Haham'dan korkunç sözler: Bu halk yok edilmeli!

Tabii ki masumların canını alanların acı şekilde ölmesine kimse dediğiniz gibi üzülmez ama sevinilmez de.
Geçen gün Yeni Akit'in başlığına attığı gibi 'Hitler'i özlemle anan' bir insan kitlesi benim kanımı en az Gazze'deki olaylar kadar donduruyor.:31:

Hitlerin , şu an Israil den bir farkı yok benim için . O da zalimce katletti masum , günahsız insanları .

Ben sırf yahudi diye el sıkışmayanı ve bundan gururlananı da gördüm tıpkı ölümlerine sevinildiğini gördüğüm gibi...

Bu son derece yanlış bir davranış. Zira Peygamberimiz zamanında kendisi onlarla ticaret bile yaparmış. Zaten Kur'an-ı Kerim'de
“İçlerinden zulmedenleri hariç, kitap ehliyle ancak en güzel tarzda mücadele edin ve deyin ki: ‘Bize indirilene de, size indirilene de inandık, ilâhımız ve ilâhınız birdir ve biz Ona teslim olanlarız’.” (Ankebut-46)
ve,
“Allah sizi, din hakkında sizinle savaşmayan ve sizi yurtlarınızdan çıkarmayan kimselere iyilik etmekten, onlara adâletli davranmaktan men etmez. Çünkü Allah adâlet yapanları sever.” (Mümtahine-8)

yazıyorsa, ben kimim ki bir Yahudi'yle Hristiyan'la el sıkışmayacağım? Yalnız altı çizgili kısımları da dikkate almak lazım...

Bu son derece yanlış bir davranış. Zira Peygamberimiz zamanında kendisi onlarla ticaret bile yaparmış. Zaten Kur'an-ı Kerim'de
“İçlerinden zulmedenleri hariç, kitap ehliyle ancak en güzel tarzda mücadele edin ve deyin ki: ‘Bize indirilene de, size indirilene de inandık, ilâhımız ve ilâhınız birdir ve biz Ona teslim olanlarız’.” (Ankebut-46)
ve,
“Allah sizi, din hakkında sizinle savaşmayan ve sizi yurtlarınızdan çıkarmayan kimselere iyilik etmekten, onlara adâletli davranmaktan men etmez. Çünkü Allah adâlet yapanları sever.” (Mümtahine-8)

yazıyorsa, ben kimim ki bir Yahudi'yle Hristiyan'la el sıkışmayacağım? Yalnız altı çizgili kısımları da dikkate almak lazım...

bir gün bizleride düşüncemiz için ülkeden atmazlar inşallah..:31:

Aman Yarabbim..

İnsanlara ne olmuş böyle çocuk , bebek demiyor..:14::14::14::14::14:

bu ne acımasızlıktır.

Yüreğim dayanmıyor artık.

Back