Hakaret hakaret ... nereye kadar böyle devam edeck

İşte takıldığım kısımda bu dostlar üzülüyor düşmanlar seviniyor geç karşıma söyle ki söyledi de zaten ne bitmez kini öfkesi varmıs ya

Ya size gelip bunun sorulması çok yersiz, ne yapacaklar? Meraklarını gidermekten başka ne olacak?
Çevrenizi de güzel ayıklarsınız-anlarsınız bu vesileyle, takmayın hiç.
Kvnizle de denk gelirse, söylersiniz kendisine "Bende engelli olduğunuz için yazdıklarınızı görmüyorum; ama kvn deli mi diye soranlar oluyor, oğlunuzun imajını bari düşünün her ne yazıyorsanız" filan diye çakarsınız lafı geçersiniz, muhatap almazsınız.

Ya size gelip bunun sorulması çok yersiz, ne yapacaklar? Meraklarını gidermekten başka ne olacak?
Çevrenizi de güzel ayıklarsınız-anlarsınız bu vesileyle, takmayın hiç.
Kvnizle de denk gelirse, söylersiniz kendisine "Bende engelli olduğunuz için yazdıklarınızı görmüyorum; ama kvn deli mi diye soranlar oluyor, oğlunuzun imajını bari düşünün her ne yazıyorsanız" filan diye çakarsınız lafı geçersiniz, muhatap almazsınız.
Bunu dersem akibetim ne olur düşünemiyorum yolar beni o kedin :)

Hiç önemsemeyin bizim mahallede bir abla var öyle sürekli paylaşımlar yapıyor birilerine gönderme yapıyor biz onun yazdıklarını okurken gülüyoruz artık komik geliyor o duruma düştü çünkü kayınvalidenizde büyük ihtimal öyle olucak.

Soran kişi net bir şekilde dedikodu peşinde.
Ben asıl o kişiye gıcık oldum.
Çok iyi niyetliyse kayınvalideye sorsun iyi misin diye.

Siz de bakmayın görmeyin duymayın. Soran da zaten iyi niyetli değil.

Soran kişi net bir şekilde dedikodu peşinde.
Ben asıl o kişiye gıcık oldum.
Çok iyi niyetliyse kayınvalideye sorsun iyi misin diye.

Siz de bakmayın görmeyin duymayın. Soran da zaten iyi niyetli değil.
Oda durulur inşallah yıllardır bana olan kini geçmedi gitti düzelir diye çok umdum yüzüme gülüp glüp her gün ama her gün göreviymiş gibi onları paylaşıyor kızları da destek veriyor 🤦🏻‍♀️

İyi geceler hanımlar
Konuyu fazla uzatmayacağım kv ile aram bayağı bir bozuk fakat ben sakin dururken umursamaz davranırken kv nin her yerden hakaret içerikli paylaşımlarını görmekten modum yerlerde öyle böyle hakaretler değil ama ne insanlığım kalıyor ne hayvanlığım hadi ben sildim görmüyorum diyelim ama çevre ne olack peki dost var düşman var kafayı yemek üzereyim diğer gelinleriyle durup durup fotoğraf atıyor damatlarıyla yine öyle yani sorunlu olan kişiyi beni belli ediyor bu paylaştığım laflar manolyalaleye diye ima ediyor resmen nasıl davranmalıyım geçip karşısına derdin ne ne diyeceksen yüzüme de demeli miyim acaba çünkü elaleme rezil olduğum yetti

Eşiniz bilmiyor mu annesinin bu davranışlarını? Size hakaret eden birisi ile eşinizin ailesi olsa bile görüşmek bir araya gelmek zorunda değilsiniz. Burada eşinizin tutumu da önemli, biliyor ve göz yumuyor ise, annesine hak veriyor sizi dikkate almıyorsa üzgünüm ama eşinizde de sıkıntı var. Bilmiyor ise bence paylaşmalısınız ama paylaşımları da göstererek. Çünkü sonuçta annesi, iftira atıyorsunuz gibi de düşünebilir o zaman yine siz üzülür yıpranırsınız.
Elalemi de boşverin, ayıp yapan kişinindir, sizin değil. Çekinecek utanacak olan kişi siz değilsiniz.

Sesiz kalın bir süre sonra tepki gelmeyince o da bırakacaktır. Herkes yaptığı davranışla kendi karakterini belli eder. Emin ol sonrasında o da pişman olacaktır. Aile bireyini rencide etmek hiç hoş birşey değil ki böyle insanlar yarın birgün oku başkasına çevirir huy edinir. Soranlarda bilgim yok dersiniz. Aman sakın sizde orada burada KV niz hakkında konuşmayın. İlgilenmiyormuş gibi davranın. Rutin yaşamınıza devam edin zaman kıymetli onu bunu kafaya takarak yaşanmaz.

Eşiniz bilmiyor mu annesinin bu davranışlarını? Size hakaret eden birisi ile eşinizin ailesi olsa bile görüşmek bir araya gelmek zorunda değilsiniz. Burada eşinizin tutumu da önemli, biliyor ve göz yumuyor ise, annesine hak veriyor sizi dikkate almıyorsa üzgünüm ama eşinizde de sıkıntı var. Bilmiyor ise bence paylaşmalısınız ama paylaşımları da göstererek. Çünkü sonuçta annesi, iftira atıyorsunuz gibi de düşünebilir o zaman yine siz üzülür yıpranırsınız.
Elalemi de boşverin, ayıp yapan kişinindir, sizin değil. Çekinecek utanacak olan kişi siz değilsiniz.
Görüyor boşver takma ne var ne demiş vs vs ya inanın düşününce artık içinden çıkamıyorum küste kaldık sürekli yanaştı krizler geçirdi hastanelere taşındı güyaa çok samimi değiliz bi hal hatır soruyoruz küs iken yaptıklarının aynısını sürdürüyor yani paylaşım olarak eskiye kıyasla araya mesafe girdi ama karşıdaki insan anlamadıktan sonra

Sesiz kalın bir süre sonra tepki gelmeyince o da bırakacaktır. Herkes yaptığı davranışla kendi karakterini belli eder. Emin ol sonrasında o da pişman olacaktır. Aile bireyini rencide etmek hiç hoş birşey değil ki böyle insanlar yarın birgün oku başkasına çevirir huy edinir. Soranlarda bilgim yok dersiniz. Aman sakın sizde orada burada KV niz hakkında konuşmayın. İlgilenmiyormuş gibi davranın. Rutin yaşamınıza devam edin zaman kıymetli onu bunu kafaya takarak yaşanmaz.
Yıldan fazladır böyle davranıyor geçeceğini sanmıyorum :) yok artık skisi gibi değil ilk başlarda bayağı yıprandım çünkü olay taze o lafların kimlere gittiği ortada resmen küfür üzüntüden ziyade sinir beni çok yıprattı sevmediğim birisi beni çok üzemez ama geçip karşısına benzetemiyorum ya o beni çok yıprattı

Direk engelle sil yada sona al. Hiiii görme. Görmek istemeyen görmez diye düşünüyorum, ayrıca kendi üstünüze niye aliniyorsunuz bosverin.

X