oh ne güsel.. bizim dügüne daha 1 ay vargünler gecmek bilmiyoo
mutluluklar dilerim
Ay ne tatlı heyecanlar yaşıyorsundur şimdi valla kıymetini bil.Ben cok strese girmiştim düğün öncesi yok şu yok bu diye hiçbirşeyi kafana takma bu anların tadını cıkar
4 gun müü? ühüüü bana daha 14 gun bıle yok 17 mı ne boshayallersmileBenimde 4 günüm kaldı
kalır kalır merak etme tatlım....ayyyhhh çokkkkk güzel canım hayırlı olur inşş...ayhh bizede bir hafta kalır mı ki yhaaaaa...
aklinialirimsmile bana hep gecti kıslarzemuszemus ama bu hafta artık o gün gelsin demeye başladım..son hafta demeye başladım:hulya:benim 1 ay kalaya kadar geçmiyordu şuan 18 gün var ama artık su gibi geçiyor yetiştiremiceklerim var diye korkuyorum
ooo hade hayırlı işler ...iyi eglenceler...canımBenimde 4 günüm kaldı
ayy canım benim ya çok sevindim herşey gönlünce olur inşallah tatlım ne güzel 1 haftan kalmışkaydirigubbakcemile2 bizim daha 4 ayımız var günler geçmiyor sankisenağlama
oyy oyy çok az kalmış zaman çabuk geçio sinir stres yapma son zamanlarda gerilir biraz insan sakın haalmaz: bişi kalmamış zaten çok güzel geçer gününüz eminim inş. ömür boyuda mutlu olursunuz zemuszemus
ayyy tatlım inşallah herşey yolunda gidder
herşey gönlünce olsun
resimleri paylaşırsın artık dimi tatlım boshayallersmile
Allahhhh super evleniyoooooo sırada bizee geliyoooo kaydirigubbakcemile2 zemuszemus alkisalkisalkis
:roflol::roflol::roflol:
sıra sana geliyor harbiden kıskaydirigubbakcemile3
senide görecez 1 hafta var diyeceksina.s.
:teytey:sizden sonrada bana:roflol:
Sıramı kimseye vermemmmmmmm:dance: 3 cü lındarkkaydirigubbakcemile3
Sizden sonra sıra bendeeee :dance::teytey:
geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr dügün alayı................:teytey::teytey::teytey::teytey::hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?