• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret

Biraz kısa tut yahu cümleleri..Sonuna gelene kadar başını unuttum

Bu yuzden hemen guvenmemek lazim.
Hemen güvenmek değil ki, sözkonusu kişi benim 20senelik arkadaşım dostum, o yüzden bu şaşkınlığım hayalkırıklığım, neden diye sormaya hakkım olduğunu düşünme sebebim, yada hadsizliğim.. Yoksa yeni tanıdığım üç beş senelik arkadaşı, konu komşu yada tanıdığı elbetteki neden bana açık olmadın diye sorgulamam yoksa, bana ne derdim, yaptığı ters ise/ beni kandırdığını hissettiysem üstünü çizer geçerdim..

Hemen güvenmek değil ki, sözkonusu kişi benim 20senelik arkadaşım dostum, o yüzden bu şaşkınlığım hayalkırıklığım, neden diye sormaya hakkım olduğunu düşünme sebebim, yada hadsizliğim.. Yoksa yeni tanıdığım üç beş senelik arkadaşı, konu komşu yada tanıdığı elbetteki neden bana açık olmadın diye sorgulamam yoksa, bana ne derdim, yaptığı ters ise/ beni kandırdığını hissettiysem üstünü çizer geçerdim..
Yok artik 20 yillik mi? 20 yilda hic mi fark etmediniz nasil biri oldugunu? Insanin arkadasina niye bana yalan soyluyorsun demesinde bir hadsizlik gormuyorum ben

Anladigim kadariyle sizde whatsap grubunda siyasi begenilerinde ki celiski hakkinda konusmussunuz. Bu da sizi hic ilgilendirmez. Karsinizdakinin bam teline basmissiniz. Oda abartmis ama hakaret davasi acmak falan buardan bisey cikmaz tahrik soz konusu

Yok artik 20 yillik mi? 20 yilda hic mi fark etmediniz nasil biri oldugunu? Insanin arkadasina niye bana yalan soyluyorsun demesinde bir hadsizlik gormuyorum ben
Evet. Sözkonusu whatsapp grubunda 4kişiyiz,hepsi ta ortaokul zamanından okul/sıra arkadaşı olan ,birbirinin düğününe derneğine katılan ,çocuğunu seven, farklı şehirlerdede olsak zaman belirleyip biraraya gelen, hep iletişimde olan zor zamanımızda birbiriyle konuşan paylaşan akıl alan veren hayatı paylaşan insanlarız yani yeni tanışılmış bir durum değil.. O sebepten neden bana /bize dürüst olmadın diye sorgulama hakkını kendimde bulmuş olmam..

Evet. Sözkonusu whatsapp grubunda 4kişiyiz,hepsi ta ortaokul zamanından okul/sıra arkadaşı olan ,birbirinin düğününe derneğine katılan ,çocuğunu seven, farklı şehirlerdede olsak zaman belirleyip biraraya gelen, hep iletişimde olan zor zamanımızda birbiriyle konuşan paylaşan akıl alan veren hayatı paylaşan insanlarız yani yeni tanışılmış bir durum değil.. O sebepten neden bana /bize dürüst olmadın diye sorgulama hakkını kendimde bulmuş olmam..
20 yilllik arkadasina insan bu kadar nasil pislesir? Hayret ettim kadina :KK57:

Tamam sizin sorunuz da hoş olmamış ama o da içinde neler biriktirmiş.

Neden arayıp direkt ona sormadınız? Belki grupta sorgulanınca kötü hissetti kendini ve ağzına geleni saydı. Olamaz mı? Sizde çok masum değilsiniz yani.

Ek olarak 20 yıllık dostlarım var; yıllanmış olmaları bana herşeyi her ortamda sorabilme rahatlığını onlara vermez.

Saçmalamış ama hayatınızdan çıkarırsınız olur biter. Mahkemeleri gereksiz meşgul etmek bu kadarı da. Anlıyorum çok hassas Bi döneminizde canınızı yakmış ama Allaha havale edin. Ağır küfür vs yoksa ben tazminattan da sizi çok tatmin edecek Bi sonuç çıkacagını sanmam.

Ama sizde ona saygısızlık etmişsiniz.sizene ister a partisine sempati duyar ister b partisine isterse hepsine..kime ne?
Ayrıca insanın daha önce sempati duyduğu bir partiden soğuması gayet normal ölümüne destek vermek zorunda değil hiç kimse..
Bir söz vardır çok severim.
Fikirler değişebilir çünkü ben fikirlerimin kölesi değil,sahibiyim.. Şadi Şirazi idi galiba unuttum şimdi.. yani kısacası kimseyi iki yüzlülükle suçlayamazsınız bu yüzden.
Onun size söyledikleri yanlış tabi çok ağır laflar etmiş.Hakaret davası açılırmi bilemem ama iki tarafında saygı sınırlarını aştığı kesin..
Ben de insanların fikirlerini değiştirdiklerinde olumsuz yönde eleştirenleri anlamıyorum, demokrasi zaten bu değil mi ? X partisine oy verdik diye hep o partiye mı oy vermek zorundayız.
Konuyu okuyunca sizinde bahsettiğiniz söz aklıma geldi.
Böyle büyük patlamalarda hep bi birikimin olduğunu düşünüyorum. İnsanlar başkalarının yargıcı kendinin ise avukatıdırlar genelde.

Boşuna demiyor bilenler sevdiklerinizle siyaset konuşmayın diye. Yani kusura bakmayın ama siz de kendiniz kasınmışsınız . Istedigini söyleyen istemedigini işitir. O kadar insanin icinde bana hakaret etti demissiniz. E siz de o kadar insanin içinde ona resmen ikiyüzlü çıkarcisin A yi destekler görünüp b yi destekliyorsun demissiniz. Size ne ki. Ha rahatsız olsaniz birebir konuşur sorardiniz herkesin icinde değil. Zira herkesin içinde yapilan uyari gizli hakarettir kanımca. Bebeginiz icin üzgünüm. Ama iki taraf da karakterine uygun bel altı tepkiler vermiş. Siz ona göre onun kuyruğuna basip canini yaktığınız için o da sizin canınızı yakmış. Ikiniz de cirkin davranmışsınız. Dava acsaniz arkadasiniz da benim.ozelimi insanlara ifsa etti ve haksiz tahrik var diyerek savunma yapsa haksız olur mu sizce? Diceksiniz ki ayni sey mi. Insanlarin hassasiyet noktalarını ve sinir uçlarını bilemezsiniz. Bu size bir ders olsun bence

Bence "size ne desteklediği partiden' diyenler çok abartmis. Benim yakin bi arkadaşım her zaman desteklediği partinin karşı partisini desteklese ben de sorardım hayırdır niye fikir değiştirdin diye gayet doğal. Bence konu sahibinin arkadaşına söz konusu partiden bi torpil söz konusu ondan boyle paldir kuldur konuyu kapatmis

Ben de insanların fikirlerini değiştirdiklerinde olumsuz yönde eleştirenleri anlamıyorum, demokrasi zaten bu değil mi ? X partisine oy verdik diye hep o partiye mı oy vermek zorundayız.
Konuyu okuyunca sizinde bahsettiğiniz söz aklıma geldi.
Böyle büyük patlamalarda hep bi birikimin olduğunu düşünüyorum. İnsanlar başkalarının yargıcı kendinin ise avukatıdırlar genelde.
Işin gercegi maalesef bizim toplumda insanların hicbir konuda birbirine saygısı yok.Her konuda sormadigin halde fikir beyan etmeyi üstlerine vazife biliyorlar.Birde şu yakın arkadaşlık durumu çok yanlış anlaşılıyor. Karşılıklı olarak bütün sınırları aşıyorsan sonrada karsindaki seni zayıf noktandan vurduğunda şikayet etmemen lazım.Bu durumda suçlu olan sensindir zaten.Bu hakkı kimseye vermemek lazim.

Back