Whatsapp grubumuzda bana kardom canım bizden başka kimimiz var muhabbeti yapan bir arkadaşın a partisine veryansın edip b partisini öven söylem ve paylaşımlarına karşın sosyal medyada, özel bir araştırmaya girmeden, herkese açık bir platformda yani, a partisini destekleyen beğenilerini farkettik ve ben bunu ilk farkedip hesabınmı çalındı diye sorduğumda beğenileri kaldırdı, bikaç gün sonra açıkca bu ikiyüzlülüğü en yakınım dediği bize yapma sebebini sorduğumda bana sana neeee diye başlayıp ne evlilik hayatım ne iş ne eğitim hayatım ne kocamın beni kolumdan tutup sokağa attığı, hayatta hiçbişey başaramayıp çok sıkıldığımdan mı ona sardığım kocamın benden çocuk bile istemediği bukadar mı mutsuz olduğum vs vs bi ton laf sayıp ağzımızı açamadan gruptan çıkıp beni de engelledi.iki aşılama üstüne bir başarısız tüpbebek denemesi üzerine 2.denememiz için tedavi gördüğüm süreçte yaşadım ben bu rezilliği bu insan içinde hakarete maruz kalma durumunu birde. Bu durumda diğer arkadaşlarım önünde ettiği bu hakaretler aşağılamalar için hakaret davası açsam /tazminat istesem kazanır mıyım bilgisi/fikri olan varsa aydınlatırsa sevinirim. İnsanları hırpalamak bukadar kolay olmamalı...