep bi birikimin olduğunu düşünüyorum. İnsanlar başkalarının yargıcı kendinin ise avukatıdırlar genelde.