• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakan Şükür AK Parti'den istifa etti

$1507029_10152070812982486_1927200043_n.jpg

bu haftaki kapak:1::1:

Ak Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “İstifasını beklemiyordum. Kendisine yakıştıramadım. Eğer dürüstse kendisinin Parlamento'dan da ayrılması gerekir” sözleriyle ilgili olarak hurriyet.com.tr'ye açıklamalarda bulundu.

İşte Hakan Şükür'ün açıklamaları...

"2 tane helikopter düştü, insanlar çok üzgün bu nedenle fazla konuşmak istemiyorum. Zaten daha zaman var daha çok konuşulacak.

Parlamento'dan istifa etmek şu anda kafamda yok. Orası milletin meclisi, bizi de millet getirdi... Dediğim gibi ileride daha çok konuşulacak."

Hakan kr'den Babakan'a cevap - Hrriyet Futbol 2013

Sahada 90 dakika koştuğu kadar meclis koridarlarında koştumu acaba ?
Hangi bir gün kürsüye çıkıp ta konuşma yaptı ben görmediim ..

mecliste niye konuşup efor harcasın ki.nasılsa maaşını alıyor.onun yerine gider tv kanallarında futbol yorumu yapar,ayrı bir geliri daha olur:ssz:

mecliste niye konuşup efor harcasın ki.nasılsa maaşını alıyor.onun yerine gider tv kanallarında futbol yorumu yapar,ayrı bir geliri daha olur:ssz:

Hayır birde tanınan birisi,versin yeni önergeler,madem maaş alıyor meclisten karşılığınıda versiin..
Yorumculuk daha getirisi olan bişey,3 klime et dünyanın parasını cebine doldur.

Ak Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Hakan Şükür, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “İstifasını beklemiyordum. Kendisine yakıştıramadım. Eğer dürüstse kendisinin Parlamento'dan da ayrılması gerekir” sözleriyle ilgili olarak hurriyet.com.tr'ye açıklamalarda bulundu.

İşte Hakan Şükür'ün açıklamaları...

"2 tane helikopter düştü, insanlar çok üzgün bu nedenle fazla konuşmak istemiyorum. Zaten daha zaman var daha çok konuşulacak.

Parlamento'dan istifa etmek şu anda kafamda yok. Orası milletin meclisi, bizi de millet getirdi... Dediğim gibi ileride daha çok konuşulacak."

Hakan kr'den Babakan'a cevap - Hrriyet Futbol 2013

Bunu görmeden ben de aynı linki paylaştım :17:

Back