1 yıl önce planladığım ameliy at için yaptığım dr görüşmeleri hakkında açtığım konunun başlığını değiştirerek, ameliyat konum haline getirme yöntemi buldum, zira ben konu açmak için uğraştığımda ve konum yayınlanmadığında 1 tane site yöneticisi bana sebep açılayıcı en ufak bir yardımda bulunmadı-ki ameliyat olmama çok kısa bir süre kalmıştı.. ve ben ameliyat sürecimi arkadaşlarımın açtığı çeşitli başlıklardaki konuların altından devam ederek, arkadaşlarımın desteğini oradan alarak devam ettim.. düşündüm, acaba aynı başlıkla daha önce konu mu açtım, hayır, ahlaki değerlere aykırı tek bir kelime mi yazdım, hayır, bir doktora hakaret içeren birşey mi yazdım, hayır , eee benim ameliyatımdan birkaç gün önce açmaya çalıştığım konum neden açılmadı ? ilgilenen var mı ?
o günlerde 100 mesajı dolduramadığım için arkadaşlara birşey soramadım, sadece yönetici ve moderatörlere msj gönderebileceğim için ''konu açtım onaylanmadı diyenler lütfen okuyunuz'' başlıklı konunun sahibi yaGmurluk'a mesaj yazmaya çalıştığımda da ''yaGmurluk isimli Üyemiz ya Özel Mesaj alamıyor veya almak istemiyor. Bu sebebten dolayı Özel Mesajınızı gönderemiyoruz.'' uyarısıyla karşılaştım.
işte şimdi de eski bir doktor görüşmesi konumu tekrar düzenleyip başlığını değiştirerek, herkes gibi ben de hakettiğim ''kendi'' ismime ameliyat konuma ulaşmış oldum.. tabi bunu neden bu yöntemle yapmak zorunda kaldım orası belli değil..
her ne olursa olsun, sizleri seviyorum benim MEME KARDEŞLERİMMMM
artık biraz dinlenmem lazım ben, malum daha 3 günlük ameliyatlıyım, şimdilik bye