Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaynanalarrrrrrrrr çeksinnnnnnnnnnn halayıııııııııııııııııııııııı :teytey::dance::sm_cool:
evet canım evvetttttttthihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytSüpercim seninle aynı gün evleniyoruz çok az aldı çookkkkkkkk...zemuszemus
haftaya cumartesi evleniyorum kıslar....:1hug:
sadece günler kaldıeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
canım çoook sevindim.Allah mesut etsin.Rabbim dert sıkıntı vermesin opuyorumnanaktan bize daha 2 sene var mirmirmirmir çok özendim yaaa inş dediğin gibi zaman su gibi akıp geçerde ben ve diğer KK hatunlarıda bu tatlı heyecanı yaşar :Saruboceq: eee biraz anlatsana nasıl tanıştınız ne kadardır birlikteydiniz,nasıl ciddiye bindi? böyle soruyorum ama kusuruma bakmıyosundur inş..bana da örnek olsun diye soruyorum :uhm:
kıs nerden topikleri takip ettin de biliyosun he:roflol:ayy ne güzel kavuşuyosun sonunda lise aşkınaboshayallersmile
hayırlı olsun canım herzaman çok mutlu olursunuz inş.:Saruboceq:
benim daha 6 yıl var oturayım ağlayım benmafoldumbenkaydirigubbakcemile3
teşekkürler canım benim....superrrr cnmm inşallah herşey istediğin gibi olur allah mutlu etsin şimdiden resimleri bekliyorum cnm benim opuyorumnanaktan
hihoyyyt
ayyy cok heyecanlı hadii artık sıra bie gelsinn...cok mutlu olunnn
çok güzel duygular olsa gerek inş çookkk ama çokkk mutlu olursunuz...bende sözlümle lise aşkı deil ama 2004 ten beri tanışıyoruz bakalım kısmet daha 1 sene varr:)
Allah bi yastıkta kocatır inşşşşş muck