• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haftasonu yağışlı ve düğünüm var:(

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.425
3.144
373
20 mayıs pazar,güneşli olmasını beklerken gökgürültülü sağanak yağışlı birgün olacakmış.
düğün günüm..
yağmurlu havada evlenmiş olan varmı aranızda,gelinlikle tüm yerleri süpürücem sanırım ,durum bunu gösteriyo

acık hava yanı dısarıda düğününüz olacak sanırım..ınsallah yagmur yagmaz..yagmur yagarken dugun zor gecer..bekarım ama cok dügüne gittim öyle diyeyim:)sımdıden hayırlı olsun

acık hava yanı dısarıda düğününüz olacak sanırım..ınsallah yagmur yagmaz..yagmur yagarken dugun zor gecer..bekarım ama cok dügüne gittim öyle diyeyim:)sımdıden hayırlı olsun

yok kapalı mekanda olucak aslında ama ne bılım hanı böyle günlük güneşlik bi hava olmasını isterdim insanın içi açılır.
kapalı havaları sevmıyorum pek.ama allahın işi napalım kısmett

yok kapalı mekanda olucak aslında ama ne bılım hanı böyle günlük güneşlik bi hava olmasını isterdim insanın içi açılır.
kapalı havaları sevmıyorum pek.ama allahın işi napalım kısmett

yanınızda sevdıgınız ve sevdıklerınız olduktan sonra ıstersenız kar yagsın yıne de bulundugunuz ortam gunes acacaktır:) pozıtıf dusunun mutlu olursunuz boylece..umarım hava güneşlı olur.bazen hava durumu tahmınlerı tutmayabılıyor..kım bılebılır kı Allahtan baska? tekrar tebrık ederım..hayırlı olsun..:)

yağmur berekettir gelin bereketiyle geldi derler umarım çok güzel düğünün

ahh canım gerçekten zor bi durum umarım güneşli olur ama olmasada takma boşver daha ii akılda kalır hem zaten kapalı alandaymıs neyseki keyfini kaçırma zaten akşam oluyo güneş fln kalmıyo düğüne

Back