• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

....haftaya dügünüm var......

canım çoook sevindim.Allah mesut etsin.Rabbim dert sıkıntı vermesin opuyorumnanaktan bize daha 2 sene var mirmirmirmir çok özendim yaaa inş dediğin gibi zaman su gibi akıp geçerde ben ve diğer KK hatunlarıda bu tatlı heyecanı yaşar :Saruboceq: eee biraz anlatsana nasıl tanıştınız ne kadardır birlikteydiniz,nasıl ciddiye bindi? böyle soruyorum ama kusuruma bakmıyosundur inş..bana da örnek olsun diye soruyorum :uhm:

superrrr cnmm inşallah herşey istediğin gibi olur allah mutlu etsin şimdiden resimleri bekliyorum cnm benim opuyorumnanaktan

ayy ne güzel kavuşuyosun sonunda lise aşkınaboshayallersmile
hayırlı olsun canım herzaman çok mutlu olursunuz inş.:Saruboceq:
benim daha 6 yıl var oturayım ağlayım benmafoldumbenkaydirigubbakcemile3

canım çoook sevindim.Allah mesut etsin.Rabbim dert sıkıntı vermesin opuyorumnanaktan bize daha 2 sene var mirmirmirmir çok özendim yaaa inş dediğin gibi zaman su gibi akıp geçerde ben ve diğer KK hatunlarıda bu tatlı heyecanı yaşar :Saruboceq: eee biraz anlatsana nasıl tanıştınız ne kadardır birlikteydiniz,nasıl ciddiye bindi? böyle soruyorum ama kusuruma bakmıyosundur inş..bana da örnek olsun diye soruyorum :uhm:

canım benim çok sagolopuyorumnanaktan
amin inş.allah utandırmaz..:Saruboceq:
allah senin de gönlüne göre versin inş...mutlu olursun istediklerine kavuşursun.
dilerim allahtan sevenler tüm kavuşsun...

inan buna su gibi geciyor...daha dün çoçuktuk yahu:sm_confused:kaydirigubbakcemile3
anlatayım canım...biz liseden beri birliteyiz sınıf arkaaşı degildik ama ben 1 deydim o da sonda...2004 2010 dan beri hayatımda...o askere gitti ben üniversiteye falan...vs...sonra geldi evllilik çagı evleniyoruz kısaca....:1hug:

ayy ne güzel kavuşuyosun sonunda lise aşkınaboshayallersmile
hayırlı olsun canım herzaman çok mutlu olursunuz inş.:Saruboceq:
benim daha 6 yıl var oturayım ağlayım benmafoldumbenkaydirigubbakcemile3
kıs nerden topikleri takip ettin de biliyosun he:roflol:

teşekkürler canım benim inş..sende mutlu olursunopuyorumnanaktan
superrrr cnmm inşallah herşey istediğin gibi olur allah mutlu etsin şimdiden resimleri bekliyorum cnm benim opuyorumnanaktan
teşekkürler canım benim....

bekle canım bekle..resimleri eklicem tabe:hulya:
hihoyyyt

ayyy cok heyecanlı hadii artık sıra bie gelsinn...cok mutlu olunnn

hem de ne heyecanlı ya nasıl olcak acaBA:sm_cool:

çok güzel duygular olsa gerek inş çookkk ama çokkk mutlu olursunuz...bende sözlümle lise aşkı deil ama 2004 ten beri tanışıyoruz bakalım kısmet daha 1 sene varr:)
Allah bi yastıkta kocatır inşşşşş muck

çok güzel duygular olsa gerek inş çookkk ama çokkk mutlu olursunuz...bende sözlümle lise aşkı deil ama 2004 ten beri tanışıyoruz bakalım kısmet daha 1 sene varr:)
Allah bi yastıkta kocatır inşşşşş muck

tatlım çok sagol...aminnnnnnnn inş.

sende mutlu olur sevdiğine kavuşursun güselim...opuyorumnanaktan:nazar:

Kıslar hepinize çok teşekkür ederim..

düğün kına geldi çattı...görüşmek üzere...fotolarımla geri gelecegimmmbayanssulusmileopuyorumnanaktan

oyy benim kader arkadaşımın nikahı geldi geçti derken şimdi de düğünü mü gelmişş zemuszemus
kim bilir ne tatlı heyecanlar yaşıyo benim canım arkadaşım :1hug:
mutluluklar dilerim bir ömür boyu :Saruboceq:
inş ben de senin geçtiğin bu yollardan geçicem boshayallersmile darısı başıma :Saruboceq:
fotoğrafları dört gözle bekliyorum opuyorumnanaktan

Back