• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakan Şükür AK Parti'den istifa etti

Vekilliği bırakmamış, partisinden istifa etmiş:ssz:
"AK Parti’den üzülerek istifa ettiğimi, milletin vekili sıfatıyla siyasi hayatıma bağımsız olarak devam edeceğimi bildiriyorum."
Maaş almaya devam:10:

RTE'den de beklenen açıklama geldi: "talimat gelmiştir o kendi başına karar veremez".

İnsanlarla bu kadar dalga geçen bir siyasetçi Türkiye tarihinde yok. RTE'nin bu cümlesine insanlar demez mi "kendi başına karar veremeyen adamı ne diye bize seçtirdin de meclise soktun?" Ama bunu söyleyebilmek için önce "ben ne halt yedim de bu adamı seçip meclise soktum" demesi gerekiyor elbette.

Son düzenleme:
bizim millete müstehak, her millet hak ettiği şekilde yönetilir, böyle vekilleri hak ediyoruz demek ki, çok bile bize

Cemaatten dolayı orda olduğunu bir kez daha belli etti işte. Ay aralarının açılmasına o kadar üzüldüm o kadar üzüldüm ki; anlatamam!

RTE'den de beklenen açıklama geldi: "talimat gelmiştir o kendi başına karar veremez".

İnsanlarla bu kadar dalga geçen bir siyasetçi Türkiye tarihinde yok. RTE'nin bu cümlesine insanlar demez mi "kendi başına karar veremeyen adamı ne diye bize seçtirdin de meclise soktun?" Ama bunu söyleyebilmek için önce "ben ne halt yedim de bu adamı seçip meclise soktum" demesi gerekiyor elbette.

yine gülesim geldi....bir milletin vekili için kurulan cümleye bakın ...

bir de bizde kimse bişey demez...

benim bildiğim cemaat buna hamle bile demez. cemaat yakında büyük bir olay patlatır, iktidarı da çok zor bir duruma sokar, birilerini de koltuğundan eder. zamanını bekliyor zannımca. "the cemaat" "hazreti erdoğandan" çok daha fazla koza sahiptir. "the cemaat"'in arkasında koskoca amerika istihbarat servisi var, erdoğanın arkasında da hakan fidan var. orantısız güç yani :)))

tabi gönüller beraberken cia her ikisinin de arkasındaydı o ayrı. ama ne derler "ayran içtik ayrı düştük". :))

biraz önce gülmekten bayılıp yere düştüm yine......beğendin mi yaptığını:27::27::27::27:

benim bildiğim cemaat buna hamle bile demez. cemaat yakında büyük bir olay patlatır, iktidarı da çok zor bir duruma sokar, birilerini de koltuğundan eder. zamanını bekliyor zannımca. "the cemaat" "hazreti erdoğandan" çok daha fazla koza sahiptir. "the cemaat"'in arkasında koskoca amerika istihbarat servisi var, erdoğanın arkasında da hakan fidan var. orantısız güç yani :)))

tabi gönüller beraberken cia her ikisinin de arkasındaydı o ayrı. ama ne derler "ayran içtik ayrı düştük". :))
mesaj tekrarı........

Son düzenleme:
.severim yada sevmem.adam tarafını seçmiş.lakin ağzıyla taşıdığı suyla bu ateş dinmez.

millet vekilliğindende istifa etmeliydi

Ülkemiz adına büyük çalışmalarda bulunmuş, ülkemiz kalkınması için ciddi katkılarda bulunmuş, siyasette çığır açmış, futbolcu kimliği ile de meclise yeni bir soluk getirmiş muhteşem bir siyasetçimizin, sahnelerden çekilmesi ile çok ciddi üzülmüş bulunmaktayım diye yazasım geldi ama bi dakika ya... Bu cümleleri Hakan Bey'mi yazmış? Düşünmüş, yazmış mı cidden? Metin eline tutturulmuş, sözde ayar verilmeye çalışılmış ama hiç bir şeye de yaramamıştır... Anlamsızdır. Sorulan sorulara bile "ben bilmem, büyüklerim bilir" diyen bir milletvekilinden bu sözlerin çıkması muhtemel değildir!! İnanmam, inandıramazsınız.

[h=2]AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, İstanbul Milletvekili Hakan Şükür'ün AK Parti'den istifası üzerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a atfen yapılan yorumların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.[/h]
Başbakan Erdoğan'ın 'Talimat üzerine istifa etmiştir yoksa kendi başına alacağı bir karar değil' sözlerini sarf ettiği iddiası gerçek dışıdır. Kendisiyle görüştüm, Sayın Başbakan'ın böyle bir değerlendirmesinin olmadığını kamuoyunun bilmesi gerekmektedir"
Sosyal medyada yer alan bazı iddialar üzerine açıklamalarda bulunan AK Parti Sözcüsü Çelik, Şükür'ün istifasıyla ilgili Başbakan Erdoğan'a atfen kullanılan "Talimat üzerine istifa etmiştir yoksa kendi başına alacağı bir karar değil" ifadesinin doğru olmadığını belirtti.
AK Parti Sözcüsü Çelik, "Aday Belirleme Üst Kurul toplantısı sırasında Sayın Başbakan'a Hakan Şükür'ün istifa ettiği bilgisinin ulaşması üzerine, 'Talimat üzerine istifa etmiştir yoksa kendi başına alacağı bir karar değil' sözlerini sarf ettiği iddiası gerçek dışıdır. Kendisiyle görüştüm, Sayın Başbakan'ın böyle bir değerlendirmesinin olmadığını kamuoyunun bilmesi gerekmektedir" ifadesini kullandı.
Kaynak: AA

$1477753_535631809867305_810172950_n.jpg
ey gidi günler ey...

elifcinooo
nokta atışı yapmışsın sahidem bak,ne ileri görüşlü hatunmuşsun sen böyle ^^

bu bir isyanın dile gelişi; kimsenin umurunda değil belki ama Tanrı'nın umurunda.
evet yiyin siz birbirnizi. bir bardak suda fırtınalar kopartın. kendi aranızda 3. dünya savaşını başlatın. birbirnizi öven dilleriniz yalanlayın. kimden çekiniyorsunuz ki zaten. yapın yapmaya devam edin. çıkarlarınızı yarıştırın. ibretle milletçek izliyoruz. hatta dünycak izliyoruz. ne oldu bunlara diyoruz. en fazlada size oy verenler, ve "size" saygı duyanlar merak ediyor. Bizi şaşırtan hangi hamlelri yaptığınız değil buna nasıl cüret ettiğiniz. nasıl bu kadar alçaldığınız. nasıl kendinizle çeliştiğiniz.
bizim aklımıza gelen siizn aklınıza gelmiyor mu? Yada geliyorda buna rağmen mi devam ediyorsunuz adam asmaca oynamaya.
benim aklıma şu sorular geliyor mesela:
1-ortalık süt limanken yıllar sonra bu durumları düşünerek mi kasetler hazırlattınız? Eğer öyleyse hangi maske gerçek kimliğiniz. Toplumu şefkatle kucaklayan mı, sinsice dikizleyen mi?
2-Okyanus ötesine mesajlar gönderirken , dur hele , şu köprüyü geçelim , ben sana yapacağımı bilirim , diye geçirdiniz mi hiç içinizden?
3-ipler kopmaya başladığında bir iktidarı al aşağı etmeye yetecek kadar deliliniz var mıydı?
4-İpler kopmaya başladığında onlarsız devam etmeye takatinizin yeteceğine olan inancınız tam mıydı?
5-başka bir parti ile flörte başladığınızda onlara neler vadettinz. (balbay serbets kalacak , onu anladık, başka?)
6-istifalar başlayınca paniklediniz mi?
en önemlisi, gözlerinizi kaplayan bu iktidar sisine rağmen geçmişi görebiliyor musunuz?sizlere bağlanmış umutları , sizlerin bu perişan haline bakarak, iyi ve güzel olan herşeye şüphe ile bakacak vicdanlar vücuda getirdiğinizi görebiliyor musunuz?
aşağıya eklediğim reklam canlanıyor güzümde? tıpkı sizi anlatıyor değil mi? tek eksik fonda, ağzından zevk suyu akarak, bir dahaki hamle ne olacak acaba diye izleyen bir grup
[video=youtube;HyTn_kwaPUg]http://www.youtube.com/watch?v=HyTn_kwaPUg[/video]

Başbakan Erdoğan, Hakan Şükür'ün AK Parti'den istifası hakkında ''Beklemiyordum. Kendisine yakıştıramadım. Eğer dürüstse kendisinin Parlamento'dan da ayrılması gerekir'' dedi.

Başbakan Erdoğan, Hakan Şükür'ün AK Parti'den istifası hakkında ''Beklemiyordum. Kendisine yakıştıramadım. Eğer dürüstse kendisinin Parlamento'dan da ayrılması gerekir'' dedi.

Konya'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, Hakan Şükür'ün Ak Parti'den istifası konusunda şunları söyledi:

''Böyle bir şeyi beklediğimi söylemem yanlış olur. Beklemem. Çünkü böyle bir şeyi kendisine de yakıştıramadım. Bilirsiniz her söz sahibinindir, her söz sahibini bağlar. Bu süreç içerisinde parti genel başkanının takındığı genel tavır ortadadır. Ama böyle bir tavrı takınmış bir genel başkana, partiye karşı bu tür açıklamaları kendisinden veya bir başkasından bilemem yapmış olmasını yadırgadım doğru bulmuyorum. Niye üzüleyim. Gönül şunu arzu ederdi: Bir insan bir partinin bayrağı altında seçime giriyorsa ondan sonra o parti ile birlikte hareket eder. Ayrılıyorsa da sadece partiden ayrılmaz. Eğer dürüstse o zaman parlamentodan ayrılır, milletvekilliğinden ayrılır. Çünkü bağımsız olarak bu parlamentoya gelmiş birisi değilsin. Olması gereken bunu gerektirir. Ama tabi bu herkese nasip olan bir şey değil.''

Başbakan'dan Hakan Şükür'ün istifasına yorum - Hürriyet GÜNDEM

Back