• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Haftasonu Tanısmaya Gelıyorlarrr..

NaZeNiN86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
9
0
36
Ankara
kızlar ya bu hafta sonu erkek arkadasımın aılesı aılemle tanısmaya gelıyor.. Aksam Cay icmeye.. ne hazırlayacagıma karar veremdım. peynırlı ve patatesli borek, muzlu pasta, sütlac ve garnıturlu makarna yapmayı dusunuyoruz sızce nasıl..
bıde kahve yapmam gerekırmı ???? ıstemeye gelmıyorlar..
coook panık yaptımm bırsey devırıp dokecem dıye cok korkuyorum..eyvahedigeldismile
annem topuklu terlık aldı bana onunla nasıl hızmet edıcem bılmıyorum. bilmiyorumkismile
evde ıkı tane kız kardesım var ben otursam onlar yapsa ayıp mı olur
Yardımlarınızı beklıyorum:teselli:
Simdiden tesekkuler

kızlar ya bu hafta sonu erkek arkadasımın aılesı aılemle tanısmaya gelıyor.. Aksam Cay icmeye.. ne hazırlayacagıma karar veremdım. peynırlı ve patatesli borek, muzlu pasta, sütlac ve garnıturlu makarna yapmayı dusunuyoruz sızce nasıl..
coook panık yaptımm bırsey devırıp dokecem dıye cok korkuyorum..eyvahedigeldismile
annem topuklu terlık aldı bana onunla nasıl hızmet edıcem bılmıyorum. bilmiyorumkismile
Simdiden tesekkuler

seni görmeye geliyorlar kardeşlerini değilkaydirigubbakcemile3

hizmette senden beklenir. terlikle yürüyemeyeceksin hiç giyme. rahat olabileceğin şeyler giy zaten stresli olacaksın opuyorumnanaktan

akşam çay içmeye geleceklerse kahveye gerek olmaz sanırım

İnşallah güzel atlatırsın:lepi:

sadece tanısma olcakmıs kahve olmas cay ıcılır ıkramlarda gusel bızede tanısmaya gelıorlar yarın bız yemek yapacagız sehır dısından gelıolrlar ayıp olmasın eh hızmetı bız edecegız mecburen canımmm stres vallaaa cok cay ıcmeseler barıııııııı:))))))

öncelikle hayırlı olsun tatlım alllah tamamına erdırsın mönünde zaten muzlu pasta var bırdaha sutlaç yapmanız boğar gıbı geldı bize tanışmaya geldıklerınde tatlı getırmışlerdı bız onu verdık eksra tatlı yapmadık boğmasın dıye mönümüzdede ne vardı hatırlamıyorum :) ama sizin mönüde güzel biz hamur işlerinin yanında çay verdık daha sonrasında meyve ikram ettık kalkmalarına yakında kahve servisi yaptık sonuçta ilk defa gelmişler evimize kahvenın 4o yıllık hatrı var bılıyosun :):) tabı bunlar herkese göre değişiyo kahve vermişsin vermemişsin muhım değil onemli olan güzel geçmesi sana bol şanssss inş. herşey istediğin gibi pürüzsüz geçerr kolay gelsinnn opuyorumnanaktan

cnm ilk önce hayırlısı olsun inşallah güzel geçer

bencede menüyü sade tutun zaten akşam yemeğinden sonra gelicekler çayın yanına az olursa ikramlarınızı yerler

benimde tanışmaya geldiler ama istendim de babam kız evi naz evi dedi bir daha geldiler . birde terliklerle rahat edemeyeceksen giyme çünkü o gece hep ben ikram yaptım kimse yardım etmedi ama kardeşlerinde bikaç şeye yardım edebilir kolay gelsin cnm

hayirli olsun canim..bize de cok uzak yoldan gelmediler ama yine de baya hazirlandik,yemek yaptik..onlar tatli getirmisti,onu koydum birde hamur isi vs falan koyduk,cay ikrami oldu.sonra kalktilar valla ben gunluk kiyafetlerimi giymistim.:)saclarimi fonletip,makyaj falan yapmistim..ozel terlik yada ayakkabi falan giymedim kasmamak icin zaten ailesiyle tanisiyordum.hep ben kosturdum anneme firsat vermedim..hemde tuymus oluyordum:)))saka bi yana insanin icinden geliyor zaten.cokta heyecanlanmistim ne kadar da gereksizmis:)

Tanışmaya geliyorlarmış, çayın yanına menü olarak ne yapsan olur.
Kahveyede pek gerek yok, ama tercih eder yaparsan da olur.
Senin oturman olmaz ama kardeşlerin sana yardım eder zaten. Herşeyide sen yapmak zorunda değilsin.
Tanışma aşamasında da çok abartılı kıyafetlere gerek yok bence.
Hayırlı olsun şimdiden.

Öf ne güzel telaş bunlar ya Allah tamamına erdirsin canım okurken kendimi senin yerine koydum ben bile panik yaptım yani Allah kolaylık versin :1hug:

Çok tatlı heyecanlar hakikaten, 3 türlü yiyecek yap yeter bana kalırsa.
Çünkü çok olursa yiyemezler hiç birinden de bir şey anlamazlar.
Topukluyla çok rahat edemeyeceksen başka şık bir terlik giy.

Simdiden tesekkuler

Canım tebrik ederim hayırlı olsun... Yazdığını görünce kendi yaşadığımla benzettiğim için hemen bir şeyler yazmak istedim... Benimde yakında tanışmaya gelecekler inşallah. Aynı seninki gibi sadece tanışma ama olsun bu da bir adım dimi ama;)

Bu arada kendimi sana tanıtmaya çalışırken asıl demek istediğimi unuttumsırnaşık şeysırnaşık şeykaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Topukluyla onca streste zor hareket edersin bence daha rahat edebileceğin bir şey dene. Yemek seçimlerinde gayet yerinde geldi bana ;) Merakla bekliyorum neler olacağını :)

Back