Hakaret hakaret ... nereye kadar böyle devam edeck

Bilmiyorum dedim ama yani insanlara böyle madara olmaya ne gerek var aklım almıyor o kadar seviyesiz laflar ki hani böyle her orta yaşlı dertlenirde paylasır arada öyle değil resmen küfür hakaret
Rezil madara olan o olur insanlar o paylaşımlarından dolayı onu kınar boşverin herkes kendi karakterini ortaya koyuyor

İyi geceler hanımlar
Konuyu fazla uzatmayacağım kv ile aram bayağı bir bozuk fakat ben sakin dururken umursamaz davranırken kv nin her yerden hakaret içerikli paylaşımlarını görmekten modum yerlerde öyle böyle hakaretler değil ama ne insanlığım kalıyor ne hayvanlığım hadi ben sildim görmüyorum diyelim ama çevre ne olack peki dost var düşman var kafayı yemek üzereyim diğer gelinleriyle durup durup fotoğraf atıyor damatlarıyla yine öyle yani sorunlu olan kişiyi beni belli ediyor bu paylaştığım laflar manolyalaleye diye ima ediyor resmen nasıl davranmalıyım geçip karşısına derdin ne ne diyeceksen yüzüme de demeli miyim acaba çünkü elaleme rezil olduğum yetti
Benimki de paylaşırdı hâlâ da paylaşıyordur bir şey söylerseniz aa onlar sana değildi ki niye üstüne alındın, diyecekler suçlu sizli olacaksınız kötü fikirli fesat olan.O yüzden sallama çok ergence değil mi laf sokmalı paylaşım yapmak. Insanlar sizi de onu da biliyordur tut ki esinin sülalesi seni kötü bildi çok mu önemli senin için?

Bence direk şöyle geçen tanıdığım sordu anne kv neden böyle şeyler paylaşıyor sana kafayı takmış heralde diye sordu ne cevap versem bilemedim ben göremiyorum ne paylaştığını sorunun varsa normal insanların yaptığı gibi konuşarak anlaşabiliriz şöyle bana elimde olan bir durumsa düzelteyim de..öyle dersen utanır emin ol bence arsız değilse paylaşmaz

Benimki de paylaşırdı hâlâ da paylaşıyordur bir şey söylerseniz aa onlar sana değildi ki niye üstüne alındın, diyecekler suçlu sizli olacaksınız kötü fikirli fesat olan.O yüzden sallama çok ergence değil mi laf sokmalı paylaşım yapmak. Insanlar sizi de onu da biliyordur tut ki esinin sülalesi seni kötü bildi çok mu önemli senin için?
Yani keşke haketsem de kötü bilseler umrumda değil yüzyüze bağırdı hakaretler itip kakma neler neler ben bi şey diyemedim yanarım ona yanarım yoksa kendisi de sülaleside umrum dışı

Bence direk şöyle geçen tanıdığım sordu anne kv neden böyle şeyler paylaşıyor sana kafayı takmış heralde diye sordu ne cevap versem bilemedim ben göremiyorum ne paylaştığını sorunun varsa normal insanların yaptığı gibi konuşarak anlaşabiliriz şöyle bana elimde olan bir durumsa düzelteyim de..öyle dersen utanır emin ol bence arsız değilse paylaşmaz
Arsızlık konusunda emin değilim

Aranızda ne geçti kayınvaliden ile? Eşin ne diyor bu duruma
Önceki konumda bahsetmiştim kendi aileme neden gitmişm orda neden fazla zaman geçirmişim diye iğrenç bir kavga çıkardı hakaretler itip kakmalar vs eşim de sıkıldı artık sallama diyor ne desin çünkü hiç hoş şeyler yaşanmadı ikisi arasında da

Kafana takma. Kötü söz sahibine aittir. Seni kendine dert edinmiş anlaşılan. Etsin boşver onun sorunu. Sen hayatını ve günlerini seni mutlu edecek şeylerle doldur

aslinda kimseyi dert etmenize gerek yok,
herkes kendi delisini bilir derdi babam,
kayinvalidenizin paylasimlarini goren sizin degil onun sorunlu oldugunu zaten bilir,
yapabiliyorsaniz cool kalmaya devam edin ve gormeyin duymayin bilmeyin,
yapamiyorsaniz da bir sey diyemem, kimse hakarete maruz kalmak istemez elbette, ama bence basiniza daha buyuk bela alirsiniz gibi.

Bence kayinvalideni karşına alıp anne neden böyle yapıyorsun bir sorunun derdin varsa konuşalım diye tatlı bir dille gir eğer aynı şekilde devam ederse her yerden engellersin

Üstüne alınma engelle.
Kimin ne düşündüğünü düşünerek yaşayamazsın.
Belki hiç tanımadığımız insanlar hakkımızda yollu olduğumuzu düşünüyor 🤷 ne yapalım herkesin kendi aklı
Bu yazıya imzamı atarım. Gerçekten öyle. Herkesin aklındaki biz şeklini değiştiremeyiz. Kimisi dedikoducu bilir kimisi çok iyi insan kimisi yalancı kimisi yollu vs. Önemli olan sizin bizim nasıl biri olduğumuz. Bı ara çok takmıştım kafama bu konuyu. Benim icin ne düşünüyor diye herkesi oturup düşünürdüm😂 İşsizlik psikolojisi

aslinda kimseyi dert etmenize gerek yok,
herkes kendi delisini bilir derdi babam,
kayinvalidenizin paylasimlarini goren sizin degil onun sorunlu oldugunu zaten bilir,
yapabiliyorsaniz cool kalmaya devam edin ve gormeyin duymayin bilmeyin,
yapamiyorsaniz da bir sey diyemem, kimse hakarete maruz kalmak istemez elbette, ama bence basiniza daha buyuk bela alirsiniz gibi.
Haksız daha haksız duruma düşüyor :) valla bugün niyeti bozdum bende paylaşayım diye sonra vazgeçtim

Bu yazıya imzamı atarım. Gerçekten öyle. Herkesin aklındaki biz şeklini değiştiremeyiz. Kimisi dedikoducu bilir kimisi çok iyi insan kimisi yalancı kimisi yollu vs. Önemli olan sizin bizim nasıl biri olduğumuz. Bı ara çok takmıştım kafama bu konuyu. Benim icin ne düşünüyor diye herkesi oturup düşünürdüm😂 İşsizlik psikolojisi
evet bu video yu konuya göre kafanızda tasarlayın

• Komik
Reactions: Z P
Napiyor da elalem sizi ima ettigini anliyor? Somut bir ornek lazim mesela bana.
Bir de her ne olursa olsun elalem bunu kalkip size soruyorsa o elalemde sorun vardir bence. Ben boyle bir paylasim gorsem terbiyesiz der gecerim. Hic kalkip da gelinine falan sormam niye boyle diye.

Napiyor da elalem sizi ima ettigini anliyor? Somut bir ornek lazim mesela bana.
Bir de her ne olursa olsun elalem bunu kalkip size soruyorsa o elalemde sorun vardir bence. Ben boyle bir paylasim gorsem terbiyesiz der gecerim. Hic kalkip da gelinine falan sormam niye boyle diye.
YANi somut olarak şöyle diyeyim tüm sülaleaini tek tek paylasır canım gelinim canım damadım bilmem canım bi şeyim ben yokum o fotoğrafların ardından böyle küfürlü hakaretli sözler yani bu laflar sana gibisinden ki biliyorum zaten yaşanan olaylardan dolayı bana dediğini

X