- 20 Haziran 2008
- 10.032
- 4
-
- Konu Sahibi DUYGUCIKMAZI
sana karsı oyle sanırım sen oyle san...........anladın sen...oniiiiiiiiii:lepi::jeyyar:
kızlarrrrrrsenağlamaleonardo di caprio dan hamileyim sanırım cok içtğim bir gece ansızın gelmişş yamacımaaakaydirigubbakcemile3
kızlarrrrrrsenağlamaleonardo di caprio dan hamileyim sanırım cok içtğim bir gece ansızın gelmişş yamacımaaakaydirigubbakcemile3
olamaz boyle bır sey....o da benden hamıle..........:roflol::roflol:
canım o geceyi hatırlıyorum sen sızınca beni aradı, başınıza otelin bekçisini diktik ama yoksaaa:1shok:
kız bi rahat duramadınmı
gle güle kızlar bende çıkayım, öpüldünüzzz, duygucum iyi eğlendik :))
kızlar ben de bir hikaye anlatmak istiyorum size.
Bir gün padişahın biri ferman çıkarmış. Bana öyle birşey söylesinler ki ben duyduğumda işte bu "yalan" demeliyim demiş. Ödül olarak da bir küp altın vereceğini duyurmuş. Duyan herkes gelmiş. Herkes bişeyler anlatmış duyduğunda olabilir demiş. En son adamın biri gelmiş. Padişahım zamanında senin deden sefillik içinde sürünürken, benim dedemden bir küp altın borç almış. Dedem de vasiyetinde bana dedenizin borcu olan altını sizden temin etmemi söyledi. Ben de şimdi sizden dedenizin dedeme olan borcunu almaya geldim demiş. Padişah duyunca hemen "yalan" söylüyorsun demiş. Ve bunun üzerine ödülü o almış. Kısacası iki ucu ... değnek. yalan da olsa, alcak olmasa da alacak..
yıne beklerım buyrun gelın coluk cocuga enısteye selam....a.s.a.s.:a015:
hah o küpü alan ıste benım dedem dıııııııııı..bıs ondan zengınız.............