....haftaya dügünüm var......

oh ne güsel.. bizim dügüne daha 1 ay var günler gecmek bilmiyoo

mutluluklar dilerim

Ay ne tatlı heyecanlar yaşıyorsundur şimdi valla kıymetini bil.Ben cok strese girmiştim düğün öncesi yok şu yok bu diye hiçbirşeyi kafana takma bu anların tadını cıkar

Ay ne tatlı heyecanlar yaşıyorsundur şimdi valla kıymetini bil.Ben cok strese girmiştim düğün öncesi yok şu yok bu diye hiçbirşeyi kafana takma bu anların tadını cıkar

sagol canım:1hug:

aynen düğünü dügün gibi yaşıcaz ..allahın izniylebayanssulusmile

ayy canım benim ya çok sevindim herşey gönlünce olur inşallah tatlım ne güzel 1 haftan kalmışkaydirigubbakcemile2 bizim daha 4 ayımız var günler geçmiyor sankisenağlama

benim 1 ay kalaya kadar geçmiyordu şuan 18 gün var ama artık su gibi geçiyor yetiştiremiceklerim var diye korkuyorum

ayyyhhh çokkkkk güzel canım hayırlı olur inşş...ayhh bizede bir hafta kalır mı ki yhaaaaa...
kalır kalır merak etme tatlım....

bi bakmışsın bitmiş.:sm_confused:
[
benim 1 ay kalaya kadar geçmiyordu şuan 18 gün var ama artık su gibi geçiyor yetiştiremiceklerim var diye korkuyorum
aklinialirimsmile bana hep gecti kıslarzemuszemus ama bu hafta artık o gün gelsin demeye başladım..son hafta demeye başladım:hulya:
Benimde 4 günüm kaldı
ooo hade hayırlı işler ...iyi eglenceler...canım
[

oyy oyy çok az kalmış zaman çabuk geçio sinir stres yapma son zamanlarda gerilir biraz insan sakın haa lmaz: bişi kalmamış zaten çok güzel geçer gününüz eminim inş. ömür boyuda mutlu olursunuz zemuszemus

teşekkürler canım..benim çok şükür stres yapılcak bişeyimiz kalmadı ..hallettik işlerimizi..
amin..inş.güselim..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyy tatlım inşallah herşey yolunda gidder
herşey gönlünce olsun
resimleri paylaşırsın artık dimi tatlım boshayallersmile

geliyorrrrrrrrrrrrrrrrr dügün alayı................:teytey::teytey::teytey::teytey::hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…