• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakaret

Kesinlikle fikirler değişir katılıyorum ama eşzamanlı olarak, birine veryansın edip diğerini överken bana arkasını döndüğünde yerin dibine soktuğunu alkışlıyorsa, siyasi görüşünü değil benimle olan dostluğunu samimiyetini dürüstlüğünü sorguladım bende sadece.
Yahu isterse aynı anda 10 partiyi destekler bunun sizin dostlugunuzla ne alakası var?Bu da onun özeli belki söylemek istemedi..niye söylesin?

Yahu isterse aynı anda 10 partiyi destekler bunun sizin dostlugunuzla ne alakası var?Bu da onun özeli belki söylemek istemedi..niye söylesin?
O özeli olmuyo kaypaklık oluyor yalnız.
Evet siyasi polemiğe girmesi yanlis ama ic yuzunu görmüş oldu konu sahibi.
Benle aynı görüşte olmak zorunda değil insanlar
Ama benim yanımda baska
Ben gidince başka sekil alıyorsa bukalemun gibi
Carsı karışır:)
Kimse buna göz yummaz yani.
Durust olsun,ben başka dusunuyorm,fikrim değişti desin.

Arkadaşlarımı siyasi görüşlerine göre değil doğruluk dürüstlük fikrinin seçiminin arkasında durabilmek her türlü fedakarlığı göstereceğim insanların bana nekadar açık dürüst olduğu gibi erdemlere göre seçiyorum. Kendisine yazarken ikiyüzlülük vs olarak da yazmadım. A partisini b partisini destekleyeni anlayamasam da saygı duyarım, fakat a partisini başka platformlarda alkışlamak ama aynı anda burada yerin dibine sokmak neden? Diye sordum. Neden bana dürüst davranmadığını yirmi senelik sözde çokyakın arkadaşlığımıza binayen sorma hakkım olduğunu düşünerek hayalkırıklığıyla sordum evet. Halada bu fikri savunabiliyorum. Hedefm siyasi görüş değil bu bir araç. X konusu y konusu olsa da neden diye sorardım. Gruptaki diğer arkadaşlar da haberdar olup bana yazmışlardı mevzuyla alakalı benim ifşa etmem gibi bir durumda yok. incitmek siyaseten sorgulamak değil dostluk ilişkimizi sorguladım ben ve haklı görebiliyorum hala kendimi evet
Dostluk demek sorgusuz sualsiz bütün özelini karşı tarafa anlatmak değildir.Siyasi görüşte kişiler için özel olabilir. Tipli çiflerin yatak odaları gibi.sizi bilemem ama ben sınırları olan insanları severim.
Siz hesap sordunuz sorguladınız kırdınız karşı tarafta sizi bel altı vurarak incitti..kendinizi boşuna haklı görmeyin hak ettiğiniz lafları değil belki ama hakettiğiniz tavrı görmüşsünüz.

Kendiniz haklıysaniz ve buna inanıyorsanız neden konu acıp fikir alma geregi duydunuz ki? Burda herkesin size "Oooo harika yapmıssın helal olsun" demesini okuyup yine boburlenmek icin mi? Yok biz yapmiyoruz onu:)
Yoo estagfurullah megoloman falan değilim. İlk bakışta pekçok arkadaş siyaseten sorguladığım fikrine kapıldı belki ben yeterince ifade edemedim.bunu açıklığa kavuşturmak istedim. Dostum dediğim pek çok özelimi paylaşacak kadar açık dürüst vs olduğum ve bana karşı da öyle sandığım insanın hayatında nerede olduğum konusunu yine olsa yine yerimi sorgularım bir huzursuzluğum olursa.bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum. Yöntemin doğruluğu yada haklılığı konusundaysa farklı görüşler olabileceğini düşünerek paylaştım. Şakşak değil fikir istedim, ben istedim:) art niyetle yazmadığım için, benden başka diğer 2arkadaş da benden bağımsız olarak durumu farketmiş olduğu için, benim davranışımın da rencide edici olarak değerlendirilebileceğini /yorumlanabileceğini düşünmemiştim mesela. Yorumlarda Öyle düşünenlere hak veriyorum o yüzden. Vesileyle görüş yazan tüm arkadaşlarada teşekkür ederim..

O özeli olmuyo kaypaklık oluyor yalnız.
Evet siyasi polemiğe girmesi yanlis ama ic yuzunu görmüş oldu konu sahibi.
Benle aynı görüşte olmak zorunda değil insanlar
Ama benim yanımda baska
Ben gidince başka sekil alıyorsa bukalemun gibi
Carsı karışır:)
Kimse buna göz yummaz yani.
Durust olsun,ben başka dusunuyorm,fikrim değişti desin.
Ayni fikirde degilim..soyle düşünün aynı anda neden iki değişik partiyi desteklemesin?
Tam anlamı ile değil de A partisinin başı icraatlarını severken B partisinin de bazı icraatlarını sevebilir yada doğru bulamayabilir.Siyasetin kendisi iki yüzlü zaten..insanları bu yüzden suçlayamaz hickimse.
Demekki o kişide söylemek istemedi gayet normal kime ne bize ne???

Hesap sormak yerine size iki yüzlü davrandığınız anda mesafe koymalıydınız. Gereksiz büyümüş konu.
Ama madem içinize oturdu söyledikleri konuşmaları silmeyin avukata danışın.
Ama parti meselesinde iktidardakine yakınsa arkadaş bilemiycem durduk yere bir de mahkemeyi kaybedip masraf çıkmasın başınıza :))))

Siz siyasi polemiğe girerek yanlış yapmıssınz
Karsıt göruslu tadınıklarımız hep var,bizi ilgilendrmez deyip geciyorz,
Evet sizinki 2 tarafa da oynamış :)
Bence hayatınızdan karşıt göruslu olduğu ıcın değil de,ilk fırsatta kinini kustuğu için sonsuza kadar çıkarın.
Dava konusu olur olmaz bilemem ama kesin görusmeyın bu ınsanla.
Karşıt görüş meselesi asla değil mevzu zaten, farklı siyasi görüşten onlarca arkadaşım akrabam dostum var, aslolan insanlıktır, samimiyettir, sadece bu noktada eleştirdim hayalkırılkığı yaşadım zaten bende bu yüzden sorguladım neden diye. Ama çok doğru gereksiz olmuş, okadar kendimi adıyorum ki değer verdiğim insanlara,okadar ciğerime sokuyorum fikir ve söz sahibi olacak kadar yakınım görüyorum ki dost dediklerimi, karşı taraftada aynısı olacak sanıyorum galiba problem bu, tamamen bende:)

Ayni fikirde degilim..soyle düşünün aynı anda neden iki değişik partiyi desteklemesin?
Tam anlamı ile değil de A partisinin başı icraatlarını severken B partisinin de bazı icraatlarını sevebilir yada doğru bulamayabilir.Siyasetin kendisi iki yüzlü zaten..insanları bu yüzden suçlayamaz hickimse.
Demekki o kişide söylemek istemedi gayet normal kime ne bize ne???
Değisik bir bakış acısı:)

Desteklemesine degil yaptigi ikiyuzluluge, yalanlara tepki vermisler
Aynen öyle. Dost dediğim insan ailedir kardeştir mahremiyet dışında herşeyimi anlatıp paylaşacağım hayatımda fikir ve söz hakkı olacak beni eleştirebilecek insandır benim için, ayrım gayrım olmayacak candır, aynı samimiyet ve dürüstlüğü görememenin hayalkırıklığıyla neden dürüst davranmadın bana diye sordum,bu bambaşka bir konuda olabilirdi görüş meselesi değil, farklı görüşten onlarca arkadaşım tanıdığım hayatı paylaştığım insanlar var aslolan insanlık ve iyiniyettir bence çünkü. problem tamamen bende sanırım, bu zamanda böyle kan can dost birlik olabileceğini sandığım ve sorguladığım için.. :)

Karşıt görüş meselesi asla değil mevzu zaten, farklı siyasi görüşten onlarca arkadaşım akrabam dostum var, aslolan insanlıktır, samimiyettir, sadece bu noktada eleştirdim hayalkırılkığı yaşadım zaten bende bu yüzden sorguladım neden diye. Ama çok doğru gereksiz olmuş, okadar kendimi adıyorum ki değer verdiğim insanlara,okadar ciğerime sokuyorum fikir ve söz sahibi olacak kadar yakınım görüyorum ki dost dediklerimi, karşı taraftada aynısı olacak sanıyorum galiba problem bu, tamamen bende:)
Yok onu anladm ben
Cift taraflı oynamasına ben de dayanamazdım.

Ben arkadaşlarımı tuttukları partiye bile dikkat ederek seçerim. Tuttukları parti bana göre nasıl bir zihniyette olduklarını çok iyi açıklar. Yalnız, sizin hesap sormanız pek yakışık almamış. Ben açıklama bile yapmadan o kişiyi hayatımdan çıkarırdım.

Arkadaşlarımı siyasi görüşlerine göre değil doğruluk dürüstlük fikrinin seçiminin arkasında durabilmek her türlü fedakarlığı göstereceğim insanların bana nekadar açık dürüst olduğu gibi erdemlere göre seçiyorum. Kendisine yazarken ikiyüzlülük vs olarak da yazmadım. A partisini b partisini destekleyeni anlayamasam da saygı duyarım, fakat a partisini başka platformlarda alkışlamak ama aynı anda burada yerin dibine sokmak neden? Diye sordum. Neden bana dürüst davranmadığını yirmi senelik sözde çokyakın arkadaşlığımıza binayen sorma hakkım olduğunu düşünerek hayalkırıklığıyla sordum evet. Halada bu fikri savunabiliyorum. Hedefm siyasi görüş değil bu bir araç. X konusu y konusu olsa da neden diye sorardım. Gruptaki diğer arkadaşlar da haberdar olup bana yazmışlardı mevzuyla alakalı benim ifşa etmem gibi bir durumda yok. incitmek siyaseten sorgulamak değil dostluk ilişkimizi sorguladım ben ve haklı görebiliyorum hala kendimi evet
Bunu bir watsap grubunda başkalarının da oldugu bir grupta sorduysanız sizde bence cok haklı sayılmazsınız. Diyelim öyle yaptı, a partisini tuttuğu halde sirf takıldıgı arkadaşları sevmio diye arkasından binbirtürlü şey dedi. Ki bu doğru değil evet ama işte toplum baskısı aidiyetlik duygusu vs. Ona bunu yaptırmış olabilir. Keşke sizde birebir sorsaydınız böyle grupta iğneleyerek değilde...😓😓 belki daha farklı olabilirdi bence...

Nefes almadan yazdınız galiba..
Kafamdakini yazdıktan sonra noktalama işaretlerini, varsa yazım hatalarını kontrol edip, düzenleyip paylaşırım genelde ama kontrol edemeden paylaşmış oldum bu kez hem sitenin paylaşım işleyişine acemi olduğumdan hem de telefonun azizliğinden..

Aynen öyle. Dost dediğim insan ailedir kardeştir mahremiyet dışında herşeyimi anlatıp paylaşacağım hayatımda fikir ve söz hakkı olacak beni eleştirebilecek insandır benim için, ayrım gayrım olmayacak candır, aynı samimiyet ve dürüstlüğü görememenin hayalkırıklığıyla neden dürüst davranmadın bana diye sordum,bu bambaşka bir konuda olabilirdi görüş meselesi değil, farklı görüşten onlarca arkadaşım tanıdığım hayatı paylaştığım insanlar var aslolan insanlık ve iyiniyettir bence çünkü. problem tamamen bende sanırım, bu zamanda böyle kan can dost birlik olabileceğini sandığım ve sorguladığım için.. :)
Bu yuzden hemen guvenmemek lazim.

Siz de o laflari whatsapp grubundan mi soktunuz? Ozelden mi yazdiniz?
Grupta - sözde- birbirinden gizlisi saklısı olmayan 4arkadaşız zaten, diğer ikisi de ben kendilerine konuyla iligli herhangi birşey söylemeden bunları gördünmü diye arkadaşımızın çift taraflı beğenilerini bana göstermiş neden ya diye hayalkırıklığı yaşayan insanlardı.bri görüp diğerine bahsetmiş sonra bana döndüler. Herkesin malumu olan bir durum olduğu için özelden yazma gereği duymadım ben de gruptan sordum, sorma nedeninizi anlıyorum, ben insan içinde sırrını ifşa edip rencide ettiysem oda haklı kendince diyeceksiniz normal olarak.. Ama kimsenin bilmediği birşeyi ifşa etmem gibi bir durum sözkonusu değildi.o yüzden gruptan yazdım. aksi bir durumda elbette özelden konuşurdum..

Back